סוף ס

da1boy

New member
חזרתי מספיישל הפינק פלויד בסינימטק

בהתחלה הראו את הסרט על סיד בארט מה BBC ,אחר כך הראו כל מיני הופעות מהשנים 69-72 (שמו גם הופעות של אותם שירים רק בתוכניות שונות), אחר כך היתה הפסקה, ואחרי זה הראו חלקים מההופעה של THE WALL שהתמונה היתה סבירה אבל הסאונד היה ממש לא טוב וצורם...

flowerboy69

New member
ביום שני

יש ערב פלויד באוזן ה 3 בתל אביב עם דברים דומים

אני מציעה שתפנה לאוזן, ותשאל

או, לחילופין, תציץ בשרשור ה-OFF מהשבוע הקודם.

flowerboy69

New member
פרטים על ערב הפלויד

זה ביום שלישי ברבע לעשר באוזן השלישית תל אביב כרטיסים ב 25 שח

thezanani

New member
יש עדיין כרטיסים?

איפה?מה?קריסטל?קסטל? אם זה יום שלישי,ויזרום במחסום,אני שמה בטוח.

Elinor BC

New member
אני אגיע , רק איזה אוזן שלישית?

באיזה רחוב? ואני בעד עניין המיני-מפגש...

flowerboy69

New member
ליד דיזינגוף סנטר

אפשר להפגש שם אני עוד מעט נוסע לראות מצב הכרטיסים

flowerboy69

New member
אז מי בא איתי מחר לאוזן???

נסתובב נראה דיסקים והקינוח כמובן הערב עצמו... מי שבא שיאמר שנוכל לדעת מצב כח האדם...

wommer

New member
הייתי רוצה אבל יומיים אח"כ

יש מבחן. \= לא נורא פעם אחרת...

אני מחר לא יכול ,

אני צריך ללכת לקסטל לקחת את הכרטיסים שהזמנתי הלילה , להופעה של רוג'ר ווטרס ב22 ליוני .
רגע , קבעתי עם מישהי למחר בשש . אולי אני אשכנע אותה לבוא לערב של פלויד באוזן ? באיזה שעה זה יוצא ?

flowerboy69

New member
הזמנתי כרטיס לזה

רק צריך להתקשר והם רושמים אותך ומשלמים במקום...יאללה מי בא שנפגש???

מסיבת רוק פורים 14.3.06

"מועדון הרוק הישראלי" מזמין אתכם לאירוע המרכזי בחג הפורים. מסיבת רוק פורים ענקית עם הופעות חיות של להקת "שליחי הבלוז" שתבצע "לד זפלין" ו"אוריה היפ", שלמה מזרחי ו"החוויה החשמלית" שיבצעו ג'ימי הנדריקס ולהקת "שריפה - BURN" שתבצע "סגול כהה". בסיום ההופעות תתקיים מסיבת להיטי הרוק מכל הזמנים עם DJ Drink. המסיבה שתימשך אל תוך הלילה תתחיל בשעה 20.00 (כניסת קהל בשעה 19.00) ותתקיים במועדון Green Raccoon החדש (רח' הירקון 61 ת"א - מתחת לקולנוע "דן" לשעבר) בחג הפורים, יום ג' 14.3.06. מחיר כרטיס כניסה: 65 ש"ח בלבד כולל חצי ליטר בירה חינם. עזבו אתכם מכל שאר המסיבות בעיר, זאת תהיה מסיבת הרוק הכי פצצה בת"א, תבואו מחופשים ובמצב רוח פורימי, ותחטפו פטיש בראש. פרטים נוספים באתר שלנו. להזמנות בדוא"ל [email protected]. מצורף עלון האירוע.

VaTuRi

New member
קטעים כמו Marooned

יש למישהו שמות של יצירות כמו Marooned, Cluster One, Shine On ... בסגנון הזה... של גיטרה שקטה ורגועה.. לא בהכרח של פינק פלויד. פשוט אני חולה על הקטעים האלה הם ממש מרגיעים ואני לא מכיר עוד... תודה לעוזרים

על הדרך....

Embrayonic Journey - Jefferson Airoplane REM - New Orleans No. 1 Instumental Pink Floyd - Careful with that axe, Eugene Pink Floyd - More Blues Led Zeppelin - Moby Dick

למעלה