סוף ס

The Walrus

New member
לא יודע מה איתך,

אבל אותי CETA לא ממש הרגיע. יותר בכיוון של הפחיד, עם הצרחה ההיא באמצע...

יכול להיות

התכוונתי יותר להתחלה שלו.. כמובן עם הקלידים של רייט יש הרגשה של ריחוף והתרוממות קלים. אם אתה מחפש שירים רגועים לך על הפלויד של לפני 1973 כמעט כל שיר שני שלהם הוא רגוע, שקט פסטורלי ואיך שאתה רוצה לקרוא לזה. Main Theme הוא אחד הקטעים האינסטרומנטלים הכי אהובים עלי, מומלץ גם!

flowerboy69

New member
פריטים נדירים

כדאי להציץ באתר המכירות יודלה פריטים נדירים של הפלויד למכירה!

R O C K F O U R

New member
../images/Emo41.gifרוקפור UNCOVER - ה' 9/3 ברבי ת"א

רוקפור פותחת את 2006 עם "רוקפור UNCOVER" - מופע מחווה פסיכדלי, הומאז' לאותם אמנים שעיצבו את דרכה המוסיקלית לאורך 15 שנות פעילותה לרגל הביקוש והלחץ הבלתי פוסקים מצד הקהל והמעריצים, תשחזר רוקפור את ימי הקאברים העליזים שידעה במשך השנים, במופע ייחודי ומגוון, ערב שכולו פסיכדליה טהורה (ביטלס, בירדז, זומביז, צ'רצ'ילים, פינק פלויד) וטהורה פחות... (הפתעה!) מלבד יקי גני, הקלידן הקבוע של הלהקה, ישתתפו מפעם לפעם גם אמנים אורחים שונים סיבוב ההופעות יחל בחודש מרץ ברחבי הארץ לתקופה מוגבלת (!) אך הוא אינו אלא מתאבן לקראת צאת אלבומה הבינ"ל החדש של רוקפור - השלישי בלייבל האמריקני Rainbow Quartz - במהלך שנת 2006 רוקפור ממשיכה לגשר בהצלחה בין ימי ה- tune out-drop in של מדשאות הייט אשברי למושבה הדיגיטלית של ימי ה- co.il הנה מה שכבר כתבו על ההופעה הראשונה: שקית של ממתקים פסיכדליים ההופעה הקרובה תתקיים ביום חמישי הקרוב 9/3 במועדון הבארבי בתל אביב בשעה 22:00 (להזמנות: 03-5188123), עם אורחת מיוחדת מאד - אפרת בן צור לוח ההופעות המלא מפורסם באתר רוקפור

תוספת פרטי- רוג'ר ווטרס בארץ

בנוסף על מה שאמר ציףציף - רוג'ר ווטרס בארץ - פרטים מלאים רוג`ר ווטרס הוא גאון נצחי - וההופעה שלו בארץ היא הדבר הכי חשוב שקרה כאן מזמן. אתם חייבים להיות שם . הכל על ההופעה (מה, איפה, למה, מחיר) - http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=OptimisticForever

The Walrus

New member
סליחה,

אתה שמעת את amused to death? כל מי ששמע את האלבום הזה פשוט לא יכול להגיד שווטרס ירד ברמה. כמעט דארק סייד. אבל רק כמעט (נו, מה לעשות - חסר דייויד גילמור בסולואים).

hallgirl

New member
תראו את זה....

תראו משהו שמישהו כתב בעמוד שלו בשוקס .... הבן אדם שם אומר : ג'ים מוריסון הזמר הזה של הפינק פלויד זה ששר אימיג'ן ועושה הליכת ירח ..

פרסומות וגלישה בפורום

האם יש עוד אנשים שחווים קשיים בגלישה אל הפורום? זמן "עליה" ארוך? פרסומות מפריעות?

הופעות שליחי הבלוז 8-10.3.06

רביעי 8.3 - ליל 4 אגדות הרוק בפאב מיץ' בראשל"צ. חמישי 9.3 - להיטי שנות ה-60' וה-70' במבצר שוני בבינימינה. שישי 10.3 - מחווה לקווין בחמדת ימים בצפון. המחווה לקווין כוללת הקרנות וידיאו על מסך גדול. כל ההופעות בשעה 22.00.

הגרוב בנד במופע הצדעה לג'ו קוקר

להקת "גרוב בנד" במופע הצדעה לאגדת הרוק הגדולה משנות השישים - ג'ו קוקר. מיטב הקלאסיקות בביצוע הרכב נגנים סופר מקצועי. ללא ספק אחד מהמופעים היותר מיוחדים שרצים היום בארץ והוא מומלץ לכל חובבי הרוק'נ'רול והמוסיקה בכלל!!! חברי הלהקה: זמר ראשי - אייל פרץ גיטרה חשמלית - איילת השחר הירש זמרות ליווי - סיגל לייבוביץ' ורויטל גרינברג גיטרה בס - צביקה דרכמן תופים - דוד אדר קלידים - אילן פוסטופצקי חצוצרה - דוד לייבוביץ' סקסופון - יבגני גולדנברג מועדון ה"בארבי" כפר-סבא (רח' יוחנן הסנדלר 8 כפ"ס), יום חמישי 9.3.06 בשעה 22.00. מחיר כרטיס: 60 ש"ח. להזמנות בטל' 035188123. מועדון ה"אולפן 3" (רח' יורדי הסירה 3 נמל תל-אביב), יום חמישי 16.3.06 בשעה 22.00. מחיר כרטיס: 50 ש"ח. להזמנות בטל' 0547668838. מצורפת תמונת הלהקה בהופעה.

da1boy

New member
שכחתי להוסיף שהראו שם

גם קליפים של MONEY, BRAIN DAMAGE , של שירים מהאלבום הראשון שעשו להם קליפים במיוחד לטלוויזיה הבלגית, ועוד קליפ לשיר של ארנולד (השיר על זה שגונב את התחתונים מחבלי הכביסה לסנות בשכונה...)

שמיק מהמחשב של מגל-

היה מעולה!! את סיפורו של סיד בארט אפילו לא ראיתי לפני זה אז בכלל שמחתי לראות את זה היה המון חומר על התקופה ההיא, שאני ממש אוהבת, מלא קליפים, הופעות וכ'ו היה את אטום האטר מדר בהופעה! אע זה היה מדהים ו..הידעתם שפינק פלויד הופיעו יחד עם רקדני בלט בצרפת, זה היה מדהים.. עם אקוס, וואן אוף דיס דייס ועוד 4-5 שירים שאני לא ממש זוכרת מפאת עייפות.. לאחר מכן הקרינו את ההופעה החומה, כמעט במלואה.. דווקא באיכות סבירה.. ומאחורי הקלעים.. ניסיתי לא להירדם,ולא הצלחתי לאיזה רבע שעה, באסה. וזהו בעיקרון. אה ומושל לא הכריח אותנו לאכול בקפיטריה! :)

חחח לא ידעתי שבכלל כתבת ממני חחח

טוב היה גם הופעות מהתקופה של פומפיי זה היה הכי יפה אני חושב והתקופה של החומה טיפה שיעמם אותי יותר כי זה פחות מעניין אז נרדמתי למרות שרציתי לראות את הפירוק של החומה ...נארףףף היה גם נחמד לפגוש את תמר

גם אני הייתי .

בשעה השניה , בהופעות מהשנים של 67-72 - אחי ארלנוד ליין , או משהו כזה , שהראו את הקלסתרים של חברי הלהקה בגדול , הרגשתי לא טוב , ופרשתי . חבל . הפסדתי . מזל שלא שמעתי את הסאונד הצורם . היה רועש מידי .

למעלה