סוף עונה 4 מיאמי !!

זה לא נאצה ממש...

סתם הבעת דעה, תמיכה או משהו... זה לא שמתחילים לקלל או לרדת על אנשים שאוהבים מיאמי. אנשים כותבים את דעתם על סדרה מסויימת, זכותם של אחרים גם להביע את דעתם עליה, וזה לא משנה על איזו סדרה או נושא מדובר. נכון, זה לפעמים מעצבן, אבל לא צריך להתרגש מזה, כדי לא ליצור סתם שרשורים עם וויכוחים ארוכים.

Marg H

New member
לי יש שאלה...

אם אתם לא אוהבים את הסידרה למה אתם צופים בה? ואם אתם לא, איך אתם יכולים להגיב?

אני אישית צפיתי בה עד לסוף עונה 4...

והפרק הראשון של 5... בעקרון אנשים שלא אוהבים מיאמי לפחות צפו בעונות שהיא החלה להתדרדר... אני בספק שמישהו שלא צפה בה או בכל סדרה אחרת סתם יביעה דעה שלילית או חיובית.

hitchhiker218

New member
אני ראיתי את עונות 2 ו3 של מיאמי ואהבתי

התחילה עונה 4 אמרתי בסדר אבל מתחיל להיות חלש ועונה 5 מסריחה.... אבל אין ספק שזה אחלה בשביל להעביר את הזמן

אני יודעת שזה מתחיל להתדרדר חחח

אבל זה סתם מצחיק לראות בגלל האוירה,והמשקפיים
עונה 5 באמת מוזרה,אבל יש פרקים טובים

hadas 14

New member
אני כבר ראיתי את עונה 5..

אז ככה שיש לי השוואה מאוד ברורה.. לא היה פרק אחד שהחמצתי ב CSI Miami.. פשוט חבל לי שהיא הדרדרה. ואני שוב אגיד את זה- איפה הפרקים האפלים?!?!?!?!? נמאס מדוגמניות מתות!..

מיאמי ופרקים "אפלים" לא מסתדר...

לא היו להם הרבה כאלו, ואלו שהיו לא ממש יצאו טוב, גם ראיתי או קראתי שבמיאמי לא התכוונו אף פעם לעשות פרקים אפלים, אלא פרקים שסובבים סביב קורבנות עשירים וצעירים, כסף, וכל מיני כאלו שבאים לנפוש במיאמי, או משהו... :S אגב, זה מצחיק, אבא רואה עכשיו איזה פרק מעונה 5 ששידרו באקסטרה הוט, והדיבוב הזה לרוסית כ"כ מצחיק >< "אייץ' יא זניו גדה קיללר"

Sensorium

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הדיבוב פשוט ענקקקקקקקק כמעט השתנתי מרוב צחוק
צודק כרגיל^^

Sensorium

New member
בדיוק כמו שלכם יש זכות לכתוב חוות דעת

"חיובית" על הסדר הלנו יש זכות לאמר את ההיפך :\ ואם תשימו לב- אנחנו כמעט ולא כותבים שאנחנו שונאים את הסדרה כי אנחנו סתם ככה שונאים את העיר מיאמי נגיד אלה בעיות "טכניות" יותר, שסתם לא נעים לכם לשמוע

Lee1392

New member
../images/Emo207.gif חזרתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif ונוספו עוד אנשים..אז יש

מצב לשרשור הכירות? ואני בהלם כמה חפרתם
[חחח סתם הכל מהאהבה
]

Lee1392

New member
מחנההה של 6 ימים ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif

אז יאללה [הידעתם? |מנורה| יאללה זו מילה ערבית..
] חובה! שם: רשות
-------------------------- אני
שם: לי גיל:15+ מיקום:גב"ש
קצת על עצמי: משעמם!!

4hilla4

New member
אני../images/Emo13.gif

שם- הילה גיל- 12 מקום גבעתיים
!!! קצת על עצמי...- אני אוהבת לרקוד ומאוד מאוד מעמם לי עכשיו

Marg H

New member
../images/Emo3.gif

שם: הדר גיל: 15- קצת על עצמי: ילדה בלי חיים חוץ מטלוויזיה
זהו.......

hitchhiker218

New member
לי כדי שתכירי אותי יותר טוב../images/Emo6.gif

שם: אביה גיל: היום 15(אבל עיברי זה לא שווה) מיקום: קרית פורנו\הומו\אונו... אבל ב"אונו" אני משתמשת הכי פחות
קצת על עצמך: אממ אני טיפשה. מספיק טוב?

למעלה