סוף העולם מגיע מחר,

סוף העולם מגיע מחר,

וחשבתי לעצמי "מה, העולם עומד להתפוגג כולו, להתנדף באוויר, ואני לא אחווה על בשרי איך זה לפתוח הודעה חדשה בתפוז? לא יאה ולא נאה!" ועל כן, פתחתי הודעה חדשה בתפוז.
~כפיים~ אז ככה. קוראים לי קארין, ואני מא-גניבה. [סוף העולם מחר,זוכרים? תנו לי ת'כיף...] יש עוד כלמיני פרטים שוליים עליי כמו למשל שאני ממחוז ת"א, שיש לי כנפיים, שאני מכורה לשוקולד, ו...טוב, אמרנו שולי. אז נחסוך את זה מכם. אז מה...מה התוכניות שלכם ליום האחרון? כדי שהאשכול שלי לא יקפא מקור וימות, אתם מוזמנים לספר לו מה הדבר שהכי תרצו לאכול רגע לפני הפיצוץ הגדול, מה הדבר שהכי תזכרו מהחיים שלכם על פני כדור הארץ? מה ההמצאה הכי גאונית שהמציאו פה לפי דעתכם?[בכל זאת, אם העולם מתפוצץ הכל הולך לאבד את כילחו*].[אה כן, למען הפרוטוקול - אני לא המצאה, הדליט נמצא מצד ימין של המיקלדת]. אני מודעת לעובדה שהמידע הזה הוא כאבן שאין לה הופכין*, אבל אתם לא רוצים שהאשכול הראשון שאני פותחת בתפוז לכבוד סוף העולם ימות עקב קור ובדידות ומחשבות אין סוף על...הסוף, נכון? אז לסיום, אני מאחלת לכם כל טוב עד סוף העולם, ותו לא.[טיהי]. -אנוכי- נ.ב: אני מודעת לעובדה שכולכם פה שואפים ל-100 בפסיכומטרי. ועל כן פיסת מידע: איבד את כילחו - התיישן. כאבן שאין לה הופכין - דבר שאינו מעניין איש. ו-BTW, אני לא רעה. אני פשוט מנסה להכניס בהודעה אחת את כל מה שלא עשיתי במשך 17 שנות קיומי. משמע - להיות רעה. ונסיים בברכה ידידותית: איסתרא בלגינא קיש קיש קריא!

טוב, זה נידחה

ביום אחד. http://news.walla.co.il/?w=//961902 יש לכם עוד יום לסקס און דה ביטש וחיים משוגעים.

linoreinstein

New member
את טוענת שבמשך 17 שנים

לא היית רעה? תעשי טובה, אז מה זה היה היום? [נו, אני בטוחה שבשלב מסוים בשיחה היום היית רעה, ואם לא היום אז באחד הימים האחרים, אני יודעת שהיית! באמת! באמאלי!].

אני דווקא חושבת שכן.

במלחמה כמו בשנאה עושים הכל כדי להכניע את האוייב. [ועדיין, במקום לנצל את יומי האחרון על פני הפלנטה אני פותרת תרגילים של פסיכומטרי, לכו תנסו להבין איך עובד מוח של פקצה.]

nirr4

New member
פקאצה?

את מודה שאת פקאצה? עצם זה שאמרת את זה מראה שאת לא , לדעתיP:

תקשיב,

אני ממש לא מבינה מה הטעם בלהכחיש. אני פקצה, ומעולם לא הסתרתי את זה. ולא, אני לא אומרת את זה כמו שאנשים אומרים "היי, אני קארין ואני אלכוהוליסטית" [טוב, אולי כן..אבל בוא נתעלם מכך.], אני אומרת את זה כי זאת אני, ואין מה לעשות, ולאמשנה מה אני אעשה, אני אשאר כזו. אז היי, אני קארין, ואני פקצה :] יש בעיות?

nirr4

New member
למה שיהיו?

פקאצה? שיהיה לך בכיף ממילא את לא מהמחוז שלי:) )למרות שאם להגיד תאמת.. אנ מתערב שהפקאצות מהמחוז שלי שמות אותך בכיס הקטן חחח)

linoreinstein

New member
תקשיב,

מחוז תל אביב כולל את חולון ובת-ים. אז לאיזה מחוז יש יותר פקאצות עכשיו? [אני חולוניקית, מותר לי].

למעלה