סוף כל סוף!

האגוש

New member
המ

אני מרוצה יותר מהעליה מאשר מהציונים עצמם.. ממוצע כמעט 80.. וטוב לי ככה

אממ הייתכן שאני הכי קטנה פה?..

סיימתי ח', ממוצע 96.
הייתה אתמול מסיבת סיום לט',וממש בכיתי,יש שם אנשים שהם כמו משפחה.. וזהו,חבל שנגמרה השנה..אפילו שהייתה לי השנה הכי קשה בחיים(כל התיכוניסטים-לא לסקול באבנים ולהגיד "זה מה שאת חושבת").. חופש נעים
(אגב יהיה מפגש?)

TauberiT

New member
../images/Emo12.gif

אני לא תיכוניסטית. אבל ח'? שנה קשה?
הצחקת אותי כל כך
וואו, אני זוכרת שנה שעברה כשנפרדנו משכבת ט'. לא האמנתי שאני אהיה טתניקית. הם היו ה-טתניקים שלי
אבל ח'? שנה קשה? וואו, כל כך לא. ח' זה הכי שכונה בעולם. לאף אחד לא אכפת ממך, לא באים לבצפר, כולם עסוקים עם הזייניקים בתחילת השנה והטתניקים בסוף השנה.

maymayush

New member
מסכימה

היסודי בכלל לא נחשב, ז' בעצם כיתה קלה במיוחד אבל בגלל שלא רגילים ללמוד אז היא לא מרגישה הכי קלה, ח' שנה הכי קחה שיש, וט' קשה. הבעיה עם ממוצעים של 90 ומעלה היא שתמיד תיחשבו לחרשנים, גם אם לא למדתם כלום. ככה זה אצלנו לפחות. זה באמת נכון שלאף אחד לא אכפת מח'. את המבחנים שלהם בודקים אחרונים, אין להם טקסים (לט' סיום, לז' בני מצווה), ובכלל שו שכבה שלאף אחד לא אכפת ממנה. לא ידעתי שאת באותה כיתה כמוני... את נשמעת (או נקראת, איך שתרצי) יותר מבוגרת.

TauberiT

New member
גם ט' לא קשה בכלל../images/Emo12.gif

טוב, אולי כי חצי מהזמן לא הייתי בבצפר
מש"צים, מועצת תלמידים ומועצת נוער זה משתלם

אממ

האמת שזאת לא הייתה שנה קשה מבחינה לימודים.. היא הייתה קשה מבחינה אישית
וכן, באמת לא למדנו רוב השנה.

מעיייין

New member
גמאני גמרתי ח'

והיתה אתמול מסיבת סיום לנו!
וכ"כ בכיתי! משרד החינוך המפגר לא מאשר לנו לפתוח ט'. כי זה בצפר פרטי
זה היה כ"כ עצוב ומרגש! [אנחנו מכירים מכיתה א']

TauberiT

New member
חופששש../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

היה יום אחרון כזה טוב
זאת היתה רק שעה, אבל היה כיף
הבאנו למחנכת שלנו פרחים וברכה יפה כזאת. והיה עצוב
סיימתי ט', ונפרדנו מהחטיבה, ועשינו בלאגנים, ועשינו שלטי "ווי דונט ניד אדג'וקיישן" [באנגלית ועם שגיאות כתיב
]... והבאנו לברוך [המורה האיטלקי לשל"ח] מסגרת עם תמונה מאיטליה וצבענו את המסגרת בצבעי איטליה וזה היה מגניב
ויש לי תעודה ממש טובה
חוץ מהידרדרות ניכרת במתמטיקה ואנגלית, הממוצע שלי עלה מ89 ל91. וקיבלתי תעודת הצטיינות על לימודים ועל מעורבות חברתית
וקיבלתי מתנה קטנה מהפש"צים [החניכים] שלי
וביום חמישי כנראה יש לנו מסיבת סיום של המועצת תלמידים וגיליתי שהם עושים לי ולמלווה שלנו הפתעה
אני כבר לא יו"ר מועצת תלמידים
טוב, אולי שנה הבאה בתיכון
ד"א, המסיבת סיום ביום ראשון היתה ממש מושלמת
כולי מנחה/זמרת/רקדנית/נושאת דבר יו"ר מועצת תלמידים שייקסית
יש תמונות כל כך מצחיקות

אוף.

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל היה לי עצוב לסיים את השנה הזאת. זו הייתה השנה שבכיתי הכי הרבה. פשוט בכיתי מלא. אבל ביחד עם זה, זו הייתה השנה הכי מדהימה עד עכשיו. ויש לי ממוצע 85 [= השתפרתי כמעט בהכול. אני מרוצה. בעיקר ממתמטיקה...
אני לא מאמינה ששמתי כרגע סמיילי מאוהב ליד מתמטיקה.

smily boy

New member
חופש מצוין לכולם ../images/Emo163.gif ../images/Emo6.gif

מישהו כאן עובד בחופש..? מצב עבודה? משהו מעניין ומאתגר? או סתם עבודה שמכניסה כסף?

maymayush

New member
אני מחפשת עבודה

אבל אני בת 14 וחצי ולמרות שמותר לי לעבוד לא ממש מקבלים לעבודה אנשים בגיל שלי. אז כנראה שאני אצטרך לחכות עוד שנה לפני שאני אתחיל לעבוד. ולמי ששואל למה אני רוצה לעבוד בגיל כזה זה בגלל שאני רוצה לקנות מכונית כשאני אוציא רשיון ואני לא אצטרך לקחת את האוטו של ההורים כל הזמן. או אם אני ארצה לשכור דירה... עזבו, בזמן האחרון התחלתי לחשוב יותר מדי על העתיד, לתכנן אותו. בגלל זה אני ככה.

mor298

New member
או לחתונה? ../images/Emo3.gif

מה, נו. איך אפשר לחשוב על דבר שיהיה עוד כל כך הרבה זמן?

maymayush

New member
אפשר גם אפשר

העתיד שלי כבר מתוכנן כולו. כל החיים. והכל בגלל ערב שלא נרדמתי במלון ואחר צהריים ממש משעמם.

FollowTheLIDER

New member
ולחשוב שהיום לפני שנה

היה אחד הימים המאושרים והעצובים ביותר בחיים שלי

למעלה