סוף סוף שלום לכולם!

סוף סוף שלום לכולם!

היי לכולם כאן שרון ורציתי לומר לכם שממש כיף לי להיות חלק מהפורום הזה, אני מקווה להכנס לפה יותר בזמן הקרב... מצטער על האיחור ברישום לפורום, מסיבות אישיות בדוא"ל....
בפעם הבאה כמו שעידכנתי את הפורום הרשמי שלנו בנוגע לדיסק אני מבטיח לעדכן אתכם במה שאנחנו עוברים לקראת צאתו של האלבום ה-2 שלנו בקיץ 2007. אוהב אתכם-שלכם-שרון סנדלר נולי.

נולייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo39.gif

כפרה עליך:) תודה שכתבת לנוווו.. וואי סופסוף כבר שנה לא רשמת בפורום חחחחחחחח מווווואה אוהבת אותך!

נולייייייייייייי

איזה כיפ שרשמת לנו פה=] מחכה לקיץ הבאאאא =] יאללה נולי.... שיהיה לך לילה טופ! אוהבת המוניםםםםם נשיקות וחיבוקיםםםםםם שירנוששששש =]

../images/Emo140.gifכוסונולייי שליייייייי?

כפרעליך נסיךך מושששלם שלייי.. איזה כיפפ שנכנסססת כ"כ התגעגעעתיי אליייך=]!!! ויצאת כ"כ יפה באירוח=] אני מקווה שאתה עדיין זוכר אותי אה כפרעליך? ממ מבאר שבע,ממדיון והכי חשוב?מצעד:p נולי אם אתה יכול כנס אליי לאיימל דחופייי.. [email protected] אוהההבת אותך הכי הכי בעולםםםםםם=]

יאא נול שווה שליי מה שלומך!?#@$

כמה שאני מתגעגעת אליכםם ה' ישמוררר חחח זאת קורל מאילת וחוף גיא "ששיגעה" את אדם חחחח ממ זוכר אותי?... אם לא אז לךא נורא מבינה אותך חחיחייח.. אזז מה שלומךך?!!? איזה כייף שנכנסתת תבוא לפה הרבה |U4|

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifנווווווווולללללללללליייייי

כיפ שנכנסת!! אפעם לא ראיתי אותך כותב פהה...

../images/Emo41.gifנוליייי../images/Emo41.gif

וואייי איזהה כיף שרשמתתת ! סוף סוףף.. אני כבר רווצה שהדיסק השני יצא
הלוואי שזה יהיה כמהה שיותר מהרר אוהבתת מלאללאאללאלאא קורלי :]

NaTaLi1808

New member
שרוונננננייייייי...

איזה כיףף שניכנסתתת...!! אני מאחלת המוןן הצלחהה עם האבלבום השני!! מחכה ומצפפההה..... חחח... אוהבתת אותךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה