אז מצטערת להגיד לך שאת טועה ובגדול
מ מיצי007 New member 21/3/04 #24 זה טוב גם אם זאת חצאית ממתכת מסיפורי המיתולוגיה אחחחחח לא איכפת לי להיחתך ברגליים בשביל איזה חנייה קצרה של בראד בכביש הכניסה שלי....
זה טוב גם אם זאת חצאית ממתכת מסיפורי המיתולוגיה אחחחחח לא איכפת לי להיחתך ברגליים בשביל איזה חנייה קצרה של בראד בכביש הכניסה שלי....
ש שרוני המתוקה New member 21/3/04 #30 תלכו לסקוטלנד! יש שמה מלא תהלוכות עם גברים בחצאיות סקוטיות! אבא שלי היה שם!
ש שרוני המתוקה New member 21/3/04 #32 איכס! להיחתך ברגליים בשביל בראד פיט החננה הזה? שאפילו הרגליים שלו לא מתאימות לסרט טרויה? No way!!!!!!!!!!! אבל בשביל ג'וני? אני מוכנה לחשוב על זה ברצינות רבה! חחח... לא שיש לי משהו נגד בראד פיט, אבל את לא חושבת שזה קצת מוגזם?!
איכס! להיחתך ברגליים בשביל בראד פיט החננה הזה? שאפילו הרגליים שלו לא מתאימות לסרט טרויה? No way!!!!!!!!!!! אבל בשביל ג'וני? אני מוכנה לחשוב על זה ברצינות רבה! חחח... לא שיש לי משהו נגד בראד פיט, אבל את לא חושבת שזה קצת מוגזם?!
נ ניקול (גין גריי) New member 22/3/04 #43 חננה? אחריי ג'וני (שהוא ללא ספק הטוב מכולם) הוא בין השחקנים הכי טובים שייש
נ ניקול (גין גריי) New member 22/3/04 #44 ../images/Emo12.gif שיכניס את הסוס הטרויאני שלו בשערי בכל יום....
נ ניקול (גין גריי) New member 22/3/04 #40 טוב ביותר איזה רגליים יש לו כוסית!!!! זה לא קילט זה של יוונים אבל כל חצאית תתקבל בברכה