סוף הוא לא סוף

ToryMaster

New member
סוף הוא לא סוף

Remember goodbye doesn't mean forever, let me tell you; goodbye doesn't mean we'll never be together again. כמדומני, הגיע הזמן לעזוב. אני לא נוטה לרגשנות יתר, אני מעדיפה לחתוך חלק כמה שאפשר, אבל הפעם זה קשה לי. הפורום הזה היה תינוק, פרוייקט, ויותר מהכל - משפחה. מייפל אני כבר לא משחקת, והחיים שלי פנו בנתיבים שונים, כל הסימנים אומרים - הגיע הזמן לפנות את מקומי למישהו חדש ורענן. אז זה מה שאני עושה, בנימה לא כל כך אופטימית זו, אני נפרדת מהכחול שלי כאן, משנה פאזה. זה לא שאני נעלמת, אני כאן עבור כל מי שרוצה אותי, בטלפון, מסנג'ר, מסרים וכן הלאה, אני תמיד זמינה לכל מי שצריך אותי. מבטיחה לכם, מי שיחליף אותי לא יאכזב אתכם, אתם תאהבו את זה, נשבעת. אוהבת נורא נורא, גם לא בתור כחולה - יעל הרעה.

deisy

New member
../images/Emo99.gif

לא יכולה שלא להגיב... תפסיקי לקרוא לעצמך יעל הרעה! אחרת יהיה לך עסק איתי! אוהבת אותך את יודעת את זה גם אם את לא שומעת את זה ממני הרבה לאחרונה (זה אני לא את, את יודעת..). ובנימה פורומית - את אישיות מיוחדת! הפסד שלנו לגמרי שלא תהיי כחולה יותר, אבל אני בטוחה שכחול זה לא רק בטייטל, זה בסדר...

את סותרת את עצמך../images/Emo11.gif

בהתחלת ההודעה את כותבת שהגיע הזמן לעזוב ובאמצע ההודעה את כותבת שאת לא נעלמת, אז תגידי לי עכשיו בבירור שאכין את עצמי, את נוטשת או לא
אני אישית מקווה שלא, בין אם את בכחול או בצבע אחר אני מקווה להמשיך לראות אותך כאן אפילו אם את כבר לא משחקת, יש כאן שרשורים שלא קשורים למשחק, כמו שרשור
למשל או שרשור סכמ"ש (אם בא לך לשתף אותנו בחלקים שלא קשורים למייפל
) מעבר לזה, אני מאחלת לך המון הצלחה בכל הנתיבים שאליהם פונים חייך ושתמיד יהיה לך רק טוב

מה יש../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif גם לי מותר../images/Emo7.gif

לפעמים
בסדר, אז את לא נוטשת
אוקיי

Don Nirtin

New member
חסר לך שאת לא מנג'סת לנכה הזה במסן../images/Emo87.gif

ובנימה פורומית....... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מי עכשיו תהיה רעה וקשוחה?!
. בנימה אישית: אני חולה עלייך. אפילו שאיבדנו את עקבותייך. בנימה נירי: שלום שלום וביי ביי. בנימה פורומית 2: אני נודניק. שוט מי.

Guid

New member
אין לי ממש איך להגיב.

את כ"כ לא הולכת להיעלם לנו!!

Hasselblad

New member
כמו שאמרת זאת לא לגמרי פרידה

אז נכון יהיה מוזר מאוד לראות אותך משנה צבע... אבל למזלנו שינוי בצבע לא גורם לשינוי באישיות.... אין לי ספק שתשארי בדיוק כמו שאת וגם! חסר לך שלא תראי את זיו אותיותיך פה לפחות מידי פעם (בערך כמו עכשיו) מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סיון

ווינגז

New member
../images/Emo23.gif

טוב, נראה לי שבכיתי על זה מספיק, אבל למי אכפת, זה הולך לקרות שוב. מזל שאת לא שומעת אותי עכשיו.
אני יודעת כמה היה קשה לקבל את ההחלטה הזו, גם כשברור לשתינו (ולכולם) שאת לא באמת הולכת לשום מקום. הקמנו את הפורום הזה ביחד לפני קרוב לארבע שנים, ואי אפשר אפילו להתחיל לספור את הפעמים שבהן היית העמוד התומך שהחזיק אותו (ואותי)בשפיות.
כמעט בלתי אפשרי לי לדמיין את הפורום הזה בלעדייך בניהול, על גבי הפורום ומאחורי הקלעים, כשאת מרגיעה אותי ואני מרגיעה אותך (אבל שתינו יודעות שעדיין תצטרכי להרגיע אותי, אז על מי אני עובדת?
). תודה על הכל, אוהבת אותך הכי בעולם, יעל

תיארתי לעצמי../images/Emo10.gif

כצוב שאת עוזבת אותנו חלקית.... אבל אני בטוחה שזה לא סופית למרות שתחסרי לנו כאן....
|נשיקה

../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

זה באמת מפתיע אותי ומעציב. אבל אני מבינה אותך. לא יודעת איך להסביר.

לבנדר א

New member
../images/Emo2.gif לכל העזים!

יעל.
אני לא אפרד כי את לא עוזבת. אבל אני כן רוצה להגיד לך כמה אני מעריצה את עבודת הניהול שעשית פה, את ההשקעה, את הנוכחות שלך בפורום עוד מחיתוליו ואיך שהשארת את כולנו על דרך הישר. 4 שנים זה זמן מרשים ביותר להתמודדות מול קבוצה פרועה כמונו!
אז רק שתדעי שאת אדירה. זהו.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif...

תודה על 4 שנים נפלאות של ניהול משובח שרק עשה טוב לפורום! אני מעריך אותך על כל ההשקעה ומהסירות שנתת לפורום הזה :] רוצה ודורש להמשיך לראות הודעות שלך, כי אחרי הכל, צריך קצת רוע בפורום [למרות שאת ממש נשמה
]

למעלה