סוף הוליוודי? ../images/Emo12.gif (ספוילר לספר)
נכון שהם מצליחים במשימה בסופו של דבר, אבל לא מעט חללים נפלו בדרך, ואני עד היום מבכה את מותו של הנרי
*סניף סניף*. בתור ילדה הסדרה תמיד הפחידה אותי - הסמל המסתובב הזה של הכיפה בתוספת המוסיקה המאיימת גרמו לי לברוח ממנה עוד בטרם התחילה. כשגדלתי קצת והתחלתי להבין "מה טוב" (מד"ב, למשל) הצטערתי צער עמוק על שלא צפיתי בסדרה, אך לשמחתי היא שודרה שוב לפני שנים אחדות, וכך זכיתי בחוויה מתקנת
. הסדרה טובה למדי ויחסית נאמנה לספר (פרט לחלק השלישי שחסר, וחבל). אהבתי את הנער בתפקיד הראשי - הוא היה חמוד מאד, וגם הזכיר לי את פול מקרטני (מה שבהחלט מסביר למה הוא נראה חמוד מאד...) - לאן הוא נעלם? חיפשתי אחריו בזמנו ב-IMDb וגיליתי שלצערי הוא לא עשה הרבה מאז (נראה שהוא פרש מעולם הזוהר). מה חבל, רציתי לראות איך הוא נראה כיום (וכבר עשיתי לו תוכניות בתור בעלי לעתיד...
). אני בהחלט ממליצה על הסדרה, ובפרט על הספר עצמו - קראתי אותו כבר די הרבה פעמים, ואני עדיין נהנית בכל קריאה מחדש. בקריאה האחרונה אפילו נפל לי האסימון לגבי נוטרדאם... נ.ב. כן, זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום.
לא ידעתי שיש כזה בכלל, סתם ניתקלתי בו במקרה, וראיתי דיון שהיה לי בו מה להגיד, אז התערבתי. אין לדעת כמה זמן אשאר פה, ובכל מקרה: ברוכים הנמצאים!