סוף סוף שלום לכולם!

|אלבום חדששש../images/Emo99.gif להלהלה

שרווננייי ממאממיי שלליי מאושרתת שנכנסתת אלינוו תמשייךך כךך
אוהבבתת אותךך הכיי הרבהה בעולםם מוואה
-שירה זאדה-

../images/Emo60.gifנולייייייייייייייייייייייייי

|נולי יפה שלי כמה היתגעגתי אליך אלוהים מה מצב הכול טוב ? אני מתה שיצא הדיסק שלכם החדש כלומר ה2 ועוד משהו אני רוצה שתכיר את שבי המאוץ שלי שזאות אומרת שלכול בת יש סימן מאוץ ולי יש את שבי ------->
וקארתי לו שבי כי הוא החבר הכי טוב של נולי וזאות אורמת שאני רוצה שתבין שאני כאן בשבילך תמיד אוהבת אותך הרבה הרבה קארין

יפיוף שלי../images/Emo23.gif אני אוהבת אותך נוראאא

מואהההה כפרליך!!! אני באה להופעה שלכם עוד ארבע ימים בקריית חיים תיראה אותי אני עם השלט לביחוששש חיימשלי אתם
ביחושית לוי

חיים שלי!

ואי חולה עליך! איזה כיף שרשמת פה! אין אין אתה פשוט מושלם אין בן אדם יותר מושלם ממך באדמה הזאת...... חולה עליך! מתה עליך! אתה הכל בישבילי!

הא ועוד משהו קטנטנן.....

אם אתה יכול תיכנס בבקשה לאימייל שלי חח...בבקשה אני מה זה מתחננת! [email protected] בבקשה מתחננת! אוהבת אותך המון המון המון המון
אני שולחת לך הרבה הרבה נשקיות חולה עליך!

יאאא נולייייייייייי

איזה כייפ שניכנסתתתתתתת לא ראיתי אותך כותב פה בזמן האחרון אבל עכשיו כן יואוו אני חייבתתתתת אבל חייבבתתת לשאול אותך שאללההההה אבל אתה לא תענה לי איזה מבאססס!!!!!!! לא נורא אוהבת אותך המון המון המון בר חמי!!!

נול נול שלללי

איזה כייף שנכנססת בקרווב ערן ואדם גם יכנסוו נכון?!?! אני אוהבת אותך יפה שלי

mor sendler

New member
ששררוןןןןןןןןן

אני אוההבת אותךךךךךךך! חיימשלייייייי שמחה שכתבתת ובהצלחהה עםם האלבוםם החדשש מחכה לו כברר אוההבת אותך המוןןןןןןן המוןןןןןן מור!

אה ושרון../images/Emo46.gif../images/Emo39.gif

אנננננחננננננננוווווווווווווווווווווו הפוווווווווורוווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הרשמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
זה נורא פוגע

למעלה