סוף הפיק שלי!!!

king kazabubu

New member
סוף הפיק שלי!!!

טוב אני לא יודע מי קורא את הפיק שלי או לא אבל הרי בשורה טובה. סיימתי את הפיק שלי (כבר די מזמן) והגעתי למסקנה שאני מפרסם אותו עכשיו! את שני הפרקים האחרונים. הם די ארוכים אני חושב ואני אכניס אותם למאמרים. אני רוצה לבקש ממי שקרא את הפיק מההתחלה עד הסוף להגיב על הפיק. זה חשוב לי לדעת אם להמשיך לכתוב או שלא.

king kazabubu

New member
והנה הפרק האחרון של הפיק שלי.

סיכום מנקודת מבטו של המחבר. אני חייב להגיד שמאוד נהנתי לכתוב את כל הסיפור הזה. אני כתבתי אותו ולדעתי הוא יצא די מוצלח. אני מקווה שמי שקרא אותו נהנה ממנו עד כמה שאפשר ומי שלא קרא ורואה את זה עכשיו שיקרא ויהנה. ובלי עיכובים נוספים. פרק 10

קזבובו...

אני התחלתי לקרוא את הפיקים שלך לא מזמן... הגעתי עד פרק 6 (זה הפרק הכי מתקדם שפורסם במאמרים) אז... אתה יכול לצרף את פרקים 7,8 למאמרים??? בבקשששששששששששששששששששששהההההההההההההההההההההההה..........

Vegitto

New member
אתם יכול לשים את הפיקים מהראשון?

לא ראיתי אף אחד מהם ואני רוצה לראות...

king kazabubu

New member
הכל מופיע במאמרים.

אני פרסמתי באופן אישי... אתה פשוט הולך למאמרים לקטגוריית "פיקים של חברי הפורום"

Prophet

New member
שיר מה קורה ?

למה אתה לא חושב על שם יותר מקורי ? ובקשר למשחק שלך פשוט תוריד משחק אחר במשחק שלך יש ברג כי כבר ניצחת את גיניו ודודריה לא בא לחללית שלך...

Hwoarang

New member
וואוו

צ´מע קינג קראתי את כל 10 הסיפורים ולפי דעתי יש לך כישרון כתיבה שהרבה מאוד זמן לא ראיתי!
אהבתי מאוד את הסיום של הסיפור האחרון - ממש על רמה! כל הכבוד

Light woman

New member
קזבובו....

כרגע סיימתי לקרוא את הסיפור שלך.... *לוקחת נשימה עמוקה* הוא פשוט... ממממממממממממממממממממממממממממממממדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההיייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו כן רואים שאתה מתמצא בסרטים ובסדרה, ואני מוכנה להודות שהסיפור היה מאוד משעשע... אני מוכנה להודות שחשבתי על סיום טיפ טיפה שונה, אבל די דומה...

king kazabubu

New member
אני שמח שחושבים ככה...

איפה הייתם במהלך הזמן שפרסמתי את הפיק שלי ואיש לא הגיב עליו וחשבתי לי לתומי שרק גוגל אוהבת אותו?? בכל מקרה... הסיבה שאני מתמצא כל כך היא כי כל מה שיש לי בראש זה דרגון בול זי. מצטער ככה אני. מי שמכיר אותי יודע כמה אני חושב על זה וכמה אסוציאציות יש לי לסדרה. חוץ מזה שאני מסתובב בהמון אתרים וקורא המון מידע ככה שאני משתמש בזה בפיק שלי. אני כנראה אתחיל עכשיו פיק חדש אבל זה לא בטוח...

תמשיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה לא יכול לעזוב את הסיפור ככה!!!!!! תמשיך אותו!!! אתה חייב!!!!!!!!!!!!! פשוט חייייייייב!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתוח מדי.... נשימות עמוקות... וואוו אני מרגיש בסדר אבל... תמשיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה כמובן

king kazabubu

New member
לא זהו...

פרק 10 זה הפרק האחרון של הפיק הזה. הגעתי לאן שרציתי. הייתה לי מטרה מסוימת מתחילת הפרק הראשון והגעתי אליה כבר בפרק 8-9. בגלל זה לקח לי הרבה זמן יחסית לסיים את הסיפור. אם אני אמשיך את הסיפור זה יהיה מתיחה כבר וזה לא יהיה יפה כבר.

למעלה