סוף סוף מצאתי קצת נחת

0 אור 0

New member
על מנת ליעץ לך צריך להבין יותר

קודם כל לא יודעת היכן ומי היו הטמבלים שטענו שעליך להפסיק לחפש תשובה אצל הרפואה הקונבנציונלית - רוב המשתתפים הקבועים בפורום הזה אינם ממליצים להפסיק הליכים של אבחון קונבנציונלי. אני יכולה לצטט לך מאות תשובות שאומרות שאחרי שתבצע את האבחון הקונבנציונלי תחזור אלינו וניתן לך פתרון טוב יותר לריפוי. אם האבחון הקונבנציונלי איתר בעיה נוירולוגית, זה עדיין לא אומר שקיים טיפול קונבנציונלי לבעיה זו, וכאן נכנסת הרפואה המשלימה עם כלים שמגיעים למקומות שקונבנציונלית לא יכולה להגיע אליהם. כמובן שעד שלא תספר את טיב הבעיה לא נוכל לעזור לך. ולמשל אם הבעיה הנוירולוגית שלך היא גידול שלוחץ על איזור מסויים במוח - אזי אולי אפשר לנסות ולעשות משהו בהילינג או תזונה שלפעמים עוזרות אפילו לגידולים - אבל מאד יכול להיות שהפתרון הראשוני הוא דוקא ניתוח. הנסיון שלי (שקיים) הוא לא רלבנטי לבעיה שיש לך כרגע, למעט העובדה שכתוצאה ממנו אני יכולה להבטיח לך שאם תלך למטפלים רצינים ברפואה משלימה, תקבל אבחון וטיפול יש סיכוי גבוה שתקבל עזרה - אם בריפוי ואם בהקלה של הסימפטומים. אני אישית התנסיתי כמטופלת ברפלקסולוגיה, בשיאצו ובגרינברג - שלחתי המון אנשים לרפואה סינית עם תוצאות מצויינות, וקראתי פה בפורום עדויות על הצלחות בעוד שיטות. אני מתייחסת גם ליוגהשאני עוסקת בה שנים, ולאמנויות לחימה שעסקתי בהן רק זמן קצר, כשיטה שמטפלת בי, וכך גם לשיפור שהנהגתי בתזונה שלי באופן עצמאי - לא כל טיפול הוא משהו שנראה כמו סשן של מטפל עם מטופל... לא ברור לי מה ניסית לעשות עם עצמך כדי להביא להקלה או לריפוי - מים רותחים מנסיוני מביאים רק לכויה וכדורים לתופעות לואי והתמכרות. עצה מהלב אליך: תיגשלמטפל רציני עם האבחנות שלך ושיבצע אבחון בשיטותיו שלו. תן לטיפול הזדמנות - בטוח שגם אם אין לרפואה המשלימה פתרון מלא לבעיותיך, אז היא לפחות יכולה לשפר ולהקל.

ינוקא1

New member
אין לי הרבה מה להוסיף.

רק זה שאם אתה רוצא פתרון ברצינות - אתה צריך ללכת למטפל , ולא לחפש "קסמים". כאבי הראש שלך אינם הבעיה אלא הסימפטום של משהו לא תקין בגוף - הגוף שלך צועק ורוצה שתשים אליו לב. כדורים ומים רותחים זה דבר נחמד - אבל זה לא טיפול אמיתי. דרך טיפול אמיתי אצל מטפל טוב , אתה תתחיל תהליך. יתכן ארוך , יתכן קצר , אבל זה יהיה תהליך אמיתי של ריפוי. בהצלחה. (וכן , כמעט לכל אחד מהמטפלים כאן אני מעריך שיש נסיון עם מגרנות וכדומה. זה דבר די נפוץ).

Fistandantilos

New member
אתם מצחיקים אותי

בעיקר חברינו המגיבים בעלי האגו הלא נורמלים שמצאו את סוד החיים בחסה אורגנית אז תמשיכו אתם לאכול חסה אורגנית ואני אמשיך להרגיש נפלא בזכות כדורים . תודה רבה גם למגיבים האמפטיים שיהיו חיים יפים

hal767

New member
נכון, אתה צודק

אנחנו נמשיך לאכול חסה אורגנית ונרגיש טוב, ואילו אתה תצוץ לנו בפורום אחת לחודש, כל פעם עם בעיה רפואית אחרת, כפי שעשית עד עכשיו, ובסוף תספר לנו על איזו תרופת פלא שמצאת. נראה לי שעד עכשיו סבלת מ-90% מהבעיות והמחלות המוכרות ברפואה, אז לא נשארו לנו עוד הרבה חודשים לייעץ לך. זכור, מלאי המחלות מוגבל. איך שאני מתרשם, אתה בוודאי תמציא מחלות חדשות שהרפואה עדין לא מכירה. סתם בשביל הסקרנות, כמה תרופות אתה צורך מידי יום? ועוד משהו-גם מלאי הרופאים במדינה די מוגבל. סביר שבקרת אצל רובם. בקצב הזה תצטרך לנסוע לחו"ל כדי להכיר חדשים. אכן, הרבה עבודה לפניך. רפואה שלמה [עד כמה שזה ניתן במקרה שלך].

Fistandantilos

New member
כמה שזה כואב לך

ממחלות האסטמה והאלרגיה נרפאתי כמעט לחלוטין על ידי חיסוני אלרגיה, כעת הבעיה הנוירלוגית כבר כחודש בקושי מפריע לי, ככה שאני מרוצה עד הגג. לא תארתי לעצמי שהערה על חסה אורגני תעצבן אותך עד כדי כך, נו מילא, אני חושב שאתה צריך ללכת לסדנה לטיפול בכעס :). התרופה היחידה שאני צורך הינה אלטרולט, ואופטלגין בשעת הצורך :). אז אתה תמשיך להיות קיצוני ופאנאט ותנסה לחשוב שהמצאת תורה מדעית משלך ואני אהנה מהחיים בלי זילוטיזם.

hal767

New member
אתה טועה

אין לך מושג כמה הייתי שמח אם היית בריא או לפחות בדרך נכונה לבריאות. אבל הבחירה שלך אינה טובה לדעתי. לא נרפאת מכלום. באמצעות תרופות רעילות ומסוכנות אתה מדכא את הסימפטומים של בעיותך האמיתיות, וחבל. מאחר ואינך מטפל בשורש מחלותך, הן קיימות ומסכנות אותך. אבל זאת הבחירה שלך. בחירה אומללה. ואני מרחם עליך.

נו, כל זמן שאתה רק מרחם עליו, ולא יוצא

למלחמה להוכיח לו שהוא טועה, כנראה שאנחנו יכולים להשתבח במזלנו הטוב. ואתה יכול להשתבח בסובלנות ובמתינות שלך.

hal767

New member
כל הזמן הייתי בתחושה שמשהו חסר פה

עכשיו הבנתי שרק ההערה הפולניה שלך הייתה חסרה. עכשיו, אחרי דברי החוכמה שלך, שבוודאי הוסיפו רבות לנושא הדיון, הדיון מושלם.

נו, טוב. בגילי אני כבר אמורה לדעת שציניות לא

עוברת באינטרנט. מצד שני, יש לי תחושה שאתה לא היית מזהה ציניות גם אם היא היתה נושכת אותך באף. Nuff said

hal767

New member
נו, טוב

לא תמיד הגיל עוזר. לא אגרר לרמות האלה ואניח לך להמשיך לברבר. ביי.

בחירת מילים אומללה

ציטוט מהשורה האחרונה שלך: "אבל זאת הבחירה שלך. בחירה אומללה. ואני מרחם עליך." אם היית עוצר אחרי 4 המילים הראשונות, הייתי מבין. אך מכיוון שהמשכת בעוד 5 מילים מיותרות... הצלחת להציג שוב את הצד ה(....) שלך. חבל מאוד!

hal767

New member
הייתי רוצה לראות פעם אחת

שורה שלך בפורום הזה שתורמת משהו למישהו, אך לשוא. גם הפעם תשובתך הינה ברברת מיותרת.

הטיעון שלי עליך, מקבל חיזוק ... ממך

וכנראה שלא שמעת על מה שאמרו חז"ל סייג לחכמה שתיקה אתה כל הזמן כועס על אנשים שלא שותפים לדעתך. מה זה אומר עליך כאדם, כמטפל ?

hal767

New member
שמעתי, אז מדוע אתה לא שותק?

אני לא כועס על איש, אבל לשם מה לך לעסוק בי? אם יש לך יכולת לתרום לשואל במשהו, עשה זאת. אני לא הנושא בדיון. אבל אם כתבת עלי, במיוחד שטויות מיותרות כאלה, צפה לתגובה.

Fistandantilos

New member
איציק חביב

מה נשמע? אני מצויין. מזל שיש לנו את ידידנו ה"תורם" והזועף שמקפיד לתרום לגולשים בפורום על ידי נזיפות על כך שאינם אוכלים חסה אורגנית ולכן חולים. נו מילא ככה זה שאדם נעול ופאנאט על תיאוריה שלמד בשניים וחצי ספרים. אני משוכנע שהוא מטפל מצויין ואין לו רגע דל.

טאוֹ

New member
../images/Emo41.gif מספיק

Fistandantilos, אני יודע שצברת תסכול וכאב רב כבר תקופה ארוכה, ואני ממש שמח שמצאת סוף סוף הקלה לכאביך. אני מקווה גם שתמצא את הדרך לשלב בהמשך מרכיבים הוליסטיים באורחות חייך - שינה מספקת, תזונה מאוזנת, פעילות גופנית המותאמת לצרכיך, מזון רוחני שהולם את טעמך ורצונותיך וכן הלאה - וזאת בכדי להביא לאיזון הגוף והנפש ולתמוך בבריאותך הכוללת, כך שאולי בשלב מסוים גם תוכל לחיות ללא צורך בכדורים. לעתים אין מנוס משימוש קבוע מתרופות, בפעמים אחרות הדבר אפשרי בהחלט. מכל מקום, אני סבור שאף אחד כאן לא נתן לך את עצותיו מתוך מקום להרע לך או מתוך טפשות, ולכן לכנות אנשים כאלה ואחרים בשם טמבלים זה לא מכובד לדעתי. גם לא לחוות דעה על מידת השכלתם של אנשים, שאינך מכיר למעט כתיבתם בפורום זה. אני גם משוכנע שאף אחד לא שמח כשכאב לך, ואף אחד אינו מתאבל על כך שאתה חש בטוב כעת. ההפך הוא הנכון, גם אם הדעות וההגדרות בנוגע לריפוי שונות ולעתים מנוגדות. חבל גם שלא התייחסת להודעות שבהן נשאלת שאלות שונות או שקיבלת בהן זוויות מבט שונות. יש גם הודעות כאלה בשרשור הזה. מעבר לכך, האישיות או האופי של האל או של כל אדם אחר כאן אינם נתונים לדיון ציבורי. כל אחד רשאי להחזיק בדעתו לגבי אופי ההתנהלות של הכותבים כאן, ואם הוא ממש חייב אז גם לתת פידבק בצורה שמכבדת את מי שכותב ואת מי שכותבים לו. אך ברור בעליל שההודעות כאן כבר מזמן אינן בבחינת פידבק אפקטיבי; אוכלי החסה האורגנית וזוללי השיפודים העסיסיים אינם הולכים לשנות את עמדותיהם בעקבות הדיון כאן. אם כבר, נראה שכל אחד רק התבצר יותר בדעתו. כנ"ל לגבי המצדדים ברפואה הוליסטית, חסידי הרפואה הקונבנציונלית וכל השאר. כשמגיעים לציניות, אפשר לזהות ששם נגמר הפידבק הבונה ומתחיל משהו אחר. למה בכלל להמשיך למקום ההוא? לא התערבתי עד כה בדיון אבל חלק זה של השרשור נסגר מבחינתי. נא לא להגיב להודעה זו, ונא לא לכתוב הודעות נוספות שכל מטרתן להראות כמה האחר הוא אדיוט ובעל אישיות פגומה. כותבים שלא ייענו לבקשה זו לא יותירו לי ברירה אלא למחוק את הודעותיהם. רפואה שלמה לכולנו.

Fistandantilos

New member
אתה צודק כרגיל

אע"פ שביקשת לא להגיב אני חושב שזה ראוי רק 2 הבהרות: 1. הפנייה: טמבלים, לא הייתה חס ושלום למשתתפי הפורום שנחמדים מאוד ותומכים, ולא שוכחים אף פעם לציין את הדברים החשובים. הפנייה הייתה אך ורק לאנשים שנתקלתי בהם ב"חיים האמיתיים", בשלילה מוחלטת של הרפואה הקונבנציונאלית, ומחשבה של יודעי כל. 2. התגובות שלי להאל נבעו מכך שהרגשתי שהוא שופט אותי בצורה ממש נבזית ולא נכונה, בקיצור מקווה שאין טינה. סוף סוף סופ"ש מהנה לכולנו.

קטריס

New member
אני נרפאתי מאסתמה ואלרגיה ע"י שינוי תזונתי

בהתאם לעקרונות התזונה של הרפואה הסינית, לאחר שכל הכדורים והתרופות שבעולם לא עזרו להיפטר מהאסתמה ומן האלרגיות שכבר מציקות לי מגיל 3, כבר 21 שנים. מה הנקודה שלך בדיוק? אתה כרגע הוכחת שכל הרפואה המשלימה אינה שווה דבר? ובכן לי יש הוכחה סותרת.

lightflake

New member
ושטיפת הראש במים רותחים

היא טיפול קונבנציונלי? לא נראה לי.. האמת שקראתי על הטיפול הזה בספר הרפואה של הרמב"ם. בהצלחה.

למעלה