אבי בן 1231
Well-known member
אלטלנה נחשפה!
בימות נתניהו.
הייתה לאיש מורשת, או הייתה יכולה להיות. אפילו סוג של מורשת לתפארת, למרות המחדלים והדברים הפחות חיוביים שעשה. הבעיה הייתה שהמשפחה והמפלגה ניסו לייפות את המורשת שלו ולהפוך אותה למשהו שאין לו שום קשר לאיש עצמו. מאחר והמורשת שבחרו להמציא לו לא בדיוק התקבלה יפה בקרב הציבור, בתכל'ס מורשתו (האמיתית) נפגעה מזה וכך גם תדמיתו.אההה שכחתי - מורשת רבין? חחחחח אין ולא היה דבר שכזה... מעולם.
זה היה צורך, כאשר חזרתי ארצה מספרד עם אישתי השתקענו באשקלון בכדי לסעוד את הוריה שהיו מאוד מבוגרים.אז למה אתה גר באשקלון?
עד כמה שזכור לי רבין שקל להחזיר את רמת הגולן לסורים, וגרם לכך שהדרוזים מהגולן שהיו בתחילה נאמנים למדינה, שינו פזה ב 180º!!הייתה לאיש מורשת, או הייתה יכולה להיות. אפילו סוג של מורשת לתפארת, למרות המחדלים והדברים הפחות חיוביים שעשה. הבעיה הייתה שהמשפחה והמפלגה ניסו לייפות את המורשת שלו ולהפוך אותה למשהו שאין לו שום קשר לאיש עצמו. מאחר והמורשת שבחרו להמציא לו לא בדיוק התקבלה יפה בקרב הציבור, בתכל'ס מורשתו (האמיתית) נפגעה מזה וכך גם תדמיתו.
הדוגמה הקלאסית היא הנסיון לשכנע שאלמלא היה נרצח היה מביא כבר להקמת מדינה פלסטינית. זאת בעוד שרבין עצמו התנגד למדינה כזאת מכל וכל ולא ראה בהסכמי אוסלו עליהם חתם משהו שמוביל להקמת מדינה פלסטינית (נוספת). אבל משפחתו הייתה שמאלנית ממנו וכך גם בכירי מפלגתו, אז הם ביקשו להונות את הציבור ולהציג אותו ואת עמדותיו ומתוך כך את מורשתו, כמשהו שהם אולי האמינו בו, אבל נטו המצאות שלהם.
רבין עצמו, כאמור, בהחלט היו לו (גם) חסרונות ויש לא מעט שלילי לומר על האיש. אבל לא חסרה לו גם מורשת (אמיתית ולא מומצאת) חיובית של אחד מבניה התורמים של מדינת ישראל, ואחד כזה שראה עצמו משרתה של המדינה לאורך רוב אם לא כל חייו.
איך עשית את סימן המעלות?עד כמה שזכור לי רבין שקל להחזיר את רמת הגולן לסורים, וגרם לכך שהדרוזים מהגולן שהיו בתחילה נאמנים למדינה, שינו פזה ב 180º!!
סימן המעלות מתאפשר כאשר מותכנת לך במחשב השפה הספרדית.איך עשית את סימן המעלות?
לגופו של ענין, לא תשמע ממני עודף התלהבות על מורשת רבין. אבל בהחלט הייתה לאיש מורשת (אמיתית, משל עצמו, ולא זו שהמציאו לו מקורביו לאחר מותו מתוך האינטרסים הצרים שלהם) וחלקה לפחות בהחלט הייתה חיובית וראויה לציון. כך גם ועל אף שחלקה אכן שלילי, לפחות להשקפתי.
יש דרך לעשות זאת גם כשרק עברית מותקנת (זה לא המצב אצלי, אבל לא משנה). אני פשוט לא זוכר אותה ולא היה לי כח לחפש. תודה בכל מקרה.סימן המעלות מתאפשר כאשר מותכנת לך במחשב השפה הספרדית.
אצלי במחשב מותכנות 3 שפות: עברית, אנגלית וספרדית.
אני כותב הרבה גם בספרדית.
לפי התמונה זיהיתי שהארוע התרחש לא רחוק מביתי בתל אביב, מול כיכר לונדון.
זה היה צורך, כאשר חזרתי ארצה מספרד עם אישתי השתקענו באשקלון בכדי לסעוד את הוריה שהיו מאוד מבוגרים.
איני מצטער שעשינו זאת היות והם ממש
לא זכור לי שהיו נאמנים לארץ, אם זכרוני אינו מתעתע בי, רובם גם סירבו לקבל ת.ז. ישראלית.עד כמה שזכור לי רבין שקל להחזיר את רמת הגולן לסורים, וגרם לכך שהדרוזים מהגולן שהיו בתחילה נאמנים למדינה, שינו פזה ב 180º!!
אז למה אתה גר באשקלון?לפי התמונה זיהיתי שהארוע התרחש לא רחוק מביתי בתל אביב, מול כיכר לונדון.
זה היה צורך, כאשר חזרתי ארצה מספרד עם אישתי השתקענו באשקלון בכדי לסעוד את הוריה שהיו מאוד מבוגרים.אז למה אתה גר באשקלון?
לפי התמונה זיהיתי שהארוע התרחש לא רחוק מביתי בתל אביב, מול כיכר לונדון.
זה היה צורך, כאשר חזרתי ארצה מספרד עם אישתי השתקענו באשקלון בכדי לסעוד את הוריה שהיו מאוד מבוגרים.
איני מצטער שעשינו זאת היות והם ממש נזקקו לנו.
אהבתי מאוד את הורי אישתי, ופעמים רבות אימה צילצלה אלינו בלילה,בצדק, זה מראה הרבה עליך, על ההקרבה שעשית למען החותנים שלך.
בפורום אקטואליה יש שרשור על משפחתו של מיקי ברקוביץ' שזרקה אותו למוסד סיעודי ושם לא מדובר על חתן, כמוך, אלא על אשתו:
אשריך ובטוחני שגם הנחלת לילדיך את חשיבות המשפחה ואת הערך של הקרבה עצמית למען האחר!![]()
הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת 👎
ראיתי הרבה דמעות של תנין בשביל הסרט שצולם, משפחה תומכת לא זורקת למוסד סיעודי כאשר קצת קשה במיוחד שמתואר בכתבה שהוא איש משפחה בכל רמ"ח איבריו ושס"ה גידיו :mad:- https://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/miki_berkovich_doco-s1/VOD-15c938cb95d20a1026.htm אני מניחה שהוא מתגורר בבית גדול, יכלו בשקט...www.tapuz.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.