סוף עונה 4 מיאמי !!

4hilla4

New member
כןןן... שמתי לב... את לא משתמשת בזה בתכיפות..

הומו\פורנו גם יותר מתאים.....
ממש לא, אבל לא נורא

merv s

New member
אני..

שם: מירב גיל: 15 מיקום: רמת גן על עצמי: משעמם לי מווותת!!

We Never Close

New member
דאמ, שיהיה.

שם: הדס. גיל: 15 וכמה חודשים. מיקום: גב"ש. קצת על עצמך: אני נגד מתקפת הקרוקס, ושיקרקסו את כל מי שנועל את זה

Lee1392

New member
XDDD

"יבוא יום יקרקסו אותו-גם.." |קרוקס| |ימינה| (בחיי חייבים לעשות סמל כזה)
אין עלינוווו~!!

shany31

New member
csi מיאמי היא הטובה מבין שאר "חברותיה".

היא ערוכה בצורה יפה,מתוחה,מצולמת היטב,והכי חשוב- נוכחים בה שחקנים ברמה גבוה!..כמו דיויד קרוזו יונתן טוגו..וכל השאר. עונה ארבע היתה עונה מעולה,חברי הפורום הכניסו לנו דברים מיותרים לראש כמו :"שהעונה גרועה"."משעממת" .וכל שאר הערות הללו. בעקבות התגובות בפורום לאחר כל פרק ההיתי תוהה:"האם באמת הפרק היה כה גרוע"? וניסיתי למצוא מגרעות שהיו בפרק. אך מסתבר שטעיתי והעונה היה מצוינת! אולי אתם לא אוהבים הרבה אקשן ולכן הדעות שלכן קרירות בעניין. בקיצור שעונה 5 תגיע כמה שיותר מהר.

../images/Emo45.gif צודקת ב 100%

אבל עזבי הכל עניין של טעם, זה כמו שאני לא מי יודע מה מת על LV, אבל אני רואה אותה כי אני עדיין אוהב אותה ואני אוהב את כל שלושת CSI ולא הפסדתי שום עונה, חוץ משני הפרקים הראשונים של LV שעד היום לא ראיתי
אבל אין ספק, מיאמי שליטה

אבל...

"הכניסו לנו דברים מיותרים לראש" ... זה לא שבכוח ניסו לשנות את דעתו של מישהו על הסדרה הזו, בסך הכל אנשים הביעו דעה על הסדרה\עונה. לא זכורות לי הודעות בסגנון של "תספיקו לראות מיאמי כי אני חושב שהיא סדרה לא טובה".

hitchhiker218

New member
../images/Emo45.gif ואני חייבת להוסיף

שאנשים לוקחים פה דברים לאקסטרים! אם מישהו אמר שהוא לא אוהב משהו זה לא אומר שעכשיו צריך להעלב\לתקו,\אנערף מה... קחו דברים בפרופורציה. בדיוק כמו שאנחנו לא אוהבים מיאמי ואומרים את בקול(שזאת דעתנו) ככה אתם יכולים להביע את דעתכם בקול, ולא תמיד חייבים להגיב על דעה של מישהו, שהיא הפוכה משלכם ולנסות לגרום לו לחשוב אחרת או להשתיק את עצמו... חפרתי=]

למעלה