סוף הדרך

אפשר פשוט...

את OK COMPUTER של רדיוהד, גם לרכבות של משינה יש טקסט סופני ועגום במיוחד, ובפשטות הכי גדולה אפשר לקחת אתך אלי תהום את DOWN IN A HOLE של ALICE IN CHAINS.

אם הייתי צריכה לבחור שיר/אלבום אחד

לא הייתי בוחרת בכלום הלב היה נקרע... אבל אם על הסוף אנו מדברים אז אלא הם האלבומים שהייתי רוצה לשמוע לפניו(לא לפי סדר): -deamons and wizards-uriah heep -magical mistory tour-the beatles -wish you were here-the pink floyd -in the court of the krimson king והשירים הם: -waiting for the sun-the doors -riders on the storm-the doors stairway to heaven-led zepplin -dwan-elp return to fantsy-uriah heep ובשביל הביטחון העצמי i will survive כולי תקווה שלפני הסוף אני אכן ישמע אות הרשימה הנ"ל! מאיה

bsmuheep

New member
The Spell

I will leave you now But you won't defeat me You had best beware When you come to meet me Love and truth will follow me An army of reality Brought from every corner Of the world You will never break the spell I'll summon all the fires of hell And this is my advice For what it's worth Let us not begin This fight we cannot win Be sure you're watching me ‘Cause all through your life Everyday and everynight You should know that I'll be watching you

OzzzzzY

New member
אמממממ...

יש רבים...מה שעולה לי בראש כרגע זה Eric Clapton - Tears In Heaven Pink Floyd - Echoes

ganooov

New member
הייתי מבקש שיר מטאל רצחני, ../images/Emo13.gif

שבו יש הרבה מאוד קללות , והייתי משמיע אותו בפול ווליום לסוהרים
. אובסקיורד ביי קלאודס, הרצועה האחרונה, אפשר למות מלשמוע אותו (אחי נהג בתקופה מסויימת להכריח אותי לשמוע אותו). וברצינות? אין שום שיר ששווה את השירים שאני אשמע שם למעלה, עם ג'ימי הנדריקס על הגיטרה, אז כבר עדיף שלא לשמוע כלום
.

ganooov

New member
סלח לי, אבל ../images/Emo13.gif

אחרי שהקמתי את הפורום הזה אני חושש שגבי המלאך יכניס אותי בכיף לוואלהאלה
.

Liricooli

New member
liquid tension experiment - biaxide

שיר מדהים. הייתי שם את firth of fith של ג'נסיס, ועוד כל מיני דברים. מקווה שמחר יהיה לי זמן לתשובה יותר מעמיקה. צריך ללכת לישון. לירי.

niraf

New member
מה תרצה לשמוע

מה תרצה לשמוע כשאתה יודע שעוד כמה דקות הכל נגמר?.. האם זה משהו נוסטלגי כדי להיזכר בצד הטוב שהיה לכם בחיים, לפני הסוף? משהו מדכא כי אי אפשר לעצור את המרירות? משהו שמח כדי לברוח עד הסוף? משהו סופי, משהו סופני, משהו סוף הדרך? טוב אני הייתי שומעת.. כל אלבום של הסמיתס, כל אלבום של רדיוהד (במיוחד אוקיי קומפיוטר), כמה שירים של אביתר בנאי כמו "אקדח" ו"אבות ובנים", האלבום "האחר" של ברי סחרוף, אוזי אוזבורן מספר על הלוויה החשמלית ב"אלקטריק פיונרל", "בול אנד צ'יין" של ג'ניס ג'ופלין. וחוץ מכל זה הייתי מכניסה לאוזניות את "רפסודיה בכחול" של גרשווין. יש משהו כל כך סופי, כל כך פסקני, מינורי בצורה קשה, מריר וכועס ביצירה הזאת, משהו שאני יודעת שיהיה גם בי במצב כזה. אחרי כל זה הייתי מנגנת פרלוד ופוגה של באך, או יצירה עדינה לאוזן של דביסי, ואז הייתי מוכנה ללכת. (זה לא יצא כל כך אגדות רוק, אבל לא נורא.)

SickAgain

New member
sorry seems to be the hardest word

כי בכל זאת האיש השמנמן עם המישקפיים המצחיקות לא עשה לי שום דבר שמצדיק את רציחתו בדם קר, אל אף שהוא באמת יכול לעצבן! :) I hope you don't mind, I hope you don't mind..... אבל ברצינות, נדמה לי שאני ארצה לשמוע משהו נורא מקפיץ ומעודד אולי את "Hot Pants" של הסנדק או את "Standing on the verge of getting it on" של פאנקדליק...ואולי את Engine Number nine של ווילסון פיקט. כדי לסיים את הסיום בגרוב הכי מקפיץ שיכול להיות!

Tomer 123

New member
הבחירות שלי

pink floyd - dark side of the moon קודם כל, זה אלבום עם תחושה של סוף. למרות הביקורת שיש בו עלינו, על החיים שלנו ועל העולם בכלל, מה יכול להיות יותר טוב מלמות לצלילי "the great gig in the sky" למשל. the beatles - abbey road שוב, גם כאן התחושה היא מאוד סופית. ללכת לקבר עם "because", "something" ו"the end" באוזניים זה כל מה שאפשר לבקש. queen - bohemian raphsody האמת, הייתי בוחר בכל "night at the opera", אבל רק יצירת המופת הזאת מספיקה. כל מה שיש בשיר הזה מדהים וגאוני, מהפתיחה ההרמונית, בלדת הפסנתר המקסימה, הקטע האופראי, הרוק הכבד ובאמת שלא היה אכפת לי למות לצלילי "nothing really matter" והגונג בסוף.

a white swan

New member
שלי

epitaph-king crimson למרות שאני לא יכולה לסבול פרוגרסיב(מצטערת)זה שיר שאני ממש אוהבת,מה גם שהוא מתאים פה. five years-david bowie מדבר על סוף העולם הקרב ובא. i know it's over-the smiths השיר הכי אהוב עלי בעולם karma police-radiohead אני בטוחה שעוד כמה שנים הם יהפכו לאגדת רוק i startes a joke-the bee gees יש לי חיבה גדולה לשיר הזה..מזכיר לי נשכחות. there's a light that never goes out-the smiths "Take me out tonight Because I want to see people and I Want to see life Driving in your car Oh, please don't drop me home Because it's not my home, it's their Home, and I'm welcome no more And if a double-decker bus Crashes into us To die by your side Is such a heavenly way to die" כי אם כבר למות אז שזה יהיה עם אהבת חייך לצדך.

Grimble Grumble

New member
לא ממש רוק, אבל בכל זאת

Monty Python - Always Look On The Bright Side Of Life פשוט כי זה השיר הכי טוב למצבים האלה... (ותחשבו על האנשים שרוקדים על הצלב)

למעלה