סוף סוף יש תלת!

JuveFan

New member
סוף סוף יש תלת!

סוף סוף קיבלתי את התלת המיוחל שמסמל את זה שכבר עברתי את השנה ו-8 בצבא (למרות שגם עברתי כבר את השנה ו-9...). מזל טוב לנובמבר 00´!

adi_2000

New member
שאלה של צעיר

תסלחו לי על הבורות, אבל מה זה תלת? מה הכוונה בזה? מה בדיוק מקבלים? בתודה...

PooKiPsiT

New member
דרגה...

דרגת סמל ליתר דיוק שהמשמעות המעשית שלה היא אני פז"מניק

ממש לא.

תלת זה לקבל מדי א´ חדשים באמצע השרות, בנוסף גפ כמה זוגות גרביים (יש!) מקבלים תלת אחרי 18 חודש בצבא.

אה היית הכי קרוב

תלת זה קבלת זוג מדי א´ לאחר שנה וחצי של שרות(אמורים בכל אופן) אמורים גם לקבל גרביים אבל את זה בד"כ תכלס לא מקבלים פעם היו מקבלים תלת כל שנה וגם בנות היו מקבלות תלת אך היום לא כל קשר בין דרגת סמל לקבלת תלת הינו מקרי בהחלט

PooKiPsiT

New member
וואלה?! ../images/Emo9.gif

נו טוב.. תמיד טוב ללמוד דברים חדשים.

תגובה חריפה

1.כן נולד המניאק שיעצור את הזמן ולא חסרים כאלה מניאקים יש גם קורס מנאיקים שם מלמדים להיות מניאק וגם מחלקים שם דרגות 2.יש גם מקומות שעוצרים את הזמן כמו כלא 4, כאלא 6 ולהבדיל אלפי הבדלות גם כשיושבים יותר מידי בבית זה דופק

PooKiPsiT

New member
גר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

כבר עניתי על השאלה הזאת קצת יותר בפירוט לאנשים מעצבנים ומדכאים שכתבו את אותו הדבר כמוך. אין לי כוח לכתוב את אותו הדבר שוב בפעם הרביעית. אם זה ממש חשוב לך (משום מה לא נראה לי..) תחפש את ההודעות! אבל בשורה התחתונה: 1. המניאקים עם הדרגות יכולים אולי לגרום לזמן לזוז לאט יותר, אבל לא לעצור אותו! 2. מי שמגיע לכלא כנראה מגיע לו שיעצרו לו את הזמן! המשפטים האלה מדברים על הרוב הגדול של חיילי צה"ל שלא מגיע לכלא.. אז דיי כבר לחפש דרכים להיות מדוכאים!

JuveFan

New member
בתלת מקבלים:

או לפחות ככה אני קיבלתי: מדי א´ חדשים 8 זוגות גרביים זוג תחתונים זוג מגבות ואין לזה קשר לדרגת סמל. ייתכן שבאותה הזדמנות מי שאמרו לקבל דרגת סמל מקבל אותה, אבל אני את הסמל שלי קיבלתי כבר לפני חמישה חודשים.

לא ידעתי שזה ישלח כל כך הרבה

בכל מקרה, המשפט ההוא טוב .. זה לא בסמכותי :) מאיפה הבאת את זה ?

למעלה