סוף סוף יריב ראוי אשר ללא התגרות מצידי תקף אותי ולקח לי 3000+ אדמה יפה מאוד! בכלל כניסה מרשימה
D darkest New member 20/1/07 #1 סוף סוף יריב ראוי אשר ללא התגרות מצידי תקף אותי ולקח לי 3000+ אדמה יפה מאוד! בכלל כניסה מרשימה
A A S S A S I N New member 20/1/07 #2 הוא לא היחיד שיכל לקחת לך אבל למען האמת זה פשוט כי אין מתקפה להורדת ספינות וגם להורדת צוללות אין
T thesharkman New member 21/1/07 #4 השמד זאת לא אופציה... ואין באמת מתקפה שיכולה להוריד ספינות בצורה ממש משמעותית...
E erezsosa New member 21/1/07 #5 אם אישתי לא נשואה אני מתחתן איתך ניסה בקשר להשמד ... הנקמה רק אחרי האיפוס!!!
D darkest New member 21/1/07 #7 חצוף הצעת עלי פעם משפט, תקפת אותי ולקחת לי המון אדמה ללא התגרות מצידי תנקום במי שאתה רוצה אחרי האיפוס חוצמזה על איזה השמד אתה מדבר?
חצוף הצעת עלי פעם משפט, תקפת אותי ולקחת לי המון אדמה ללא התגרות מצידי תנקום במי שאתה רוצה אחרי האיפוס חוצמזה על איזה השמד אתה מדבר?
E erezsosa New member 21/1/07 #9 אהבתי את המילה -חצוף../images/Emo25.gif בטח תלמדי משפטים בעתיד . אני ממליץ על רפואה
S Shaycs New member 21/1/07 #12 ארז חולה עליך ../images/Emo13.gif ומה זה ללא התגרות תקפת כבר 2 אנשים מהברית שלו מה את קוראת לזה?? פור פלי??? חחחחחחחחחח ארז תמשיך את העבודה הטובה שאתה עושה .... אנחנו עובדים על מתנה קטנה ליותר מאוחר
ארז חולה עליך ../images/Emo13.gif ומה זה ללא התגרות תקפת כבר 2 אנשים מהברית שלו מה את קוראת לזה?? פור פלי??? חחחחחחחחחח ארז תמשיך את העבודה הטובה שאתה עושה .... אנחנו עובדים על מתנה קטנה ליותר מאוחר
נ נחשון הנחששש New member 25/1/07 #18 חחח תודה על המחמאה זה אני לקחתי ונראה לי שלקחתי יותר מ3000 היו עוד תקיפותתתת