משחק ברמה גבוהה!
מאוד מרשים! אני אוהב את הגראפיקה והסאונד, ומאוד ניכר שהוקדשה הרבה מחשבה למשחק. אהבתי ממש את שמות השלבים (72 female robot). כמה הערות בונות לגירסה 1.5, 2.0, או איך שתקרא לעדכון הגירסא או למשחק ההמשך אם יהיה כזה: 1. להערה הזו יש להתייחס בעירבון מוגבל, כי אני עיוור צבעים - אבל היה לי קשה להבחין בכוונת. היא קטנה מדי. השליטה בתותח היא קשה מספיק (בדיוק מספיק!), בגלל ההאצה וההאטה שלו, גם בלי שיהיה לי קשה לראות לאן אני מכוון. 2. לא ידעתי על היכולות המיוחדות שלי (כפתורים 1,2,3) עד שהתייאשתי מהמשחק והלכתי לקרוא את ההוראות. אני אחד מ-10% מהאוכלוסיה שבדרך כלל קוראים את ההוראות לפני המשחק, אבל רציתי לחוות אותו כמו שאר ה-90%. המשחק לא אפשרי אם לא מכירים את היכולות המיוחדות (הטנקים ששואבים לי את היריות שיתקו אותי וזה היה ממש מתסכל. כמעט סגרתי את המשחק ולעזאזל הכל). 3. בנוגע ליכולות המיוחדות - משתמשים בהן עם הכפתורים 1,2,3. זה קצת רחוק ממקש הרווח, ולי אמנם יש אצבעות ממש ארוכות אז זה לא נורא, אבל צריך להתחשב בבעלי האצבעות הקצרות. למה לא להוסיף שנגיד... z,x,c עושים את אותו דבר? אלה הדברים שעלו לי מזמן מאוד קצר של משחק (הגעתי לשלב המתאבדים וזהו - אני בעבודה...). אני בהחלט הולך לשחק עוד בבית, אז אם תרצה אני מוכן לחפש עוד. בשורה התחתונה - כל הכבוד! כן ירבו, עלה והצלח וכל הג'אז הזה.