סוף הציונות

טרף טרף

New member
בוקר טוב אליהו

הציונות כמו שאר התנועות הלאומיות לא תשרוד הרבה בתור תנועה לאומית, זו בכלל היתה טעות לבוא לכאן מלכתחילה, מה שחבל זה שתהליך הכחדת הציונות כנראה לא יהיה כ"כ נעים, לכן אני לא מתכוון להביא ילדים למדינה שישלטו בה דיקטטורים ופסיכים דתיים, מילא אני עוד יכול להסתדר כאן, עם זאת אם תהיה לי הזדמנות להתחיל מחדש במקום טוב יותר אז רוב הסיכויים שאעשה זאת, כמו שאר האנשים המוכשרים והחיוביים שעוזבים את המדינה בזכות הפנאטים הדתיים שמתרבים בקצב מטורף(מוסלמים וחרדים) ואוכלים אחד את השני ואת כולנו.

הרזבם

New member
לצערי, נבואות הזעם הללו בהחלט נכונות

על פי הסתכלות מהצד על המצב כיום. נראה כי אכן העתיד אינו ורוד, בלשון המעטה. הדברים האלה בהחלט מטרידים אותי מאד. אבל לאן אפשר ללכת? לאן נברח? למרות שאני לא מאמין בדת, ומצידי שתיכחד היום בבוקר, היא וכל תומכיה - כאן נולדתי, ובשום מקום אחר לא ארגיש ממש בבית (לדעתי. שהרי אף פעם לא גרתי במקום אחר ולכן אני לא ממש יודע). האם נגזר עלינו לאבד את לאומיותנו? את ישראליותנו? את התרבות (עד כמה שהיא בכלל קיימת)? את ההוויה הישראלית? את ביתנו? בגלל חבורה של פינגווינים, שחלק מהם חובשים סמורים על הראש? הערבים הם אויב בפני עצמו, אבל נראה לי שאילו לא היינו כל כך מפולגים ניתן היה להתמודד עם האיום שלהם באופן יעיל הרבה יותר... יתכן וזו היתה טעות לבוא לכאן מלכתחילה, אבל לא אני ולא אתה היינו אחראים להחלטה (וחבל). השאלה מה אפשר לעשות במצב הנוכחי, שאנחנו כבר כאן?

טרף טרף

New member
כמו שאמרתי אני לא רוצה לעזוב אלא אולי לא תהיה

לי ברירה, הפיתרון שלי הוא כפי שכתבתי, אני יכול עוד להסתדר כאן אבל ישראל זה לא מקום להביא אליו צאצאים, כמו שלא הייתי מוכר לילדים שלי דירה בבניין בוער כך אני לא יכול מבחינה מצפונית להביא אותם לגהינום כזה

למעלה