סוף סוף - Nautilus

Darakan

New member
סוף סוף - Nautilus

אז היום שיחררתי ברשות הספונסר את המשחק הראשון "הגדול והרציני" שלי, Nautilus (אחרי שהוא כבר מוכן חודשיים). אשמח אם תחוו דעתכם ותצביעו :) הסכום שקיבלתי עליו הוא 2500$ מהספונסר. למשחק. לאתר שלי.

Yotam Noy

New member
משחק ברמה גבוהה!

מאוד מרשים! אני אוהב את הגראפיקה והסאונד, ומאוד ניכר שהוקדשה הרבה מחשבה למשחק. אהבתי ממש את שמות השלבים (72 female robot). כמה הערות בונות לגירסה 1.5, 2.0, או איך שתקרא לעדכון הגירסא או למשחק ההמשך אם יהיה כזה: 1. להערה הזו יש להתייחס בעירבון מוגבל, כי אני עיוור צבעים - אבל היה לי קשה להבחין בכוונת. היא קטנה מדי. השליטה בתותח היא קשה מספיק (בדיוק מספיק!), בגלל ההאצה וההאטה שלו, גם בלי שיהיה לי קשה לראות לאן אני מכוון. 2. לא ידעתי על היכולות המיוחדות שלי (כפתורים 1,2,3) עד שהתייאשתי מהמשחק והלכתי לקרוא את ההוראות. אני אחד מ-10% מהאוכלוסיה שבדרך כלל קוראים את ההוראות לפני המשחק, אבל רציתי לחוות אותו כמו שאר ה-90%. המשחק לא אפשרי אם לא מכירים את היכולות המיוחדות (הטנקים ששואבים לי את היריות שיתקו אותי וזה היה ממש מתסכל. כמעט סגרתי את המשחק ולעזאזל הכל). 3. בנוגע ליכולות המיוחדות - משתמשים בהן עם הכפתורים 1,2,3. זה קצת רחוק ממקש הרווח, ולי אמנם יש אצבעות ממש ארוכות אז זה לא נורא, אבל צריך להתחשב בבעלי האצבעות הקצרות. למה לא להוסיף שנגיד... z,x,c עושים את אותו דבר? אלה הדברים שעלו לי מזמן מאוד קצר של משחק (הגעתי לשלב המתאבדים וזהו - אני בעבודה...). אני בהחלט הולך לשחק עוד בבית, אז אם תרצה אני מוכן לחפש עוד. בשורה התחתונה - כל הכבוד! כן ירבו, עלה והצלח וכל הג'אז הזה.

voguemaster

New member
זה טוב לרשום מה המקשים

ומה היכולות המיוחדות אבל אתה גם נותן שם טיפים איך להילחם נגד סוגי האויבים שבאים לתקוף אותך וזה חבל. השחקן אמור לגלות לבד מה עובד ומה לא, בהנחה שהוא לא הולך לאיבוד (ופה הוא לא)

Darakan

New member
בתגובה לשניכם

יש הסברים שמופיעים ב-2 השלבים הראשונים של המשחק לגבי היכולות. לגבי הטיפים, זה בתגובה לשאלות שעלו הרבה פעמים כשהצגתי את המשחק לראשונה ב-FGL. תודה על הפידבק :)

voguemaster

New member
אגב הסכום הוא חד פעמי ?

או שתקבל עוד כסף אם הוא יופץ לאתרים אחרים ?

Darakan

New member
אז ככה

בעקרון החוזה היה על אקסקלוסיביות לשבוע ראשון אבל ברגע שהוא הפיץ את המשחק אצלו באתר הוא שלח לי מייל שאני יכול להפיץ אותו ידנית אצלי. הרווח שלו הוא פרסום וכניסות.

DadleFish

New member
לא ברור לי משהו

מי זה הספונסר? New Grounds? או שזו רק הפלטפורמה שעליה פרסמת את המשחק של הספונסר? ואם אפשר עוד מידע לגבי - איך מצאת את הספונסר, האם השווית בין הצעות וכו'?

Darakan

New member
אז ככה - קוראים לזה FGL ומוזר לי שזה לא מוכר

או FlashGameLicsence. מוזר שלא מוכר פה. מדובר בקהילה די חדשה של מפתחים שמערבת גם ספונסרים. מפתחים מעלים לשם את העבודות שלהם להתרשמות המפתחים וגם להתרשמות הספונסרים. ספונסרים מציעים הצעות מחיר בשיטת מכירה פומבית. למשל המשחק שלי קיבל בהתחלה הצעה של 300, אח"כ 500, אח"כ 1000 וכך עד 2500.

Darakan

New member
שכחתי להזכיר

שהאתר לוקח "עמלה" כאפשרות - 10%. אם המפתח משלם את העמלה הוא מקבל נקודות קרדיט שמעלות את הדירוג שלו באתר (למשל ה-2500 דולר שלי העלו אותי לדרגה שוק של 3 שהיא די גבוהה). כמובן שלא חובה לשלם אותה :)

DadleFish

New member
קונספט מעניין מאוד

אני אישית לא בעניין פלאש כל כך, אז לא שמעתי על זה - אבל זה נשמע מאוד נחמד. בכלל יש היום מגמת אינדי רצינית וזה אחלה - יוצאים משחקים שונים מהסטנדרטיים, וזה כיף גדול

ahillel

New member
משחק מגניב!!

זה קונספט שעוד לא ראיתי ולכן זה משחק מעניין. אין לי מה לחדש על מה שכבר נאמר. אהבתי מאד. שיהיה בהצלחה.

De-Panther

New member
אהבתי! לקח קצת זמן להבין איך משחקים ומה אני..

יכול לעשות אבל אהבתי את המשחקיות. אתה נותן טיפים בחלק התחתון של המסך, אבל לא מסתכלים עליו. אולי כדאי שתעשה שלב הסבר שבו בכל פעם שצריך להשתמש במשהו - הוא יציג לך על התותח את התמונה של הכפתור עליו אתה צריך ללחוץ

shelalon

New member
אחלה משחק

נסיון ראשון... נראה אני מקום שלישי בטבלא :] יש באג מעצבן שהרכב הקטן שאוהב לברוח פעם אחת נתקע במשך חצי דקה בפינה של המסך ולא יכלתי להגיע אליו עם התותח והוא כן יכל לירות עלי.... חשבתי שאני אבוד אבל במזל הוא השתחרר כן לא כולם מסוגלים לשחק במשחק ולעקוב אחר ההודעות למטה. אני בטוח שיש אנשים שלא יחשבו ללחוץ על 1 2 3.

למעלה