סוף הדרך

AmitR1

New member
סוף הדרך

התגובות ללינק ששלחתי שעשעו אותי בנות. כמו שכבר כתבתי, את חלקן לא הבנתי והיתר היו מובנות מאליהן. וחשבתי לעצמי, שאם לא מגי והנסיכה אולי היה שווה אפילו לרמות, לרדת בקבוצת הגיל ולחפש כאלו שלא חושבות ש-50+ זה גיל מופלג. ואיחלתי לכולנו סוף שבוע של תשוקה ואהבה - בכיף ומי שסוף השבוע לא היה בשבילו מיוחד, יהיה לו שבוע מיוחד ע

שבוע טוב ומבורך

יש המון דעות לכאן ןלכאן איך היו הבחינות ? היום אמור התחיל סמסטר חדש לא כך ?

magy

New member
אז מה שלום הפורום

בסופו של היום הראשון בשבוע?

magy

New member
הולכים לשוק

וקונים מאה גרם..........
כתבה מזוית אחרת באותו נושא ישן נושן..... אבל באמת מזוית אחרת.... לא רבים - לא אוהבים

אפשר ישר להשלים

למה לריב שאפשר לשוחח ללמד את הילדים לדבר לתקשר במיליפ לא בצעקות להפגין אהבה וחיזור ואז הילדים ילמדו טוב יותר איך להתקיים בעולם יפה בלי אלימות

magy

New member
מי שהיה נשוי/אה

יודע לאיזה עימותים מגיעים אנשים שחיים יחד בכפיפה אחת. בתיאוריה............אפשר לא לריב אלא לאהוב תמיד ולנצח נצחים..... זה טוב לסיפורים וסרטים. המציאות שונה......נסיכה..... מה שאת כתבת זו שאיפה ומשאלת לב...... לא מה שקורה בפועל... תשאלי אנשים שהיו נשואים...

לא הייתי עונה לו

לוקחת את עצמי יושבת על המדרגות של הבית והכלב הקשור בחצר היה בוכה איתי מביטה בכוכבים מבקשת עיצה מהם אז שהרגיש שהמיטה ריקה הוא חפש אותי בא לפייס אותי ובקש סליחה ודברנו בשקט היו הרבה לילות כאילו לצערי לא בתקופה קלה , שנלחמתי בסרטן הלימפה לבסוף החלמתי וחזרתי לעבודה ועבדתי שעות רבות אז לא היה זמן לריב (לא הינו נשואים, אבל חינו יחד) עד שאבא נפטר וחזרתי הביתה לשמור על אמא ואמא שכנעה אותי שזה אני או הוא הוא לא הסכים להתחתן ולמסד את הקשר אז נפרדנו סופית מזלי שלא עברנו דרך הרבנות אז הדרך חזרה היתה פשוטה יותר

magy

New member
כמה שנים אפשר לא לענות?

חברות אינה כוללת מחויבויות של קשר ממוסד... החובות בולטים יותר הזכויות מתמעטות....בחיי נישואין. נשארים כמעט רק החובות. כמה אפשר לא לענות בשלושה עשורים? אפשר לא לענות שנה, שנתיים, חמש............ וכשיש גם ילדים.......והמחוייבות רבה יותר כמה אפשר לשתוק על מחדלים? על חוסר מעורבות, על נשיאה בעול לבד? באמת!!! וצר לי לשמוע על המחלה ...שהיתה.

צר לי שכך סבלת יקירה ../images/Emo24.gif

למזלי זה נמשך 8 שנים לא יותר אבל שנים קאטיות יכולתי להקים משהו אחר כי הסתובבתי בקרב אנשים שזה נגמר שהייתי בבית מטפלת באמא 24 שעות ביממה עד שבא ידיד נאמן ועזר לי ללמוד את המחשב והראה לאמא שיש לי חיים מלבד היותי המטפלת שלה שכנע אותי לשכנע אותה לפרוש לטובתה לבית האבות האמיני לי שם היא חיה טוב ממני כיום אחרי כ4 שנים שם היא פתאום לוחצת עלי לבנות משהו זוגי פוחדת שאשר לגמרי לבד שהיא תעצום את העיניים

למעלה