אם יורשה לי ../images/Emo13.gif
ראשית, כל הכבוד. כל הכבוד על ההשקעה, ועל עצם העובדה שהצלחת לסיים פרויקט מתחילתו ועד סופו, וגם שמצאת משקיע ושהפקת מזה איזשהו שכר. הייתי שמח לדעת יותר על החלק העסקי של העניין. ובכל זאת, יש יש לך מספר טעויות עקרוניות, וכדאי ללמוד מהן להבא. כמובן שזו רק דעתי האישית וייתכן שאני זה שטועה כאן
ראשית, אמרת שאת המשחק הקודם שלך אהבו יותר למרות שהיה יותר גרוע. ובכן, אם לוקחים שני משחקים וחושפים אותם לאותו הקהל (פחות או יותר), ניתן לומר בהכללה שהמשחק הטוב יותר הוא זה שקיבל ציון יותר טוב מהאנשים ששיחקו בו. אתה מבין, הרבה פעמים יש הבדל גדול בין ההשקעה שלך בפרויקט לבין התפיסה של האנשים אותו. במקרה של המשחק שלך, הבעיה היא משחקיות. אני חושב שמשחק שהקושי שלו נסמך על שליטה מיומנת בארבעה מקשים הוא משחק בעייתי. לטעמי האישי, קושי אמור לבוא ממקומות אחרים (אלא אם כן מדובר ב-GUITAR HERO, ששם זו אכן טכניקת אצבעות שהיא הדבר החשוב). קח לדוגמה משחק כמו FIFA. הקושי שם אף פעם לא היה בשליטה בשחקנים. להיפך, בכל גרסה הם ניסו לשפר את זה, ובאיזשהו שלב הם אפילו הכניסו תמיכה בעכבר (שהיתה חלשה מאוד לטעמי אבל אולי זה ישתפר עם הזמן). מה שאני אומר זה שיש לך פה קונספט מעניין, אבל יש לך גם בעיית USABILITY. קח לדוגמה את Desktop Tower Defense, ותאר לעצמך שהיה לו UI שהיה מכביד על אנשים, והמפתח היה אומר שזה חלק מהקושי במשחק. הרי אין פה הגיון. גם במקרה שלך - לדעתי - אין מקום לקושי ב-UI, ולכן אנשים התלוננו כל כך על עניין העכבר. אני לא מכיר את האוכלוסיה של NEW GROUNDS, אבל ישבתי וקראתי כמעט את כל התגובות ששלחו לך. יש שם די הרבה תגובות שניכר בהן שלא הגיעו מילדים קטנים ואימפולסיביים. אגב, הבעיה היא לא עם ההוראות שאף אחד לא קורא, אלא כאמור עם שיטת השליטה. בכל אופן, אני בגישה שלומדים רק מטעויות - יש לך פה הזדמנות גדולה ללמוד, אל תפספס
בהצלחה!