יוני יוני היחיד
New member
סוף עונה 4 מיאמי !!
אחחחחחחח איזה פרק מעולה היה, ממש נהנתי מכל רגע. אחלה פרק בשביל סיום עונה. נתחיל מהסוף.. נורא אהבתי את הקטע שקלי עשתה עם הבלש הזה החבר שלה לבלשית השנייה עם העניין של הכסף, סידרו אותה יופי טופי. ראיין, אחחח, הוא סקסי כשהוא עצבני
וכרגיל, נהנתי ממנו כלללללללללללל העונה
בואה ויסטה, ימח שמך יא כלבה, סוף סוף גילו את האמת. ומעניין שלא הראו את הוריישיו נכנס בה קצת, טוב נו, היו לו דברים חשובים יותר לעשות
הוריישיו- תותח על אין עליו, פשוט אין.... כרגיל, אדיש, קר, אבל חמוד מאוד
אהבתי איך הוא היה קשה עורף עם הבולשת. והראה לו מאיפה משתין הכלב
אריק דלקו החמוד, אין מילים עליו, פשוט נהדררררררררררררר ! בין השחקנים הכי טובים שיש שם, פשוט מעולה. אלכס, בפרק הזה קיבלה תפקיד ממש זעיר, אך היא כרגיל פשוט מעולה, אין עליה
וג'וזף.. אומנם בכל העונות של מיאמי הוא היה מן תפקיד בצד כזה ככה בקטנה אך בהחלט אנחנו זוכרים אותו כשוטר המהולל שמלקק לאייץ' כל הזמן חחח... יהי זיכרו ברוך... בטיוי כמובן
פרנק, גם בפרק הזה הוא היה בקושי ניראה, אך הוא בהחלט בלש מאאאאגניב, ושמנמן שדורש כאפה. הוא די מעצבנוני כזה חח
וקלי הכוסית, פעם ראשונה שאני שמעתי אותה צועקת חחח.. מתי שהיא צעקה על ראיין כשהוא הרביץ לחנון מחשבים ההוא. והיא פשוט שחקנית מעולה, ניראת טוב, משחקת טוב, פשוט מעולה, אומנם יש לי בעיה קצת עם הקול שלה חחח, אך תכלס אין עליה. ויאללה נחכה לעונה 5 שתגיע מתישהו לערוץ 1 בקרוב [כנראה אחרי סיום שידורה בהוט אקסטרה] ואני אחכה לה בקוצר רוח כי אין לי הוט. אומנם ראיתי הרבה קטעים מעונה 5 ביוטיוב, ואני יודע מה יהיה בפרק הראשון
אבל אין כמו לראות את זה בצורה מסודרת עם תרגום והכל
בקיצור, אחלה עונה הייתה למרות שהרבה ממכם אמרו שזו חרא עונה והיא לא טובה בכלל והיא ניראת כמו סרט אקשן זול וכל מיני, אני חולק עליכם, אני חושב שהיא אומנם לא כמו עונה 3 שהייתה הכי דרמטית וקיצונית ושינתה את כל פניה של הסדרה, אך עונה 4 טובה לא פחות, ואני בטוח שכך גם עונה 5. ו 6 שכרגע בצילומים (?!) בקיצור יש למה לחכות
ואל תשכחו החל משבוע הבא בכל מוצ"ש ב 23:00 גם בערוץ 1 העונה השביעית והחדשה של CSI לאס וגאס. אומנם הרבה מכם ראו אותה כבר דרך האינטרנט או משהו.. אבל אין כמו לראות עם תרגום בצורה יפה
שיהיה לכולנו בכיף. וחיים טובים
יחי ה CSI
אחחחחחחח איזה פרק מעולה היה, ממש נהנתי מכל רגע. אחלה פרק בשביל סיום עונה. נתחיל מהסוף.. נורא אהבתי את הקטע שקלי עשתה עם הבלש הזה החבר שלה לבלשית השנייה עם העניין של הכסף, סידרו אותה יופי טופי. ראיין, אחחח, הוא סקסי כשהוא עצבני