סוף שבוע פה..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
רוני.?

סיפרת לו?! כי אם כן אני לא באה יותר לחווה.... אפילו לא לשיעור אני אבטל אותו...
!!!!!! ואני לא אסלח לך יותר בחיים.. (~ו... אני אמות..!~)

Ontario R Z Y H

New member
פגשתי את יובל מנדלסון אתמול!!!!=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול!!! ההופעה של שייגעצ!! איזה שולט זה היה! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההופעה! הבטיחון עם הסוס חוזר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המממ לאיודעת חח התעצבתי מעט כי.. לא חשוב התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי .. ההה התאכזבתי מ... כי... לא בכיתי מעצב/אושר כי.. הלאה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הטור בכניסה להופעה אתמול, שחר וטיראן כאלה שרוטות!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מה קרה? היו לך בגרויות? אודישנים? חבל היית אומרת!" (מפי יובל מנדלסון בזמן שאני מצלמת את זה ומלטפת לו תרגל XD) וגם, החיבוק המושלם מאבי (הבסיסט של שייגעצ) והצרחות חחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הביטחון חזר לי לגמרי. וכי החלטתי לקחת את עצמי בידיים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הופעה אחרי שעמדנו בטור שעתיים ב1 בלילה חחח הסרט הכי טוב שראיתי.. מממ מישהו לרוץ איתו נראה לי חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בארבי בת"א!!! ההופעה הכי טובה בעולםםם איזה מושלמים השייגעצ האלה!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחח מונית לקיסריה, ועוד דברים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שייגעצ, חברים, אונטריו התודה שלי השבוע היא ל.. שחר, שאמרה לי לשמוע שייגעצ:p פינקתי את עצמי השבוע עם.. הופעה של שייגעצצצצצ!!!! אעאעאעאע מאכל השבוע שהיה הוא.. אייסקפה בארומה באמצע הלילה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אין לי שם. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. חייל של מאה שערים (כי יובלי קפץ לקהל אתמול בהופעה בזמן שהוא שר את זה! מושלם) אלבום השבוע שהיה.. מממ הרבה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לאיודעת חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיחה האחרונה.. איככ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא נגמר דאמ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה דברים ואנשים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא ללכת מחר לבצפר עקב כאב ראש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. השעיה.. לא מקווה, אבל זה יקרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מממ לאיודעת. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני ויובלי המושלם אתמול=]=]=] (דאמ כולי אדומה מהחום וההתרגשות חחח) איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שייגעצ שולטים!!!!

SNTQ

New member
אחחח איזה בנאדם מושלם..../images/Emo99.gif

אחי מכיר אותו ממש ממזמן,הוא עבד עם הלהקה שלו (יובל עם הלהקה של אחי:p) ועזר להם בעבר ושייגעצ.. איזה להקה מדהימה

למעלה