סוף עונת // התפוזים?

מאיר פז1

New member
סוף עונת // התפוזים?

בזמן האחרון החיים בתפוז // קשים מנשוא לא דיי בזה שעדיין לא מצאתי // בת זוג [את החשבון כבר אסגור עם ההנהלה]
הכל ניתקע // כלום לא זז // חלון האייקונים לא נפתח וכשהוא נפתח סוף סוף // הוא לבן בלי חצי אייקון תיבת המסרים // כנ"ל // שעות כדי לפתוח מסר אחד בודד וכשהוא נפתח // מודיעים לי שהסיסמה שגויה
?what the hell is going on

magy

New member
Y Y Y Y

כשאתה צודק, אתה צודק...........הכל איטי.... כל היום קראתי על בעיות פה ושם......... ובענין המסרים............לא ידעתי שאתה אוהב מסרים.... אם היית מבקש יפה.........הייתי גם אני שולחת לך........ מה לכתוב לך במסר?
...זה לא נפתח? אז אכתוב לך פה.....אם זה לא נפתח............. בקש את הסיסמא למייל.............ברצינות...(כנס ל- שכחתי סיסמא)

מאיר פז1

New member
../images/Emo6.gif מזל שאני נוהג להדביק // על הצג

פיתקאות עם סיסמאות // אחרת חבל על הזמן אגב // גם הערב התפוז לא משהו // סחוט ונטול ויטמינים

התפוז סובל מהצפוניות

אז השרת עייף מאד מהאזעקות הוא עבר כמה שינוי תוכנה וכל פעם שזה קורה הוא מגיב לאט התוכניתנים הכינו לנו הפתעות וזה מאיט את המסרים ואת ההודעות צריך לקרוא להם לסדר

ואני חשבתי.....

שהמחשב שלי השתגע..........האינטרנט התנתק ולקח זמן עד שהתחבר .פתאום המסך כולו --ג'יבריש.

magy

New member
הכל היה לי חוץ מג'יבריש

אבל האיטיות משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעת אותי

התרגלנו........שהכל מהר מהר......:-

אצל הבן שלי -האינטרנט עוד יותר מהיר [לוצרך עבודתו]וכשהוא מתישב ליד המחשב שלי הוא משתגע מהאיטיות . ענין של יחסיות.

magy

New member
קראתי שמאז פרוץ המלחמה

יש האטה במהירות......... לא יודעת למה......... גם הספקים במצוקה......נטויז'ן יושבים בחניון מתחת לבנין (חיפה) וגם עובדים מהבית קשה לקבל מהם שירות...

אולי באמת זאת הסיבה..

גם לפני המלחמה...היו שעות -בעיקר בצהריים-שהיו קורות התקלות האלה. הבן הסביר לי שזה נובע מעומס על הרשת.כמו שקורה בטלפונים הסלולרים.

מאיר, תתבע אותם ! ../images/Emo88.gif

תפוז הבטיחו גם לי שאם אכתוב בפורום היכרויות ימתינו לי עשרות גברים בשביל ליד הבית. ואכן, המונים צובאים על דלתי רומסים את הגינה משתמשים בעציצים כמאפרה אוכלים לימונים מהעץ שותים מי השקייה מהצינור. תגיד ת'אמת, מאיר, . . . . . . . . אולי לא שילמת מספיק...? שיהיה לך בוקר טוב

בלסימה

New member
כאלה שלא מנומסים שוברים

עציצים, לא לא ניראה לי, תודה בכל אופן על נדיבותך.

magy

New member
תגידי , נרשמת לאתר ?

כתוב שיש אתר הכרויות חינם שאומר שנרשמים בחינם אבל כדי להכיר משלמים..........................הא?????????????????????????? אני לא משלמת לגברים..............חחח

מאיר פז1

New member
ממש הפנינג המוני // אה? ../images/Emo13.gif

אישה // קחי ביד מטאטא // תגרשי את כווווווווווולם. אפשרות שניה // תפעילי ת'ממטרה.
בטח שלא שילמתי להם מספיק // לא שילמתי להם בכלל // קודם שיביאו לפה
אחר כך ניראה

magy

New member
חייייייייייייייייייייים

תדליק את האורות בקשה..........

מאיר פז1

New member
מגיל 'ה // שמתי לב שהחתימה

שלי מציקה לך לאחרונה // אז היחלפתי
או // יש מצב שאת חוששת להישאר איתי לבד בחשיכה?
נ.ב [נא בעין] // הפעולה הנ"ל דרשה המון זמן // בגלל איטיות הפורום המעצבנת. [בזמן הזה יכולתי כבר להיתחתן ולהיתגרש // פעמיים ]

magy

New member
מאירוששששששששששש

החתימה שלך לא הפריעה לי. להיפך............. אתה לא מבין אותי????????? מה קרה לך? (כיביתי את האור כמה פעמים ולא שמת לב...........
) אבל גם זו טובה.......... רוצה קפה? רק תגיד........... אני שמה מים ....................תוך שעה אתה פה............

למעלה