סוף הדרך

סוף הדרך

אז נסעתם לארה"ב, תפסתם את אלטון ג'ון בפולרידה (איפה יהיה קשיש בריטי חביב אם לא בפלורידה?) וגאלתם אותו (ואותי) מיסוריו, השופט לא קיבל את הטיעון המחוכם שלכם שמדובר היה בהמתת חסד, גם בעירעור החליטו משום מה להתעלם מהתרומה הגדולה שלכם לאנושות ואפילו המושל (חסיד אומות העולם הידוע ג'ד, האח של, בוש) שבעצם שונא אותו (מהמניעים הלא נכונים) לא נתן לכם חנינה, ואתם יום לפני הוצאתכם להורג שתשודר בשידור חי ל 50 מדינות (בקליפורניה ישדרו את זה במהדורת הבוקר למחרת). מנהל הכלא והרב המקומי באים אליכם ושואלים מה הבקשה האחרונה שלכם, אז אחרי שביקשתם מציצה מדודה ברכה של הולדן (לא נותן קישור, מי שלא זוכר שיתבש), יש לכם זמן לשמוע מוסיקה, מוסיקה של הסוף, מה אתם בוחרים? זה לא זמן לניסיונות (לכן דודה ברכה ולא אג'לינה ג'ולי למשל), צריך משהו שניסתם ואתם יודעים שאתם אוהבים, זה גם לא זמן להתחכם (לא Goodbye Cruel World של פינק פלוייד לא ממש תיהיה בחירה נכונה), צריך ללכת על משהו שיתאים לכם בסוף העולם, אז מה תבחרו? =============================

giba70

New member
הכי מתבקש - The End - Doors

כמובן שזה מה שמיד קופץ לראש. יש הרבה אפשרויות אחרות: שיר שמדבר על שריפת הגופה ופיזור האפר בים: (Cremation - Lou Reed (Magic & Loss שיר שמתאים למואשם ברצח: I Shot The Sheriff יש גם שיר בשם - In My Time Of Dying שרוברט פלאנט ביצע נדמה לי. כמובן גם That'll Be The Day. Dead On Time - Queen All Dead, All Dead - Queen We Are The Dead - David Bowie Dead Man Walking - David Bowie Knockin' On Joe - Nick Cave Street Spirit (Fade Out) - Radiohead Sister Morphine - Rolling Stones

או סתם גרייטפול דד

אבל לא לזה התכוונתי, מה היית רוצה לשמוע כשיר/אלבום אחרון שלך בחיים?, חלק מהשירים שהזכרת היו גורמים לי להתאבד הרבה לפני שהייתי הולך את המייל האחרון שלי
.

קיר קמט

New member
זה תלוי.

אם אתה מתכוון שיר אחרון בחיים באמת, או מה שינגנו בהלוויה. בהלוויה שלי צריכים לנגן את When The Music's Over , ואת Touch Me (כדי שכולם יבצעו את הפקודות
) - לא של סמנת'ה פוקס, כמובן
שיר אחרון שהייתי רוצה לשמוע בחיים תלוי באיזה מצב גופני הייתי אם כבר מזמן הייתי מאבד את היכולת לקפוץ - אז את Love Me Two Times.

giba70

New member
זה הרבה יותר קשה

זו עוד וריאציה של השאלה "איזה שיר הכי טוב לדעתך" או משהו בסגנון הזה. ממש קשה לי לענות על זה, הרגשות כאלה משתנות ולכן אני לא סגור על שום דבר כיוון שאני אוהב הרבה דברים. אבל אולי אבחר סתם שיר שנמצא אצלי במקום גבוה: Life On Mars? - David Bowie

LadyG

New member
את האמת...

התכוונתי לבחור ב- Saturday night fever כי אח"כ גם אם אגיע, חס ושלום, לגיהנום יש לי הרגשה שהמוסיקה שם תהיה שיפור עצום. אבל בכל זאת, אם להתמקד באלבום אחד, הייתי רוצה רגע לפני שאני עוצמת את עיני לנצח, לשמוע את האלבום האבוד SMILE של הביץ' בויס. ולמה? יש הרבה מסתורין סביב האלבום "החסר" הזה. שמועות עקשניות טוענות שזהו אלבום הרוק אנד רול "המושלם" ביותר שנוצר. האם הוא באמת טוב יותר מסרג'נט פפר? הייתי רוצה לפתור סוגייה זאת רגע לפני מותי. ובמקום שיש מסתורין, מיתוסים וכו' גם אני רוצה להיות. כל מי ששמע את האלבום, שלא יצא מעולם לאור אומר, שקשה להאמין שהמוסיקה נוצרה ב- 1966. מקטעים הלקוחים מ- Smile, שהופיעו מאלבומים אחרים, Smile בהחלט נותן תמורה ראויה לאגרה. אז אני לא יודעת אם האלבום מתאים לי בסוף העולם, אבל אם הסקרנות שלי תגיע לסיפוקה, דייני.

Open up the Pearly Gates

קודם כל זה בדיוק מה שהתכוונתי
. חוץ מזה אחרי שחשבתי על זה כל הבוקר סוף סוף נתת לי רעיון. מאחר וכשאדפק על שערי מרום, אין לי שום ספק שיפנו אותי באדיבות אך בתקיפות למעלית שלוקחת למרתף, ושם אוכל לשמוע את הג'אם המופלא שעושים שלושת ה Ges יחד עם בונזו וקית' מון על התופים, בראין ג'ונס על הבאס כשמאדי ווטארס וג'ון לי הוקר מלווים אותם עם צלילי הבלוז המתוקים. אני אשב שם כולם ונחכה בשקט שיגיעו קלפטון וג'ון לורד להצטרף לג'אם, בעוד בשמיים משמעים שוב ושוב פרקי חזנות לתהילים. אז את שעותי האחרונות על הכדור, אני לא אבזבז על כל אלו, אין לי גם ספק שכל הדרומיים של הולדון יהיו שם בשביל להיכנס בראפרים שהגיעו בזמן האחרון, אז גם האחים אולמן וחבריהם נופלים, אז מה נשאר לי?, נשאר לי לקחת את Deja Vu של קרוסבי סטילס נאש ויאנג ולהתמכר בפעם האחרונה

אז...

לא מבחן? אופס.... ריפלקס (מושפעת מבגרויות) זה עדיין לא עושה את זה קל יותר אבל הינה אלבום אוסף פרטי שאני אכין (בצורה חוקית בלבד): guns N roses - don't cry paradise city scorpions - still loving you deep purple - sail away soldier of fortune queen - somebody to love bohemian raphsody show must go on bon jovi - thank you for loving me eric clapton - tears in heaven led zepp - stairway to heaven kashmir pink floyd - shine you crazy diamond יש עוד אבל אני לא רוצה להיכנס יותר מידי לקלישאות

ThE RhythM

New member
אני ממש לא מקורי- תהרגו אותי.

לא אכפת לי מה תגידו וכמה זה נדוש ונמאס, השיר האחרון שלי זה stairway. מה אני אעשה. (חוצמזה שאיכשהו השם גם די מתקשר לשעתי האחרונה).

ThePiper

New member
אחחח בשבילי אין כמו....

achilles last stand!! כבר המון זמן שאני חושבת על זה וזאת הבחירה שלי!

ThePiper

New member
וכמה סיבות לבחירה שלי

אני חשבתי על זה מלפני כמה זמן והחלטתי שזה יהיה השיר האחרון שאני אשמע והנה כמה סיבות למה: 1. השיר פשוט מושלם! התיפוף! הגיטרה! השירה! ואת הבאס לא ממש שומעים אבל לא משנה... 2. אני רוצה למות לצלילי הלהקה האהובה עלי, הקלישאה הידועה של המוות כשמאושרים. 3. השיר מספיק ארוך כדי שיהיה אפשר לגמור בו צנצנת שלמה של ערמונים בסירופ... יאמי!

FrancesFarmer

New member
הבחירה שלי.....

טוב אז, קודם כל שלום לכולם- אני חדש כאן !!! קורא בפורום כבר כמה ימים וסוף סוף יש לי הזדמנות להגיב על משהו...
אז ככה, שירי המוות שלי: David Bowie - Space Oddity Eric Clapton - Tears In Heaven Dire Straits - Brothers In Arms Scorpions - When the smoke is going down King Krimson - Epitaph נותן הרגשה של "סוף הדרך".... Pink Floyd - Hey You Queen - Bohemian Rhapsody בגלל 3 הדקות הראשונות Stiarway כמובן, רק את גרסת ההופעה... Knockin' On Heaven's Door - אני מופתע שעדיין אף אחד לא כתב את זה.... שיר המוות האולטימטיבי !!!!!

Rubycon

New member
לא אכפת לי אם זה

קלישאתי לא קלישאתי, "הים" של קלוד דביוסי.

למעלה