סוף כל סוף!

מאוריצה

New member
חופש מעולה לכולכם!!!

היה ממש נחמד, למרות שזה היה רק לשעה וחצי קנינו שרשרת וצמיד למורה שלי ועוד פול מתנות.. סיימתי עכשיו ט' והיה די עצוב ואפילו בכיתי כשחברה שלי הודיעה לי שהיא עוברת ללמוד בביצפר של המחוננים האלה בירושלים
וזה כזה עצוב וכל כך רחוק מנהריה!
אבל בכללי היה כיף היום! והממוצע שלי הוא 96.. נחמד שכזה

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif יום מבוזבז

הגענו, קיבלנו תעודות, והלכנו. אז, קיבלתי תעודת הצטיינות (אין לי שום קשר לזה. זה הגיע לשם בטעות.) התקבלתי לטכ"ם. יש לי ממוצע 90. ואני כבר לא חמשושית!!!!!

maymayush

New member
עייפה...

היום בבוקר קמתי מוקדם כי הייתה לי הרשמה לתיכון. אחריי זה הלכתי לחטיבה לקחת את ספר המחזור של השכבה. נשימה לרווחה. נרשמתי למדעית בלי בעיות, ללא מבחני מעבר וללא עיכובים מיותרים. בדקתי בספר מחזור, התמונות שלי יצאו יחסית נורמליות (אני מצטלמת גרוע).

עיברית17

New member
חחח הזכרת לי משהו

בסוף החטיבה כשהוצאנו חולצות מחזור, אז שכחו לרשום עליהן מאחורה את השם שלי ושל עוד שתי בנות... אנשים התחילו לעבור ולרשום אחד לשני את השמות שלנו עם עטים לבד על גב =]

maymayush

New member
חח אז כנראה שממש אהבו אתכם שם

אצלנו לאף אחד לא היה אכפת מזה.

גם לי היה יום עצוב לאללה!!!

היום נפרדתי מכל החברות שלי כי שנה הבאה אני עולה ל-ט' ועוברת לבצפר אחר!!!! קיצר כיף שנגמרו הלימודים אבל עצוב שעוזבים תחברות!!! ממוצע 87... איזה ילדים גאונים יש פה... כל הכבוד לכם!!!!! אני מבואסת לאלללללללללה........לא ידעתי שיש את הראיון של עברי עם לילך ברנע בגלגלצ ופיספסתי את זה...העברתי בטעות לגלגצל ותפאום אני מגלה שיש ראיון עם עברי אבל אז שמעתי שזו השאלה האחרונה... איך התבאסתיייי...ברמות מטורפות...!!! וגם כי חברה שלי לא יכולה לבוא איתי להופעה של עברי ואביב באשדוד ואני ממש עצובה בגלל זה כי לא הייתי כבר מלא מלא מלא זמן בהופעה...!!! וגם לא שמעתי את הראיון של עברי עם מושיקו או איך שלא קוראים לו... בקיצור...אפשר להגיד שזה יום עצוב...!!! הכל חראאאאאאאא!!!! אבל...לפחות סיימתי ללמוד...!!!

חופששששששששששששששש

איך השנה הזו עברה מהר איך אני תמיד שמח שמגיע החופש הגדול התעודה היתה מצויינת
הממוצע הממ ניקח את האחרון - 83
איזה כיף שהחופש מתחיל
או שלא

למעלה