יש, ושמו "פורום אל חרבין"... (פורום המחבלים)
ב ברק 188 New member 7/11/04 #25 באמת ? אפשר לקרוא את איך שמבנים 1 אל ח.. רבין (ו אני ממערציו ) 2 על החרב 'ין "ין"= זה כמו סיומת האות S באנגליש שזה חרבות. 3 על חורבות ביתנו שם ישבנו וגם ירינו אל יהוד. ואפשר עוד ועוד ... אבל מצדי היתי הופך להם את יוד לוו (י ל.. ו) פורום "אל חרבון"
באמת ? אפשר לקרוא את איך שמבנים 1 אל ח.. רבין (ו אני ממערציו ) 2 על החרב 'ין "ין"= זה כמו סיומת האות S באנגליש שזה חרבות. 3 על חורבות ביתנו שם ישבנו וגם ירינו אל יהוד. ואפשר עוד ועוד ... אבל מצדי היתי הופך להם את יוד לוו (י ל.. ו) פורום "אל חרבון"
J jud1001 New member 5/11/04 #22 ברקקקקקק..מה אתה מוכר כל../images/Emo41.gif כך מהר.. למה לא חיכית שאתעורר משנת צוחרויים שלי?...
ב ברק 188 New member 6/11/04 #23 זה היה צו השעה אז "בצהורי היום" כולה מכרתי את כתובי ישרון לא היו קופצים, לא אשמתי שאת ב הנמכר היה "האדון היו"ר של הרשות הפלשתינאית" תכנסי מחר אולי תהיה עוד- מכירע- פומבית לנשמתו.
זה היה צו השעה אז "בצהורי היום" כולה מכרתי את כתובי ישרון לא היו קופצים, לא אשמתי שאת ב הנמכר היה "האדון היו"ר של הרשות הפלשתינאית" תכנסי מחר אולי תהיה עוד- מכירע- פומבית לנשמתו.