סוף הפיק שלי!!!

king kazabubu

New member
חבר´ה

יש המון שהתחילו לכתוב פיק ולא המשיכו. אני תוהה למה... מי שרוצה לפרסם פה סיפור שלו אז שיפרסם בכיף. רק תדאגו לא לפתוח שלושים שרשורים כאלה ביום. אם מישהו פתח שרשור עם סיפור שלו ומישהו רוצה לפרסם את הסיפור שלו אז שישרשר אל הסיפור הראשון.

roychu

New member
אני הפסקתי כי

כמה סיבות: אף אחד לא קרא אותו הוא היה גרוע נתקעתי ולא יכלתי להמשיך עכשיו אני כותב עוד אחד, עם המון מחשבה בסיפור עצמו, ובעלילה... בקרוב

Goggle Girl

New member
סיפורים רולז!!!!

ואגב, מישהו זוכר באיזה פרק אני? o-o אם כבר התחלתי, אסיים לפרסם את פיקי v.v חבל, עכשיו אין טעם לפרסם סיפור עלוב כמו שלי @-@ זו נעל גדולה מדי לנסות למלא... מילא היו כאן אנשים שמכירים את הסדרה (וקצת GT) ואוהבים fluff. אז היה לי סיכוי (אני רוצה לראות את קאזי כותב fluff. זה יהיה מאוד משעשע XD)

king kazabubu

New member
פיק...

fan fiction... זה קיצור... זה סיפור שאני כתבתי או יותר נכון סאגה שאני כתבתי לבד שמתרחשת אחרי הסדרה.

ash 1

New member
בעעעעע!

הרגע סיימתי ליקרוא- אני שונא סופים כאלה! פשוט שונא! זה היה סיפור א-ד-י-ר מדהים ענק אחלה של סיפור מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!! אבל הסוף זוועתי! היתה חייב לעשות סוף גרוע כזה?!?!? למה?!?!? כדיי מאוד שתעשה המשך!

king kazabubu

New member
למה סוף גרוע?

סיפור מעגלי זה הסיפור הכי יפה שיש. והרעיון היה שהסיפור יגביל למציאות אתה מבין? ובמציאות וג´יטה לא הופך לעולם לסופר סיין 3. לכן הייתי חייב איכשהו לבטל את מה שקרה. חבל שלא התאים לך אבל יפה לראות שלא כולם אומרים שזה יפה ומנסים סתם להתחנף...

למעלה