אני רואה כפול
New member
סוף סוף../images/Emo70.gif
הפעולה היום הלכה לי סוף סוף בצורה נורמלית
למרות שהגיעו לי רק 8 חניכים במקום 12 (כי היתה יומולדת למישהו) ולא הספקנו להעביר להם את כל המשחקים... היתה פעולת צופיות מעשית ולימדנו אותם קשר מוט ונראה לי שהם דיי הבינו וגם לימדנו את כל הגדוד את שיר הצופים (נראה לי שאנחנו, המדריכות, יותר נהננו לשיר אותו מאשר החניכים אבל.. אה... חפיף
). וחברה שלי (שבצוות שלי) אמרה לי שהפעולה שלה עברה לה מזה חרא אז בזמן שניקינו את החדר שלנו הפעלנו את הדיסק שהבאנו איתנו (עם השירים: כל הכיתה בצופים, שיר הצופים ושיר המחנה- אולה אולה אחי אתה כבר כאן מוצ´ו מוצ´ו בלאגן) והתחלנו להשתגע שם ולרקוד ולצרוח את השירים והיה מזה כיף... חחחחחחחחחחחחח אחר כך היתה לנו ישיבה (שהלכה דיי...חרא) וקיבלנו יומנים (מכוערים) שכתוב עליהם "שכב"ג הדר, הסיפור שאינו נגמר" (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי מושג
) ואחרי הישיבת שכב"ג היתה לנו ישיבת צוות הדרכה שגם היא הלכה חרא ואחרי הישיבה הזו עשינו עוד ישיבה כדי לפתור כל מיני בעיות שיש לנו בשכב"ג... בקיצור לעניין... נמאס לי לשבת
נ.ב. אנחנו צריכים להגיש ביום ראשון מערך שני ואמור להיות לנו בו פעולת א"ש לילה- השבעה... ואין לי שום רעיונות מה לעשות שם
מישהו יכול לעזור לי
הפעולה היום הלכה לי סוף סוף בצורה נורמלית