סוף סוף.........

horse lover7777

New member
סוף סוף.........../images/Emo24.gif

סליחה על ההודעה החדשה, אבל סוף סוף תיקנו לי את המחשב ואני יכולה לכתוב בפורומים. אז למי שמכיר אותי זאת מתן בעבר-HORSEGIRL2 ולמי שלא: קוראים לי מתן ואני בת 15 ורוכבת בחוות נועם בנצר סירני אינגליש, בעיקר דרסאז' אבל התחלתי קפיצות. אני מתה על סוסים ובכלל על בעלי חיים!, ואני אשמח לדבר עם מי שרוצה באיסיקיו...... זהו. ושוב סוריי על ההודעה החדשה! אבל אני יודעת שכולם פה נחמדים אז תסלחו לי

מתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

ידעתי שתצליחי סוף סוף להכנס לפה.....אחרי כל הכרטיסים שפתחתי לך..חח הפעם הצלחת בעצמך...=) נפגש בשלישי שאני יקריא לך תמבחן

מתןןןןןןןן

ידעתי שתצליחי להכנס לפה שובבבבב חח עם כל הכרטיסים והעצות שנתתי חח אבל הפעם ז ה בעצמך =) נפגש בשלישי שאני יקריא לך תמבחן שלך.. חח זאת אני עם הצעצוע החדש שלי דיג'ירידו...זה משמיע צלילים

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo136.gifהיי בובע!!../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מה קורה? זאת ענבר אם את זוכרת.. ואם לא... אז אני ענבר רוכבת בחוות צח
שנה שלישית!! טורנדו סוס שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אצל חברה עכשיו... והיא אמורה לבוא לישון אצלי הפקצע... אבל היא מארגנת בגדים כבר שעה.. אז בינתיים אני פה..
יאללה ביי ותהני בובע!

horse lover7777

New member
תודה לכולם! ושאלה........

ענבל ברור שאני זוכרת אותך, מה נשמע? בלי קשר, מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכנס רכיבה לבן במחיר נורמלי?

mkuzi

New member
יו זאת ניראת בול קריולו!!!

מממממממממממממ-דדדדדדדדדדדדדדדדדד-הההההההההההההההההההה-יייייייייייייייייייי-םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדהים כמה הסוס/ה הזאת ניראת כמו הסוסה שאני רוכב עליה בתקופה האחרונה!!!!!!!!!!!

a l o n i s 1

New member
היי מתן....

אתנ סוכר אותי??? סתם לא אני די חדש בפורום הזה.. אז ככה: אתה יכול לימצוא מיכנס טוב ואיכוסית בסוס במחיר 170 ש"ח. וגם בחנות חמד לחיי , במחירים שוני אם תירצה לברר המספר שלהם הוא זה טלוי איפו אתה גר.... 03-9606536 בהצלחה אלון...

chompi2

New member
היהיי

אני לא הייתי פעם אני די חדשה פה אבל בכל זאת ברוכה השבה:)

למעלה