סוף סוף...

NesiZ 19

New member
חחח אני סיפרתי על המלחמה...

פתאום הוא בא לי ביציאה לא קשורה-'סיפרת על חוויה של חצי מדינה', ייבש אותי! לכל השאר הם בכלל לא התייחסו.

m0sh3

New member
תרד בבת גלים ,

צא מהתחנה , ותסתכל שמאלה. תראה בניין גבוה לבן. זה הבניין. 5 דקות הליכה.

photoface

New member
זהו... עברתי את זה

היה הזוי לחלוטין. ישבו מולי שני מראיינים כנראה פרופסורים מבוגרים. רוב הראיון אחד מהם דיבר ולר נתן לי לדבר כמעט! הוא כל הזמן שאל שאלות מוזרות.. נגיד דיברתי איתם על זה שאני אוהבת אומנות מאז שאני זוכרת את עצמי, ואז הוא שאל ממתי אני זוכרת ומה הזיכרון הראשון וזה גלש לדיון על יכולת לזכור דברים וסוגי זיכרון... מה??? והם כל הזמן צחקו בינהם.. הם היו נחמדים אבל בילבלו אותי לחלוטין ככה שאין לי מושג אם היה טוב או לא. אבל נראה לי שזה שדיבר הרבה דיי חיבב אותי. זה טוב לא ? אה ופגשתי את נסי :) היי

NesiZ 19

New member
אהלן:)

נו אני רואה שאני לא לבד בסירה.. גלית אמרה שהם מוסרים את התשובות לעתודה, והם יודיעו לנו כבר.

NesiZ 19

New member
ריאיון הזוי לחלוטין../images/Emo153.gif

ראיינו אותי שני אנשים(שאני לא יודע אם הם דוקטורים/פסיכיאטרים/מה שלא יהיה) שאמרו לי את שמם וזהו. הראיון נמשך פחות מרבע שעה!, ממש שכונה, בקושי יצא לי לדבר ורוב הזמן התבזבז על הפטפוטים והצחקוקים שלהם בינם לבין עצמם, זה היה ממש מוזר. הם אמרו לי להציג את עצמי, למה אני רוצה רפואה, ואז שאלו אותי על אישפוז שחוויתי בעבר. העניין של האישפוז המשיך לשאלות רפואיות שונות(סיפור האמת לחולה, יחס למטופל, ועוד ועוד) ו...זהו. היה קטע מוזר שבו אחד המראיינים(הנחמד שדיבר הרבה והתעסק יותר מידי עם הדפים) שאל אותי למה הגעתי מאוחר, ובכלל הקדמתי, ואז השני תיקן אותו, והם התחילו לצחקק. הספקתי להציץ כמה פעמים בדפי הערכה וראיתי שהם סימנו שם 4-3 כל פעם, שיש סקלה של 1-5, נו טוב, גם ככה לא הברקתי במיוחד(הרי בקושי הצלחתי להשחיל משפט אחד שלם), לא יודע איך אפשר להחליט אם לקבל או לדחות על סמך בקושי 5 דקות שבהן דיברתי. וסוף סוף פגשתי בריאיונות מישהו מהפורום:)

litallit

New member
מוזר

אני בכלל לא ראיתי שלמראיינים שלי היו דפים! אם זה ראיון פסילה לא אמורה להיות החלטה של עבר / לא עבר וזהו (ולא ציון במספרים)?

Light Spark

New member
גם לי היה ראיון היום!

ואני פגשתי סתם מישהו בנתניה עם כתב יפה מאוד יחסית לבן
בקיצור..גם אצלי הראיון היה בערך 15-20 דקות שזה היה תמוהה....הם לא ממש צחקו ביניהם והיה אחד שבקושי דיבר...רק קרא לי לחדר ואחרי זה אמר שסיימנו... אותי סתם שאלו שאלות מוזרים..איזה תחביבים יש לי..וכשאמרתי שאין לי...אז חפרו ושאלו איזה הייתי רוצה שיהיה לי.. שאלו אותי מה היה אומר חבר שלי אם הוא היה בראיון והיו שואלים אותו מה טוב בי ומה מרגיז אותי בי.. והכי מוזר שבאיזשהו אופן התחלתי לספר להם שאני מבקרת בפורומים וגם בפורום הזה...ואז הם אמרו "חבל שלא גילו לך איך לעבור את הראיון, לפחות היית מוציאה תועלת מהפורום...משהו בסגנון"...לא בזלזול, סתם צחקו כזה... ולא שאלו כלום על הקורות חיים ה"מרתקים" שלי..וזהו, מצאתי את עצמי מספרת על דברים שממש לא חשבתי שאני אספר...כאילו מה זה קשור?! בקיצור, אכן ראיון הזוי...

Light Spark

New member
אה..

והיו להם דפים...אבל הם לא סימנו בזמן שדיברנו...נראה לי, או שסתם הייתי לחוצה מידי. אחרי שיצאתי הם אמרו לי לא לקרוא לזה שאחריי בינתיים..

NesiZ 19

New member
בירושלים לדוגמא

בשנים קודמות, רק אלו עם ממוצע 1-2(לא כולל 2) נדחו! ככה אמרה נציגת וועדת הקבלה בתוכנית של ערוץ הבריאות. וגם שם הסקלה היא בין 1 ל5, ככה שסביר להניח שבטכניון גם מנפים את אלו עם ה1-2. בצורה כזאת זה אכן נחשב ריאיון פסילה, הרי 1-2 אלו ציונים ממש נמוכים, שרק 'חריגים מאוד' מקבלים אותם. בכל אופן, אם אנשים ידחו על סמך ריאיון של 15 דקות עם חברי וועדת קבלה לא רציניים בעליל, זה יהיה ממש עוול(אלא אם כן הרושם הראשוני הוא ממש ממש ממש חריג, כמו גימגום וזיעה וכו'). זה נראה כמו ריאיון לפרוטוקול-כדי שהם ירגישו טוב עם עצמם, ותו לא. מו"ר ומרק"מ הרבה יותר מקצועיים ועדיפים לדעתי, אבל באמת שבקשר לעתודאים שהם מאוד צעירים קשה לקבוע.

NesiZ 19

New member
תראי

המראיין אצלי התחיל לסמן רק כאשר הסתיים הריאיון והתחלתי להתארגן על עצמי לקראת היציאה מהחדר. אז יכול להיות שהם חיכו שתצאי ואז נתנו את הציונים.

Light Spark

New member
אהה עוד משהו..

היה פה דיון על האם ההזמנות נעשו לפי סכם. אז אם זה עוזר לתאוריה...אני הייתי ב1 וב1 וחצי היה אחד עם סכם נמוך ב0.03 נקודות ממני.

litallit

New member
הראיון שלי היה ממש שונה...

לי היה זוג מראיינים שונה לגמרי מאוד רציני, שהקשיב לכל דבר שאמרתי בשיא הרצינות וניסה לסתור את הדברים שאמרתי, בכל מקרה נראה לי שיצאתי בסדר כי לא נלחצתי מהם ופשוט הסברתי שוב ושוב! נושא השיחה לא היה קשור בכלל לרפואה !! והראיון שלי היה 40 דקות!!! אני לא יודעת מה זה אומר..... אבל לא נראה לי שהציון הכללי שלי יירד מ-2 , לא הייתי עד כדי כך גרועה (אם הייתי כ"כ גרועה לא נראה לי שהיו מבזבזים עליי כ"כ הרבה זמן)... עכשיו כשאני נזכרת, היו להם דפים, אבל כנראה שהם באמת חיכו שאני אצא ואז סימנו...

גבירותיי ורבותיי,

התוצאות של הראיונות יפורסמו באתר הטכניון במהלך שבוע הבא! בהצלחה רבה לכולכם! אני חייבת גם לציין שמאוד הופתעתי מכך שלכל אחד מאיתנו היה ריאיון שונה באופן ניכר. כניראה שהמראיינים סבלנות מהפרעה קלה של פיצול אישיות. (ד"א לא מומלץ לנסות לשחד את המזכירות כדי שייתנו לכם את התוצאה, מניסיון...)

למעלה