סוף פסוק מס' 2

אנילה1

New member
סוף פסוק מס' 2

חשבתי שאתמול סיימתי את הכל. אבל לא. הבוקר מתקשר הבן שלי והוא מבקש שאשב עם הקטנים כשהוא והגדול נוסעים לשדה התעופה להחזיר את כלתי. אמרתי לו שהוא אמר לי אחרת. אז הוא אמר שלא לעניין שהדודה של הכלה תחזיר אותה הבייתה. אז אמרתי לו שאני לא נשארת עם שני הקטנים לבד. הוא אמר שבסדר, הוא יבקש מהדודה שתגיע גם. וכך היה. בשעה 6 בערב הם חזרו משדה התעופה. כמובן שהקטנים התנפלו עליה. היא הוציאה את כל המתנות, המון משחקים יקרים להחריד. היא פשוט הלכה לאיבוד בחנויות בקנדה. (אני אגב מורגלת לשפע, כך שזה בכלל לא מדליק אותי-גרתי בארה"ב 4 שנים.) היא נתנה גם מתנות לבן שלי שתי עניבות ופאלם פיילוט משוכלל. לדודה שלה לא נתנה כלום (בנוכחותי, אולי תתן לה פעם אחרת), ולי נתנה בונבונירה קטנה של גודיבה ולבעלי בקבוק קטן של יין. עכשיו אני שואלת אתכן בנות חמודות, האם למה שעשיתי כל השבוע, המתנה הראויה היא בונבונירה? זאת שאלה לשיפוטכן. כן והיא גם אמרה לי תודה קטנה. אמרתי לבעלי שנלך הבייתה כי הם רוצים להיות לבד. בעלי היה בשוק מהמתנה ונורא התרגז. אני אמרתי להם שלום ולהתראות בעוד חודש. הבן שלי אמר מה פתאום חודש. ואני אמרתי שאני חייבת לנוח ולהבריא, כי יש לי לחץ דם גבוה מהתרופות שלקחתי וסינוסיטיס. אני מסתובבת כל השבוע עם לחץ דם של 180 על 100 בגלל התרופות. לא ידעתי מדוע אני מרגישה כמו סמרטוט ריצפה, והראש כואב לי כל הזמן. הבונבונירה הכעיסה אותי, והרגשתי שאני מקבלת סחרחורת מהכעס, בטוח שלחץ הדם עלה לי ל250. לא אמרתי מילה על המתנה, כי אני צריכה להשלים עוד איזה פרויקט עם הבן שלי ואני לא רוצה לשבש את זה. אז אמרתי תודה ונסענו הבייתה. הלכנו אני ובעלי למסעדה ודסקסנו את כל העניין. היה לשנינו עצוב.
מחר אני כל היום במיטה. וקצת במחשב. ביום ראשון מהר לרופאה. חייבת טיפול ללחץ דם. שאר השבוע מנוחה עמוקה. זהו להיום.

אנילה

באמת לא יפה מצידה, להביא לך ולבעלך מתנות עלובות שכאלה, אחרי כל מה שעשיתם עבורם בשבוע האחרון. אבל לא שווה להתעצבן בגלל זה, ולקלקל את הבריאות. הכי חשוב שתרגישי טוב

אנילה1

New member
במסעדה, בעלי כעס על הבן שלי

שלא אמר לאשתו להביא לי משהו יפה מקנדה בגלל כל מה שעשיתי במשך השבוע. ואני אמרתי שזה לא התפקיד של הבן זה התפקיד של הכלה. ולדעתי היא כלה טיפשה. כי אם הייתה חכמה והייתה לומדת איך להתייחס אלי, היא הייתה מקבלת ממני המון. אני אדם שיודע לתת. מהיום רק מתנות עלובות.

את צודקת. אבל......

מקווה שעוד יפתיעו אותך. אולי לא רצו לתת לך מתנה ליד הדודה ויביאו לך משהו יפה-יפה, מחר, הביתה.

אנילה1

New member
נויה, חמודה אחת. מחר אני לא רואה

אותם. ואם התכוונו לתת היו נותנים אחרי שהדודה הלכה. היינו שם עוד שעה שאחרי שהלכה.

הבנתי.

אבל אולי, הבן שלך יגיד לה, שזה לא יפה, מה שהיא נתנה לך, והם יקנו לך כבר משהו.

אנילה1

New member
נויה, הבן שלי הוא הגרופי שלה.

מה שהיא אומרת ועושה זה מה שצריך לעשות.

את לא יכולה לדעת

מה קורה ביניהם בבית לבד. אני בטוחה שגם לו יש מילה בבית. עובדה שהוא אמר לה, ששנת הלילה, של הילדים, תהיה כמו שהיה כשאת היית.

jesenia

New member
וזה אשמתה?

שיש לו אישיות של גרופי? תפסיקי להאשים את כלתך גם בחוסר עמוד השידרה של בנך. אם הוא אכן גרופי שלה, זה בגלל שהוא חדל אישים, לא בגלל השפעה שלה. ותאמיני לי שאני מבינה אותך, גם אמא שלי מאשימה את כל החברות של אחי בזה שהן משפיעות עליו לרעה, בעוד אני טוענת שהוא עצמו האשם. ורק עכשיו היא רואה את זה...

אני חושבת שבמתנה היא אמרה לך מה

דעתה עליך ועל בעלך. כנראה כמו שאת מלאה עליה גם היא מלאה עליך. ועכשיו היא מצאה את ההזדמנות להפגין את רגשותיה.

אם זו דעתה על מי

שנתן לה בית לגור, ועבר לגור בשכירות, על מי שהיא באה להעביר אצלו חצי שבת, בכל שבוע, על מי שטיפל בבעלה ובילדים שלה במשך השבוע האחרון אז היא צריכה ל-ה-ת-ב-י-י-ש !!!!!!!

למעלה