סוף סוף!!!! השגתי EXC HELLENTRY HELMּDSR
A angle sword New member 9/9/06 #2 סט יפה! צלם אותו בבקשה גם בלי שתסמן אותו.. אני רוצה לראות איך הוא נראה
D dh madness New member 11/9/06 #8 BOOTS לא EXC בלתי אפשרי להשיג EXC ונגמרו לי הבלסים.. אבל סט טוב = DSR
Y yadiday New member 11/9/06 #9 יפה מאווווד ../images/Emo45.gif ../images/Emo153.gif |מקנאאאאאא| אולי אפשר להשיג לי חלקים גם ? O_O אין לי הרבה JEWELS - אבל אולי בכ"ז - לא דברים יקרים ? יש לי סט שלם EX RED SPIRIT - רק לאחד מהחלקים יש DSR
יפה מאווווד ../images/Emo45.gif ../images/Emo153.gif |מקנאאאאאא| אולי אפשר להשיג לי חלקים גם ? O_O אין לי הרבה JEWELS - אבל אולי בכ"ז - לא דברים יקרים ? יש לי סט שלם EX RED SPIRIT - רק לאחד מהחלקים יש DSR
Y yadiday New member 12/9/06 #11 ניסיתי אתמול... לשלוח לך PM בשעה עשר בערב בערך - לא ענית באף שרת (1,2,3) ? אם תרצה - היום שוב באותה שעה בערך...? אההה - ואני מניח שמה שאתה רוצה להביא הוא EXC ויש לו DSR ?
ניסיתי אתמול... לשלוח לך PM בשעה עשר בערב בערך - לא ענית באף שרת (1,2,3) ? אם תרצה - היום שוב באותה שעה בערך...? אההה - ואני מניח שמה שאתה רוצה להביא הוא EXC ויש לו DSR ?
D dh madness New member 12/9/06 #12 פספסת אותי דווקא כן הייתי בעשר.. תנסה היום וכן אני אתן לך RED SPIRIT+DSR
Y yadiday New member 13/9/06 #14 תודההה ../images/Emo51.gif תודההה ../images/Emo20.gif על החלקים שקיבלתי ממך עדיין ההגנה שלי בקרשים (1230~) - אבל יש פחות לאגים
תודההה ../images/Emo51.gif תודההה ../images/Emo20.gif על החלקים שקיבלתי ממך עדיין ההגנה שלי בקרשים (1230~) - אבל יש פחות לאגים
Y yadiday New member 13/9/06 #15 אהההה ו ...... למדתי שיש עוד עשר (10) כספות במשחק - סה"כ : 11 - כך : /vault1 /vault2 . . /vault10ובשביל לחזור לראשונה : /vaultכה"כ גד.
אהההה ו ...... למדתי שיש עוד עשר (10) כספות במשחק - סה"כ : 11 - כך : /vault1 /vault2 . . /vault10ובשביל לחזור לראשונה : /vaultכה"כ גד.