סוף העולם מגיע מחר,

nirr4

New member
ניצחתםםםםם

לכם יש יותר פקאצוותתתתת חחחח קחו גם את שלנו:)

nirr4

New member
פאק!

איזה מניאק יצאת עכשיו |: חחחח אל תתחסי אליו הוא בטח ביום רע..:) ששש אל תגגיד שהיא לא חמודה כל המש"צים חמודים!

Spidi man

New member
../images/Emo6.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שאלה, היה קשה לכתוב כאן ? (את בטח יודעת למה אני שואל
)

Spidi man

New member
../images/Emo3.gif

תחקורים אה ? אני עוז, מש"צ מקורס 2001, מחוז דרום. מנהל אתר המשצים של מחוז דרום, ו...מנהל את הפורום שלנו כאן (לא שמים לב ?) שאלתי, כי אני יודע שאתם לא הכי מרוצים ממשהו, אנחנו מנסים להראות לכם שזה עניין של הרגל. גם אני לא הייתי רגיל, והתרגלתי אם הזמן. חבל שלא יראו אתכם פה, אתם מחוז גדול ומכובד וחבל
מקווה שהבנת מי אני והכל

מגניב :]

שמתי לב שאתה מנהל, ושמתי לב שקוראים לך עוז, אבל היה חסר לי את הפרט השולי שאתה מחוז דרום 2001. עכשיו הכל בסדר :) וכן! אנחנו לא מרוצים! מה זה הדבר הזה, הודעות חדשות נעלמות תוך כמה שעות רק ביגלל שכל פעם הודעה אחת נכנסת טיפה פנימה וזה תופס המוןןןןןןןן מקום! וגם למה צריך כל פעם לרשום נושא להודעה שלי? לוקח לי לפחות 5 דקות לחשוב על רעיון וזה זמן יקר! ולמה כל הסמיילים פה הם בצורת...המממ תפוז?! אני ממש שונאת תפוזים, איזה חוסר התחשבות! אני מוחה על הסמיילים! [סמיילי ברוגז], ולמה הכינוי שרציתי היה תפוס!? במקום לחכות לי פנוי! בושה! ובכלל, היום ה-22 לאוגוסט, מה אנחנו לעזאזל עושים חיים!? או שמא אנחנו בגן עדן שהתחזה לתפוז? [סמיילי תוהה] עיזבו'תי, השעה 8 בבוקר ואני צריכה ללכת לבצפר :S אני רק רוצה לישון :( אוף. חוצפה. ולסיום! שלחתי לאאקדמיה ללשון רעיון למילה עברית לאופטמטריסט [נכון שלא חשבתם מעולם על זה שאין לזה מילה עברית?], והמילה היא "משקפאי", נכון שאני מא-גניבה? [סמיילי מוציא לשון]. נ.ב: סמיילי מסנג'ר שולטיםםםםםםםםם! ווהווווווווו [:

Spidi man

New member
../images/Emo6.gif

לא הבנתי למה נעלמות, ולמה נכנסות פנימה
השיטה מאוד פשוטה כאן. הסתכלת בתמונה שהעלתי לכאן לפני שבוע-שבועיים ? "אומנות השרשור" ? זה ממש יסביר לך הכל בצורה הטובה ביותר (גם אני למדתי מזה, מודה
)

nirr4

New member
מאיפה יש לך?!

אני מחפש תתמונה של אמנות השרשור המון זמן.. תביא לי תביא לי תביא לי!!!

אין לי נושא! מה תעשו לי?!

בזמן הלימודים חשבתי על עוד משהו מעצבן בתפוז, אי אפשר לערוך הודעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא, לא הסתכלתי על מה שהעלית לפה לפני שבועיים כי רק אתמול שוחדתי [הטבות מיניות עושות לי את זה, מה לעשות] להירשם לפה. הערת ביניים: אני עדיין חיה.

linoreinstein

New member
מה? אני לא זוכרת שום הטבות מיניות

שקיבלת ממני. ><; [אלא אם מחשיבים את ההטרדות הטלפוניות של גבי].

Spidi man

New member
יותר טוב שאי אפשר.

מה יקרה אם נכתוב שרשור שלם, ומישהו יחליט שהוא רוצה לערוך את ההודעה שלו, וישנה את כל הנושא ? כל השרשור הולך... תחשבו קצת בהגיון, לא עם הראש בקיר

למעלה