סוף שבוע טוב לכולם!

זה בכל מקרה לא הרגגליים שלו

אלה של כפיל, המפיקיפ טענו שיש לו רגלים שבריריות ודקות ללוחם..לכן יש לו כפיל לרגליים!!!! עלובב....

מיצי007

New member
זה כן הרגליים של בראדיה

לבראדיה יש רגליים נפלאות וב-כ-ל-ל לא שבריריות ודקות... אם היית רואה פייט קלאב היית מבינה שהבנאדם לא ממש "שברירי" מה שעלוב זה השמועות שאתן מאמינות להם,באמת...לבראדיה שלי יש רגליים שבריריות? נו וואי חוזה!

פייט קלאב... הסרט שבו בראד ערום

כמעט לגמרי עם הקוביות עומד ומזיע אחחחחחחחחחחחחחח ובואי לא נשכח את סנאץ' אררררר

מיצי007

New member
שטו פייט קלאב?

לא מכירה את הסרט בכלל שטו סנאץ'? לא ראיתי.... מוזר......

מיצי007

New member
אהההה ההוא

גם כן עוד גבר לא סקסי ומגרה וגורם לי להרטיב מה פתאום.....

Deppaholic

New member
מה פתאום?!

גברים בחצאית זה שקסי!!!!! בילי בויד, ואקסל רוז.. הווו.. ג'וני אי פעם הצטלם עם חצאית?...

אקסל רוז סקסי?! על איזה כוכב???

בטח שכן מיני צמודה בצבע לבן! כפרה על אדווינה ,
בילי בויד יקירי!

Deppaholic

New member
../images/Emo45.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אם אמרתן שיש תמונה כזאת של ג'וני..הוו אני מתחילה לחפש... כבר יש לי של בילי..היו כמה טקסים שהו הלך אליהם עם חצאית הווו נהיה לי חם!!!!!!!....

מיצי007

New member
סליחה?

גבר בחצאית זה מצחיק? א.חצאיות הרבה יותר יפות על בנים,בדיוק כמו גם איפור.... ב.גבר בחצאית זה אחד הדברים יותר מגרים שיש,אבל מה אני בכלל מסבירה לך

מה זה משנה?

אם את מסבירה או לא? וחוץ מזה איפור זה באמת יפה על גברים אבל בקשר לחצאיות אני לא בטוחה...

מיצי007

New member
עזבי,לא משנה...

לא הבנת את כוונת הביטוי וכנראה שלא ראית גברים בחצאית מספיק

שדונית25

New member
צר לי...

אבל אם אני אצתרך לבחור בין גבר עם חצאית לבין גבר בלי...(וכמובן ששניהם יפים ומתוקים באותה מידה...כמו ג'וני
) אני חושבת שאני אבחר את ג'וני בלי חצאית... דרך אגב...איפור יפה על גברים? א. מתי ראית גבר עם איפור...? ב. לגמרי אבל לגמרי לא! האיפור נוצר לבנות!
love is in the air

למעלה