סוף כל סוף!

GalGul000

New member
איפה את חיה? ../images/Emo12.gif

20 ביוני חמודה. אלא אם כן יש לך בגרויות וכאלה. אבל זה בכל זאת חופש גדול.

זiהרים

New member
אה, לא שמתי לב..

רק לפני יומיים נזכרתי שיש תעודות, איזה מוזר זה..

mor298

New member
../images/Emo12.gif

אם היתה תחרות הפורום בעלי הגולשים החכמים ביותר ללא ספק היינו זוכים
או בעצם החרשנים ביותר?
סתם, מה. כל הכבוד לכם!
אממ... ללמוד זה חשוב.. חח.. אז טוב שאתם עושים את זה. (להבדיל ממני
) בכל אופן, שיהיה חופש כיפי לכולם..
תהנו, תצחקו ותשמחו כמה שרק אפשר

זה עבר כל כך מהר :|

אוף
טוב... תעודה דיי טובה
: תנ"ך: 95, מעולה, התנהגות טובה מאוד. אנגלית: 95, מעולה, התנהגות טובה מאוד. מתמטיקה: 95, מעולה, התנהגות ראויה לשבח. ערבית: 96, מעולה, התנהגות ראויה לשבח. ספרות: 100, מעולה, התנהגות טובה מאוד. הסטוריה: 90, טוב מאוד, התנהגות ראויה לשבח. הבעה: 91, טוב מאוד, התנהגות ראויה לשבח. מדעים: 100, מעולה, התנהגות טובה מאוד. מורשת: 100, מעולה, התנהגות טובה מאוד. חינוך גופני: 87, טוב מאוד, התנהגות טובה מאוד. פיתוח חשיבה מדעית: 93, טוב מאוד, התנהגות טובה מאוד. ממוצע: 95. התנהגות: טובה מאוד. שנה הבאה הקבצות: א' באנגלית, א' במתמטיקה. כמעט תעודת הצטיינות
הלכנו אחורי הביצפר לים, מזמן לא נהניתי ככה

B a 7 a K

New member
95 זה לא תעודת הצטיינות אצלכם? ../images/Emo12.gif

WTF?! אחלה תעודה, ילדון.

תודה ../images/Emo9.gif

זה כן, והמורה אמרה שהייתי "על סף" הסחירה. זתומרת, שהייתי ציכ לקבל אבל... היו 3 ילדים יותר חכמים ממני
טוב, לונורא

B a 7 a K

New member
זה אידיוטי.

אצלנו כל מי שעובר את ה-80 (משהו כזה
זה גם תלוי באיזו כיתה), מקבל "תלמיד טוב מאוד" ומי שעובר את ה-85 מקבל "תלמיד מצטיין". וזה נכנס לתיק אישי או משהו.
(יש לי שמונה בצבירה מכיתה ז', כל מחצית. איכ על החרשנות.
)

maymayush

New member
די מזכיר את התעודה שלי...

וגם לי ממוצע 95. וקיבלתי הצטיינות. נותנים אצלכם הצטיינות רק ל-3 ילדים שקיבלו את הציונים הכי גבוהים? עלוב. זה גורם להשוואה ותחרות בין הילדים. אצלנו קיבלו 4 ילדים הצטיינות.

orpl

New member
פשש.. יפה..

אבל למה תמיד חשבתי שאתה הרבה יותר גדול ?

GalGul000

New member
הזוי.

באמת שאין מילה אחרת. חשבתי שאני רק אהיה מאושרת ואצחק כל היום. אבל אפילו היה לי די עצוב. אפילו בכיתי קצת. ממש לא בגלל שנפרדים מהכתה [איכס.]... סתם כי הייתה אווירה כזאת. הזוי נו. [וממוצע 95. בדיוק. וזה באמת הזוי.]

למעלה