סוף העולם בחוץ

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
סוף העולם בחוץ

אני מהססת אם לסגור את המחשב מחמת הברקים........ כולנו מאזורים שונים בארץ. איך אצלכם? בין חיפה לעכו..............במקום שאני נמצאת רוחות וגשמים ......ברקים ורעמים........ לזה התכוונו כשדיברו על סופה????????? אבל אין סיכוי לשלג....................

magy

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

גאיה ק

New member
צהריים טובים מגי וכל מי ש......

לא שמעתי חזאים.. לאחרונה,אך הבנתי שה~
תחמם שוב בקרוב מאוד. אז תחזיקי מעמד! סיגרי החלונות או צאי החוצה.בתזוזה/הליכה מאוד מתחממים.

magy

New member
עשיתי כדברייך

סגרתי חלונות יצאתי החוצה ואפילו הלכתי.... שתיתי קפה חם .... הקור מתחיל להזכיר את נסיעותיי לחו"ל..... מקפיא.....בחוץ תפס אותי אפילו איזה ברד קצר....... אפילו השמש מציצה כרגע.......מתוך עננים כבדים מאד......ואפורים. אני חושבת שרק דבר אחד היה מחמם אותי ביום כזה........ חום אנושי.............

בשבילך מגי יקרה ../images/Emo24.gif

חיבוק חם ומיוחד ארזתי בקופסא ועם שליח יפה תואר שלחתי אליך שלך יכין כוס תה מחמם וטעים וגם עוגת קנמון צרפתי לקופסא שיהיה טעים עם כוס התה המהבילה

magy

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifחמודים../images/Emo51.gif

גבי 26

New member
מאמא../images/Emo124.gif

מה שלום הנכד שלנו היום? מה כבר עושה? אומר סבתא?

גאיה ק

New member
../images/Emo9.gif

הקטע הוא...שנסיעות לחו"ל..גם בקור מחממות את הלב.שלי לפחות. רק טוב! איחולי חום אנושי!!!!!

למעלה