סוף סוף

יוליקה

Member
מנהל
סוף סוף

דיווחים: ערפאת במצב של תרדמת סוכנות רויטרס מצטטת עוזרים בפמלייה בפאריז שאומרים כי יו"ר הרשות הפלסטינית מצוי בתרדמת (קומה). עוזריו דיווחו על הידרדרות דרמאטית בשעות האחרונות, שהפכה את מצבו הרפואי לקריטי. מוסדות אש"ף והפתח מתכנסים לדון במצבו של ערפאת (חדשות)

טומי*

New member
לי נראה....

אם הוא בתרדמת שאולי הרדימו אותו בכדי לבצע כל מיניי דברים. יש מצב שאדם מורדם לצורך ביצוע בדיקות ו/או טיפולים שבהיותו בהכרה מלאה, אי אפשר לבצע אותם

יוליקה

Member
מנהל
טומי? זה מה שאתה מייחל לו?

אני מייחלת לו שלא יתעורר יותר!!!

B T1

New member
לפי ההודעות מצבו יציב.

לדעתי, רק לאחר מותו יהיה מצבו יציב יותר, בינתיים, נקוה לגרוע... שלא ימות מהר מדי, איש שכל כך הרבה דם על ידיו וגרם סבל כה רב, מגיע לו שיסבול, שיעירו אותו כל פעם שמאבד את הכרתו ויקריאו לו שירי אצ"ג, נראה אותו גיבור.

גלי®

New member
בעניין הזה של שירי אצ"ג, אני לא

בטוחה שמגיע למישהו עונש חמור עד כדי כך... :)))

טומי*

New member
יש אימרה בהונגרית שאומרת...

Kisseb gondom is nagyobb annal. וזה אומר שהבעיה הקטנה שלי גדולה יותר....יענו מצבו של עראפת מענינת אותי כמו כליפת השום

agibagi

New member
תרדמת רחוקה ממוות../images/Emo54.gif

הוא יכול הרבה שנים להיות במצב הזה, בטוח יהיו כאלה שיטפלו בו עם הכסף שגנב מהעם שלו ונתן לאישתו היפה ? הוא כזה מכוער !!!

Nava5

New member
agibagi - אשתו יפה???

מטופחת ומושקעת (במיליארדים הגנובים). יפה?? - אה...

B T1

New member
אישתו היפה, אולי העיפה?...

יופי זה ענין של טעם, ובהשוואה לערפאת כולם יפים.

Nava5

New member
מנהיג ברמה של בן גוריון וג'ורג' ווש

"ערפאת, אני מאחל לך רפואה שלמה יצחק פרנקנטל, שבנו אריה צבי פרנקנטל נחטף ונרצח על ידי החמאס ב-1994, נפגש עשרות פעמים עם יו"ר הרשות הפלסטינית, יאסר ערפאת. לנוכח ההידרדרות במצב ערפאת, הוא מספר על האיש שהכיר, "מנהיג כריזמטי שבונה אומה, מנהיג ברמה של בן גוריון וג'ורג' וושינגטון" יצחק פרנקנטל

B T1

New member
כנראה שצערו של האיש...

העביר אותו על דעתו. (ערפאת, כאיש חם, שיישרף)

גלי®

New member
איזה יופי, יש לו דובר חדש...:)))

אהבתי במיוחד את "ערפאת כבר רשם עצמו בדפי היסטוריית האנושות"... כן, באותיות של דם והרבה...

B T1

New member
ערפאת רק קשקשן קטן...

לעומת אטילה ההוני. (אפילו למות לא יודע כגבר, תראו כמה זמן לוקח לו להתפגר-- כנראה שבינתיים :אוספים את ה-72 בתולות עבורו מכל העולם הערבי) גם הבתולות זה לא כמו שהיו פעם. בשטחים יש הבתולות פעם שניה ושלישית

ישרון

New member
דבר אחד בטוח../images/Emo3.gif

גם כאשר האדון היו"ר של הרשות הפלשתינאית מיודענו מר עראפאת יחזיר ציוד לבורא באופן סופי ומוחלט ,לפחות בפורום הזה לא יהיו אנשים שהדבר יצער אותם במיוחד.

למעלה