סוף העולם!

כמו אז

New member
סוף העולם!

כל פעם הוא מפתיע אותי מחדש!!! כמה אנרגיות יש לבן אדם הזה... ההתחלה היתה מצוינת הוא ירה את הלהיטים בצרורות ושילב את החדשים בטעם. 1. הביצוע לצימאון היה טפל לעומת הדיסק הקיצבי ובוסקילה היה מיותר בו 2. חבל חבל שממש ידעתי את סדר השירים.. היה כלכך צפוי למה הוא לא שילב קלאסיקה אחת לפחות שירש הוא לא שר בדרך כלל- את תגידי הוא שר בצוותא ובעוד הזדמניות חגיגיות. שיר קטן ומרגש אבל לא הוא הלך על המוכר 3.כלכך חיכיתי לכל אחד והסיפור שלו . זה שיר תפור להופעות אבל הוא הלך על עיבוד בלי תנופה והוא לא הלהיב כמו שציפיתי אבל זה עדיף על בדרך.. 4. הקהל היה מדהים והוא היה ממש ממש טוב- עכשיו אני מחכה לאשקלון על רמת גן נראה לי שאוותר כי פעם קודמת התאכזבתי. 5. ההפועה בגן הפסלים בירושלים צריכה להיות מיוחדת והיא תועבר בשידורחי ברדיו עד כמה שאני יודע.. אבל זה לא סגור. ללכת? או לשבת בבית ולהקליט?

אההההההההההה......סליחה

אז שלמה כן שר את השיר "כל אחד והסיפור שלו"?? תענו לייייייייי ולגביי ההופעה בגן הפסלים--מתי ההופעה הזו?? אתם יודעים? ומי אמר שהיא משודרת ברדיו? אני הבנתי שההופעה באשקלון "פסטיבל בריזה" תשודר ברשת ג--כך שנראה לי מוזר שגם בירושליים תהיה ניידת שידור. ועוד שאלה לגביי ההופעה בר"ג: יש כיסאות באמפי?? או שכולם עומדים?? אודה לכם מאוד על התשובה

כמו אז

New member
אז ככה רועי:

כןןן. הוא שר את כל אחד והסיפור שלו. ההופעה בגן הפסלים בירושלים ב 25 לאוגוסט ב 20:30 לפני זה יש מסיבה של גלגל"צ . המסיבה לפני תועבר בגלגל"צ ולא ידוע אם ההופעה גם תועבר סביר להניח שכן מה שכן היא בטוח תוקלט. כרטיס לירושלים לסטודנטים חיילים תושבי ירושלים עולה 60 ש"ח לשאר 90 ש"ח ההופעה בעמידה ללא כיסאות. הייתי מת להיות שם אבל נראה לי מפחיד מת"א לירושךים, לא מסוכן. אין לי מושג כמה אנשים נכנסים בגן הפסלים. רמת גן- יש כסאות ישיבה שחלק מהמקומות מסומנים ורוב המקומות לא מסומנים. אני יודע שנכנסים 4000 אנשים ברמת גן _+.... אשקלון- שנה שעברה רשת גימל שידרה אז ייתכן שהופעה באשקליון גימל תשדק ובפסלים גלי צהל..

ישששש

אז הוא כן שר את השיר "כל אחד והסיפור שלו". הבנתי שהקהל לא כ"כ התלהב בשיר הזה???...הכוונה מהביצוע??.למה? נראה לי שזה השיר הכי כייפי ומקפיץ שיכול להיות בקיסריה. הוא שר את השיר עם טל שגב??? ספר קצת מה קרה בשיר הזה?

שיר3

New member
טוב אז ככה

אז ככה את כל אחד והסיפור שלו שר לבד לא יודעת למה לא התלהבו היה מאוד נחמד וכל אחד והדעה שלו.

כולי דרוך

המערכת שלי מוכנה להקליט את ההופעה. ואני היום הולך לקנות כרטיסים להופעה ברמת גן.

כמו אז

New member
אז ככה 2:

ה אכן הקהל לא התלהב מהשיר ולא הכיר כלכך את השיר. מוזר כי זה אחד השירים היפים בדיסק שהמילים שלו יכולות להתחבר ולרגש. הוא שר את השיר לבד, טל שגב לא הופיע איתו בכלל. חיכיתי חיכיתי תמיד דמיינתי איך בקיסריה כולם רוקדים את הפזמון. תרקדו תרקדו... ואיך הוא עושה את השטיק של תגידו לה של לשיר עוד פעם את הפזמון אבל הוא שר את השיר בצורה יבשה ממש דיקלם אותו לא היה קצב אנרגייה. הייתי בטוח שזה מתחיל לאט ובסוף יהיה הקתרזיס.. אבל הוא התחיל כמו שהוא הסתיים בצורה יבשה ולא מענינת הדבר היחידי שהיה יפה שהוא צעק בסוף כל אחד והסיפור שלו. מה שאני חושב שהוא לא התכונן לשיר. לפני שהוא התחיל את השיר הוא שינה את הסדר ואמר עכשיו אני רוצה לשיר שיר אחר.ברעננה הוא לא שר את השיר ושר את בדרך. אוליי מישהו יעיר אותו והוא ישנה את העיבוד!!!! ואם כבר אז את צימאון.. שישיר לבד ובלי בוסקילה וגם להחזיר את העיבוד המקורי של הדיסק!!

וואלה?

הלוואי ושלמה קורא את הפורום הזה. אולי אנחנו יכולים לפנטז שהוא קרה את הביקורת כאן לגביי העובדה שהוא לא שר את השיר הזה....ואת האכזבה....:) אני מחמיא לעצמינו יותר מידי. אבל נראה לי "כמו אז" שאתה די מבין עניין. אני סומך על דעתך. ואני מאוד מקווה שאני לא אתאכזב בהופעה. מאוד מאוד

כמו אז

New member
ואאלה 3

מה פתאום תתאכזב!! ההפך אתה תצא עם תחושה של עוד. בטוח שעל כל שיר יש אלף דעות וגם שלמה לא יודע בדיוק מה הוא רוצה תמיד. אבל מניסיון הוא מאוד מאוד קשוב לקהל והוא לומד ומפיק לקחים מכל הופעה. דוגמא קטנה בשניים בבכורה ובהופעות הראשונות הוא שר את השיר: אוטובוס מספר אחד ומהר מאוד הוא ירד מהעניין... עוד אחת קטנה זה את ואני.. שלשלמה עצמו נמאס מהשיר הזה כבר בהופעה הראשונה של קיסריה של אהבתיהם. ההופעה הזו הרבה הרבה יותר מוצלחת מאהבתיהם . גם הוידאו קליפים המיוחדים שבכל שיר עושה את זה למיוחד!!

ieohs

New member
כמה אנרגיות???../images/Emo12.gif

בטח שיהיו לו אנרגיות... אם אתה היית מסניף חצי מכמות הקוק שעובר לשלמה ארצי באף היית מתפחלץ "מאובר דוז"! נו באמת נראה לך שבנאדם בגיל שלו יכול להפיק כל כך הרבה אנרגיה? בכול אופן לכול הספקנים למינהם אני אוהב מאוד את שלמה ארצי אבל... עם עובדות אין מה להתווכח!וזו עובדה!

למעלה