סוף פסוק מס' 2

וואו אנילה למה את לא חמותי ../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אני מוכנה שמשהוא יקח ממני את המשכנתא..... אני לא יודעת כמה הורים היו עושים את זה בשביל ילדם אני לא אומרת בשביל הכלות כי אני יודעת משהוא אחד אנו רוצים את הכי טוב בשביל ילדינו ושהיו מאושרים ואם חלק מין האושר זה האשה שהם בחרו גם עם זה לא בדיוק מה שאנו הינו בוחרים בשבילהם אז זה מה שיש [יש בכלל דבר כזה?] זה תמיד בא בחבילה וכך צריך לקבל את זה אך שזה עד שהוא יחליט אחרת .[בעצם שלא יחליט אחרת שאולי חס וחלילה הוא יביא משהוא יותר גרוע] אבל אנילה גם אני האיתי מתקוממת עם האיתי מקבלת בונבונריה כי מתנה יכולה להגיד הרבה על לא מחירה אלה המשמעויות שיש למתנה אני בתוכה שעם היא היתה מביאה צעיף חמוד היה לזה יותר משמעות ולא כדי לזרע מלח אבל יש אנשים שלא חושבים לפני שקונים מתנות לאנשים קרובים . אצלי יש דילמה בחגים ובימי הולדת מה קונים גם לחמותי וגם לאמא שלי זה תמיד הורס אותי שאני לא יודעת מה לקנות אז בשנים האחרונות אני עוזבת את הדילמה שלי לבעלי הוא הולך לקנות את המתנות אנילה מה את מקבלת מבנך וכלתך בחגים ? וימי הולדת? אולי גם לה יש את הבעיה שלי היא מפחדת שהמתנה לא תמצה חן בעניך כאשר היא אישי אז היא קנתה לך משהוא כללי כי זה קצת בעיה ללכת להחליף עם זה לא במידה המתאימה ? לא יודעת אבל תחשבי על זה כך זה יותר מנחם שבת שלום אדית

TJSBZ

New member
אוי איך הייתי שמחה

אם מישהו היה לוקח ולו מחצית מהמשכנתא... אשר למתנות, אני לא קונה ולא מקבלת בחגים. רק בימי הולדת. איכשהו יצא שאני קונה את המתנה לחמותי, ולא בנה-בכורה. איכשהו גם יצא שרק אנחנו קונים לה וילדיה האחרים לא... מתישהו אני אספר לכם פה על משפחתו של בנזוגי והתנהגותם. איך, איך יצא שמכל ארבעת הילדים ועוד אחת מאומצת, זו שהכי משקיעה בחמותי ובחמי זו אני, שבאתי מבחוץ, שלא מפרגנים לה, שפגעו בה???

אנילה1

New member
TJSBZ סוף סוף שומעים ממך משהו

אנושי. צער אמיתי שאפשר להזדהות איתו.

אנילה1

New member
אם היית כלתי היינו מסתדרות יופי.

כי את רגישה וטובה ובן אדם. יכול להיות שכלתי פחדה לקנות משהו אישי, אז הייתה צריכה להביא בונבוניירה ענקית. ולבעלי בקבוק יין גדול. לא קטן ומסכן כאילו יצאה ידי חובה. בכל זאת היה כאן מקרה חריג. זה לא יום הולדת, זה לא חג. זה היה משהו גדול. אני איפשרתי לה להיות עם אמה שלה בניתוח מסובך בקנדה. הבן שלי לא היה מסתדר לבד עם 3 תינוקות ועבודה. הם לא ישנו בלילה, אז איך הוא היה עובד ביום? אני סידרתי את השינה של התינוקות שלו. כשכלתי חזרה הבייתה כולם ישנו כמו טאטאלך כמעט כל הלילה. מקווה שהיא לא הרסה את הסידור המדהים שהצלחתי לעשות עם התינוקות, שאפילו הבן שלי עמד נדהם באיזו מהירות הקטן נגמל מהציצי, וישן עם בקבוק חלב בלי בעיות, ובלי טרוניות. הוא אמר לי שאני יכולה לפתוח גנון לתינוקות כי אני ממש מוכשרת. אמרתי לו שאני מעדיפה לפתוח גנון לפרופסורים שזה מה שעשיתי 20 שנה לפני שיצאתי לפנסיה. לפחות איתם זה יותר מעניין.
לכלה שלא תהיה לי.

אנילה שבוע טוב בעלי כל הזמן אומר

"להיתעצבן זה להעניש את עצמך על שתויות שעושים אחרים " ולדעתי יש המון אמת בזה . ותחשבו על זה
יורם אני אוהבת אותך אדית

אנילה1

New member
קול העם, זה מה שאמרתי. היא לא אוהבת

אותי בכלל. אז למה להתאמץ?

TJSBZ

New member
את בטח שוב תאשימי את המרצים שלי...

אבל זו דעתי: כלתך היתה צריכה להביע יותר הערכה, נכון. עשית מאמץ השבוע. אני לא יודעת אם דוקא באמצעות מתנה, או בדרך אחרת, אבל היתה צריכה להביע הערכה. א ב ל לא עניינך כמה עלו המתנות לילדים, אלה הילדים שלהם, והמתנות להם נועדו לשמח ולרגש אותם ולא אותך, כך שהעובדה שאת לא מתרגשת ממש לא רלוונטית. בריאות ואושר.

אנילה1

New member
TJSBZ זה ענייני, כי הבן שלי מתלונן

על המינוס בבנק, הוא "כאילו" מצפה שנעזור לו. אז פעם אמרתי לו שיפסיקו לקנות כל כך הרבה בגדים וכל כך הרבה משחקים. ומה שחשבתי קודם לפני השבוע, הוא כאין וכאפס ממה שראיתי השבוע כשגרתי שם. סתם בשביל הקטע, יש לכל ילד 15 פיז'מות רק לשינה. שלא נדבר על כמויות הבגדים, וכולם בגדים מפירמות ידועות בחו"ל. פוקס זה ממש כשאין ברירה.

saritoosh22

New member
TJSBZ

אני לא מבינה מה את רוצה מאנילה. היא יופי של חמות. אז היא לא, חמה אש כמו המשפחה של הכלה. אבל, היא עושה מה שצריך, כאמא וכסבתא. אז היא עושה כאן ונטלציה, אז מה? גם חמותי כזו, לא חמימה במיוחד, אז מה? אבל, היא עוזרת איפה שצריך אותה וזה יופי ועל זה אני מאוד מעריכה אותה. לעומת זה, המשפחה שלי חמה ותומכת ואוהבת וגם עוזרת כלכלית. אבל, אני לא מפגינה חוסר כבוד כלפיי חמותי, כי היא לא חמה אליי כמו אמא שלי, כי היא לא אמא שלי, היא אמא של בעלי, נקודה. ובכלל, לא היה קורה שום דבר, ארם הכלה הייתה מתאמצת טיפל'ה וקונה לאנילה משהו אישי יותר, אפילו לא יקר. עצם המתנה האישית, מראה על מחשבה והקדשה. הכלה לא חייבת לאהוב את החמות, אבל לכבד היא חייבת, במיוחד שמדובר בחמות שעוזרת כ"כ.

saritoosh22

New member
נויה מתוקה,

אני בסדר! הייתי מאוד עסוקה עם בן. וגם עם תוכניות לבוא לפסח לארץ. היו לי כל מיני סידורים סביב כרטיס טיסה וכאילו. הייתי מגיעה בערב מותשת למחשב. בכל אופן, מגיעה בעוד חודש וחצי לביקור.

אז חייבים לעשות מפגש פורום

כשתגיעי. מה את אומרת??????? באיזה אזור בארץ תשהי?

saritoosh22

New member
באופן עקרוני,

נוחתת ב 18 למרץ ועוזבת ב 7 לאפריל (יומיים אחרי ליל הסדר). אני אהיה בר"ג. אבל, אהיה ניידת (עם רכב שכור), אבוא לאן שתגידו.

TJSBZ

New member
לא רוצה כלום

תראי, זכותה של אנילה, כמו שאמרתי גם לה, להיות קרירה. אני בטח לא אגיד לה שזה לא בסדר. אבל, אנילה טוענת בתוקף שהחמימות מצד הורי כלתה מעידה על משהו לא תקין אצלם, ועם זה אני לא מסכימה. מי שאין לו לתת בכסף, נותן באהבה. הבן שלה בסך הכל אמר שהורי זוגתו חמים יותר, ושזה חסר לו מצד הוריו. בפולניה זה נחשב בלתי נסבל למתוח ביקורת, אבל רק שם. אני מסכימה, וגם את זה כבר כתבתי כאן, שהשבוע האחרון היה ראוי לקצת יותר הכרת תודה. למרות שאישית, אני יכולה לצאת מגדרי בשביל מי מבני משפחתו של בנזוגי, ולא מצפה לכלום, חוץ מתודה בסיסית, במלה אחת. כל דבר אחר נראה לי מוגזם. כנראה הגנים הפולניים שלי מקולקלים...
הדבר היחיד שמפריע לי אצלם, זה שהם לוקחים את זה כמובן מאליו שאנחנו תמיד נצא מגדרנו בשבילם, ואף פעם לא להפך. זה בפעם אחרת. אשר לוינטלציה - מעולם לא אמרתי מלה נגד אוורור רגשות. אני תמיד בעד ואפילו הצעתי לעשות זאת בגלוי עם הבן. יאללה, שתהיה שבת טובה ונעימה.

saritoosh22

New member
TJSBZ

יקירה, את עוד תלמדי לא לצאת מגדרך, בשביל אף-אחד, רק בשביל עצמך. תיראי, אנילה משקפת לי המון את חמותי (תסלחי לי אנילה), אבל אני כלה שונה. לי יש כבוד בסיסי לחמותי. אני נוטה לא לראות מה מרגיז אותי, רק את הדברים הטובים שהיא עשתה עבורי. אבל, מאז שאני קוראת את אנילה, נפל לי האסימון, היא חמותי. בהבדל קטן, לחמותי ולי יש שיחות עומק! אני באמת אוהבת את חמותי, בזכותה בעלי חי היום ואיתו אני מאוד מאושרת. את האמת? אני לא יוצאת מגידרי עבורה וביחד עם זה, מאוד איכפת לי. זה נשמע אמביוולנטי. וכן, יש לי מערכת יחסים אמביוולנטית איתה (לא יודעת איך היא, מניחה שהיא מרוצה מזה שהבן שלה מאושר איתי). אבל, לא אני ולא בעלי, משווים את המשפחה שלו לשלי. כי המשפחות שלנו שונות מאוד מאוד. המשפחה שלי היא משפחה חמה והקשר ביננו קרוב (למרות שאנחנו גרים בחו"ל) והמשפחה שלו מעניקה אהבה ויחס כמיטב הבנתם וידיעתם. לדעתי, את צודקת, ששורש הבעיה בין אנילה לבין הבן והכלה, נעוץ בהשוואה שבין המשפחות. אין שם קבלה של אנילה ובעלה כמו שהם, לעומת החותנים. טוב, אז אחרי שעשיתי סלט פירות משלושה נושאים שונים, אני אאחל לך שבוע מוצלח, שבוע של עשייה ומצב-רוח טוב.

אנילה1

New member
saritoosh22 צודקת, יש השוואה כואבת

בין המשפחה שלנו למשפחה של כלתי. מילא שכלתי הייתה מעדיפה את המשפחה שלה, את זה אני מבינה. אבל שגם הבן שלנו יעדיף אותם? זה כבר מוגזם. על זה אנחנו מתרגזים.

שש שבע

New member
אנילה, אנילה. אנילה. נו נו נו.

את לא לומדת? כמה פעמים אני צריכה להגיד לך, לא לפתח ציפיות? אני במקומך ובמקום בעלך, הייתי שוכחת בכוונה את הבונבונירה ואת היין והולכת... שבוע טוב. תעשי טובה לעצמך ותרגעי, לחץ דם זה מעצבים ולא משום דבר אחר.

למעלה