סוף סוף שלום לכולם!

נווווולללללללללללליי:)

כפרררררררררוווווווווט עליייייייייך שמחה שהיתחברת חיייים שלייי אוהבבבבבבת המוווווווווווווןןןןןןןןןןןןן33>

Nרי יוסף

New member
נולייי :]

נולייייייי שליייייייי אוהבת אוווווווותך המוןןן המוןןןןןן תודה שרשמתה כאן וברישמי ;] אוהבת! :]

נולי.....!!!!!!!!!!!!!!!

כפרה עליך איזה כיף שכתבת...
אניייייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יההה נולי יפה שלי!!!

יווווווו איזה כיף שכתבת לנו אני אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תחזור לבקר אנחנו הפורום ה-ר-ש-מ-י! תכתוב לנו עוד פסדר??? תודה שנכנסת ....................

כפרנוולליי שלי ורק שלי כננס!

ווואוווווווו אני ממש לא מאמיינה..ליבי פועם ושוב פועם ולא מפסיק! אני אוהבת אותךך...מלאמלאמלאמלאמלאאאאא כמה שימחת אותתי כי אתמול הייתי מזה עצובה..ואיזה מעצבן זה..שלא הייתי פה בערב..(סיפור ארוך למה) וממ..אני כפרהההה שליי ואונליי שלי! שלחתי לך מסר..תענה לליי פליזיי.. והאיימיל שלי כדי ליצור איתך קשר[email protected] אני מבקשת ממך שתיכננסס זה מאוד חשוב ליי..וממקווה שגמלך! אוהבתת אותך!

עשית אותיי מאושרתת../images/Emo9.gif

אני אוהבתת אותך!!!!! ועככשיו בשבילךך תמונה שלי אם תיזכר ביי..כנס!

טוולי

New member
יאא נוללללל בעלללייי ../images/Emo3.gif חעחע ...

כפפפפרעללליך! איך אני שמחה שנכנסתה :] יאלהה איפה משפפחתתת הסנדדלרריותתתתתתתתת
אבא שרון
חחחחחחחחח... כפפרוני :] שיהיה לך המשך שבווועע טובב :]

אה וסורי שרון...בנות כלום לפה!

אני רוצצה להגיד בשם כל הפורום תודה שנכנסת מאוד שימחת אותנו ובמיוחד אותתי..חח ואני מקווה שתיכנס לעיתים קרובות..ותעדכן אותנו..ואנו מאחלים לכם רק הצלחה..וכל טווב!

יאוו מושלםם שלייי

תודה שנכנסתת מקווה שתיכנסס עודד בקרובב ובצלחההה בדיסקק בעזרת השםם ותודהה ביי חולה עליךך מאמייי נולי מואאהה

נולללי נסיךך שלללי ! [:

אני א ו ה ב ת אותךךך המון המון המון המוןןןן..!!
בהצלחחה עם הדיסק השני [; לחכות לקיץץ הבא?! אווווףףף חחח.. נולי?! לאאאבב יוו..! (; -ספירווו'שש חמי שלךך ;]]-

../images/Emo28.gifשרונווליייי[:

כייף כל כך שנכנסת נסיך[: כל בעיה או עזרה בפורום- אתה מוזמן לגשת אלינו:)) או אפילו לאביחי, אושרי ואדם
אושרי כבר עידכן אותנו בקשר לאלבום:) מחכה בקוצר רוח
אורנית [אורן] ניקולודיאון

נולי יפה שלי

יההה שרוני כמה זמן לא היית פה! חשבתי שנטשת כבר! סתם חחח איזה מושלם וואי אני מזה היתגעגתי אלייך לא הייתי בהופעות שלכם מההופעה בצפון בנהריה.

שרון המושלם

היי שרון אתה זוכר שקיבלת תמונה שלך בקרית גת בהופעה אז אני נתנתי לך אותה אני מכווה שהיא יפה בעינך .... מושלם שלי את הכי חתיך בעולם חולה עליך בדם...

ייאאללה פורום יקר ואהווב אני עפתתי

למיטהה לחלום על נול-נול שליי..על השלמותוו! חלומות נוללי ביוצ'

חחח במקרה שלי זה חלומות ביחוש ולילה

ביחושי... חח כל החברות שלי מאחלות לי את זה! לפני שאני הולכת לישון!

למעלה