סוףשנה...

the papercut

New member
סוףשנה...

הייתה אתמול... אבל יש לי הצתה מאוחרת... התעוררתי ברבע ב-6 וחצי להפתעתי נזכרתי שיש חופש גדול(יהיי)... ולכן אני מניח שרוב חברי הפורום כבר סיימו ללמוד כמוני... אז שנת הלימודים נגמרה והינה משהו נחמד(התחרז טיפה...) אז במקום מהי להקהת השבוע מהן 5 הלהקות שהביאו לכם ת'שנה בהפוכה...

Franz Ferdinand

New member
יאי!!! זה בהחלט נהדר שכבר הכל נגמר!

(גם לי יצא חרוז...^_^) אוף! אימא שלי מכריחה אותי לסדר את החדר, ואני שונאת לעשות את זה!!! היא מכריחה אותי לפנות את כל הספרים שאני לא צריכה, לסדר מגירות, לנקות אבק, לזרוק דפים ישנים, לרוקן קלסרים וכו'... (מהיום זה ייקח לי בערך חודשיים...) <<<רואה טלוויזה, אימא נכנסת לחדר...>>> אימא: "אירנה, את מוכנה בבקשה לסדר את חדרך?
" אירנה: "אין לי כוח...
" אימא "
כבר עברה שנה שלמה! את לא חושבת שהגיע הזמן...?" אירנה: "עוד שנה לא תזיק
" אימא:
אירנה:
<<<מתחילה לסדר את החדר>>> 5 להקות: -כל השירים הישנים של מטאליקה כגון: "מאסטר אוף פאפטס" (השירים החדשים שלהם ממוסחרים יתר על המידה...) -סימפוני X -אני בעקרון שונאת מוזיקה ישראלית (!!!) אבל דווקא התחלתי לשמוע קצת אביב גפן וזה לא כל כך נורא כמו שציפיתי... -עדיין נשארתי עם "נייטוויש" הישנים והטובים ולעולם לא אעזוב אותם! -דה סטרוקס (מצטערת על כתיבת שמות הלהקות בעברית פשוט לא היה לי כוח להעביר כל שנייה לאנגלית...)

gloria23

New member
אני....

אבל אני רוצה לפרט
טוואלב סטונס! עוד מעט אלבום חדש!!!!! אז ככה, הכרתי את טוואלב סטונס, דרך ברינג מי טו לייף, ועשיתי קצת חקר על הפול מקוי הזה, ומצאתי שיש לו אחלה להקה, ואני יכולה לשמוע את השירים שלהם מאה פעם, זה אף פעם לא ישעמם אותי...חוצמזה גם למילים שלהם יש מסרים, ואתם יודעים שאת זה אני אוהבת
ויוצא אלבום חדש ושמעתי שתי שירים ממנו ואני כבר לא יכולה לחכות...אבל רק שתדעו, ללהקה הזו יש הרבה חשיבות מבחינתי, היא עשתה מה שאף להקה לא עשתה בשבילי, ושום מוזיקה ושום טקסטים.. טוב זאת הייתה השנה שבה הכרתי את מיוז... אז מיוז חייבים להיכלל כאן...
איך אני אפרט...אממ ראיתי באמטיוי2 , טיים איז רנניג אאוט..ואוקי, ואז ראיתי גם את הקליפ של היסטריה, ואהבתי, ולא ידעתי שהיסטריה זה גם של מיוז, ואז ראיתי שזה של מיוז, הייתי מבסוטית, הלכתי לחפש עוד...והשאר היסטריה...
לא אבל האמת, מה שהכניס אותי עוד יותר לזה, זה הכתיבה של מת'יו...רציתי לדעת מי כותב את הטקסטים המהממים האלה..וכמובן מת'יו עצמו
מוריסיי אממ הכרתי רק באלבום הנוכחי...אחלה זמר, מעריצה את יכולת הכתיבה המשגעת שלו, ומעריצה אותו, שהוא בכזה מעמד גם בגיל הזה , אחרי כל כך הרבה שנים בשואוביז, והוא שועל ותיק כבר...(45) עושה מה שהוא רוצה... אוו וראיתי היום לפני הבגרות בספרות את הקליפ החדש שלו-first of the gang to die מומלץ
אוונסנס, בהתחלה מאוד אהבתי את האלבום, כי ככה גם הכרתי את טוואלב סטונס, אבל עכשיו גם איבדתי עיניין, בגלל שאם פעם שאלתי מישהו- אתה מכיר אוואנסנס, שמעת משהו? אז היו עונים לי-אוונס..מה? מה את רוצה מאיתנו? היום כבר כולם יודעים מי הם, ואני עדיין שומעת אותם רק בגלל הקול של איימי...גם הסולו גיטרה בשירים לא כזה משהו, אולי רק בשיר אחד-whisper אבל יותר מזה קשה למצוא הרבה יתרונות... אמממ אני מתלבטת בין וויזר לפלאסיבו....ששתיהן להקות מצוינות אצלי!! אממ אממ מה אפשר לפרט...אוהבת את הגישה של בריאן מולקו, הוא נראה לי האיש ציני עלי האדמות, אבל יכול להיות שאני טועה...,זה הרושם שהוא השאיר אצלי, אבל לפני זה, אחלה מוזיקה...שמעתי בנתתים רק את שני האלבומים האחרונים ועוד שירים בודדים, מהראשון...אבל זה עוד לא נגמר כאן
טוב זה בערך הלהקות שעשו לי את השנה...יש עוד מלא אבל נעזוב.... ורן, גם אני איבדתי תחושה של זמן בגלל מליין הבגריות האלה..הייתה לי היום בגרות אחרונה, ומאיזשהי סיבה לא הצלחתי להירדם כל הלילה...כל מחשבה שלא הייתה צריכה להיכנס לי לראש-נכנסה...אז קמתי לבגרות אחרי כמה שעות מסכנות של שינה, ואני כותבת בבחינה, והבגרות לא זזה, השאלות לא מסתיימות...(ספרות)...טוב נפסיק לקטר..העיקר שזה עבר

NiKi†a

New member
להקותיי :]

MUSE- איך לא, כבר הספקתי לשגע חצי בית ספר איתם ^_^ Lifehouse בוטן מתוק בקרקס-אין, הלהקת רוק ישראלי שולטת לגמרי, גם הספקתי לקנות את הדיסק שלהם
Hoobastank- אני לא אדבר על זה יותר מידי, כי לפעמים הם מזכירים לי דברים..אבל זאת השנה שהכרתי אותם, הספקתי להתמככר אליהם קשות, וגם לקנות את הדיסק שלהם :) Dream Theater-יאמי ^_^

daisy girl

New member
טרילילי.

נגמר. רק עוד בגרות אחת קטנה ביום שישי וסיימנו. להקות השנה שלי: [קצת יותר מחמש] muse guns and roses שוטי הנבואה queen incubus nirvana no doubt אלו הלהקות הבסיסיות שלי.

lifahead

New member
להקותיי../images/Emo163.gif

מיוז!!!!!!!!!!דה! רדיוהד,אני אוהבת אותם
היהודים..חברה שלי נידנדה בלי סוף כמה שהם טובים מיסתבר שהיא צדקה ו כריש!!!!!!!! הלהקה שלי.....

slallum

New member
השנה../images/Emo35.gif וואי יותר מדי...../images/Emo3.gif

וכן, אני יודע שאני לא קשור.. אבל תסלחו לי, נכון
Dream Theater - להקה מצויינת
Dio - הלהקה של הסולן האחד והיחיד - Dio (הפתעה, אה
) Rage Against the Machine - שולטים ביותר
Metallica - אפשר להגיד שרק השנה באמת התחלתי לשמוע אותם.. ואחרונים חביבים - Symphony X

jordan bellamy

New member
תורי

יא זבלים כולכם! יש לכם חופש גדול!!!! יש לכם כ"כ מזל. אני גם רוצה! למה,למה,למה לעזאזל התגייסתי?! האמת שהכל מקנאה אז אל תשימו לב ל"צעקות" שלי... בכל אופן קצת קשה לי להחליט מי הן 5 להקות השנה שלי...יש כ"כ הרבה..אבל בוא נראה: MUSE כמובן.... THE STROKS גם אני התאהבתי בהם... פורטיס+סחרוף. לד זפלין ורדיוהד....

ramoni

New member
חמשת הלהקות שלי

טוב בואו נראה.. השנה דוקא התחלתי לגלות סימטיה להמון להקות מאיזור הדמדומים" כאלה שמופיעים בעיקר בתחנות רדיו אנטרנטיות כמו XFM, ובערוצי טיוי כמו :MTV2. אז המינון שלי מ20 להקות בערך..(ממש שמעתי הרבה השנה) יצטמצם ל5, לפי האילוץ שרן נתן... 1. להקת צודק אם לא הבנתם על איזו להקה מדובר, תנסו להקיש CTRL+SHIFT ולכתוב על מיוז כשהמחשב מכוון על אנגלית.. בכל מקרה משנה לשנה אני הופך להיות למעריץ עוד יותר אובססיבי יותר ויותר להם, באיזה שהוא שלב זה כבר יתחיל להתבטא גם בחיצוניות שלי ואל מפנים, אולי איזה יום אני אקעקע על עצמי את הפרצוף של מאתיו (כנראה על הפרצוף שלי) או שאני אתחיל לשתות אלכוהול... כי פשוט אין דרך להסביר את המחלה הזאת..
בעיני מיוז היא סימן אטי מובהק לדור ההמשך של הרוק בעולמנו, אני לא רואה שבעוד 50 שנה, אנשים עוד ימשיכו לגמור מכל הלינקינים האלה והאיוווסנסים(מצטער דורית, גם ה12 אבנים שלך נכללים בסוגיה..), פשוט חיב לקרות משהו אבסלוציוני ,הרוק העתידי יראה בערך כמו אוריגין... כך מסתבר שמיוז הם דור ההמשך של הרוק, הם המוים פריצת דרך בסגנון שלהם, זו תהיה מעין הקדמה של העתיד, בכלל אפשר לדמיין את כל שירי אוריגין, דרך הצילומים המופיעים בו בדרך של "דג'ה- ווה" אופיני לשנות ה2000, אני בטוח שכששמעתם אותו, רובכם דימינו את את העתיד בכל מיני אשליות כאלו ואחרות סטייל "האלמנט החמישי".. יכול להיות שכרומוזמים שלכם במח השתוללו באותה עת, כל שאפר להבין ששמיעה של מיוז, חיונית להתפתחות המח, זה גורם לכם לראות את העולם בהרבה צבעים, ולפתח מן מיומנות של הדמיה מוחשית(תסתכלו על ההודעות האחרונות של אירנה ודורית) זאת בכל אופן תעתי הכנה.. קבלו אותה איך שבא לכם.. מיוז פשוט הכל בעיני.. הם יותר ממוזיקה, והשנה, כמו ששמתם לב, נחשפתי ברמות של מעל המותרות. 2. פלאסיבו - לשלשיה הזאתי יש מקום טוב לצד המוזות, אפשר להסביר זאת דרך הסגנון שלהם, שפשוט לא דומה בתכליתו לאף אמן מוזיקלי אחר.. ששמעתי אותם לראשונה חשבתי "מה זאת המוזיקה מוכת הפארנויה הזאת??! ואז ששמעתי את "this pirtuce" שיניתי את דעתי, וישר עטתי על האלבום החדש שלהם, ואני ממש מבסוט שמיים ממנו, אף על פי שנתקלתי בתגובות שהוא האלבום הכי פחות טוב שלהם, יצרה בי את הניצוץ לשמוע אותם עוד ועוד. בסוף אני רואה שלהקה, שהמונח "קיבוץ גליות" מתגמד לידה (אחד שוודי, אחד אנגלי, ואחד גרמני) הפכה אותי למאזין קבוע שלה, למרות שבזמן האחרון פחות יצא לי לשמוע אותה, אני הגדיר אותה כאחת הסנוניות החשובות של הרוק המתקדם אי פעם.. 3. גירלס אלואוד אני חושב שיספיק לכם שאומר שזאת להקת בנות אלטרנטיבית, אבל רק כדי לא לגרור תגובות סרק, אני חושב שכדי שאסים כאן. |התגש|4. Oranzas - להקה אקוודורית המשלבת רוק עם מוזיקת סלסה, מאוד חביבה, והיא עשתה לי מעין "פלאשבאק" רצחני, כי אני זוכר שהשירים שלה ליוו אותי עוד בהיותי בן 12. אחותי בדיוק חזרה מהטיול של אחרי הצבא בדרום אמריקה, והיא הביאה לי את דיסק הבכורה של הלהקה: "parte de ti", שכל מה שאני יכול לומר עליו זה שהוא ניגוביה לאוזן, ואני אמליץ לכל חברי הפורום להפתח לסגנונות אחרים ולקנות\ להוריד את האלבום. ונקנח בלהקה שאני בטוח שכולם מתחברים אליה": 5. Pudlle of mudd לכעוה מדובר בלהקה ששמתי מעט שירים שלה, אבל שאני מציב אצבע על להיטים כמו "nothing last to lose" או "she fucking hate's me" ודומיהם.. בהחלט אפשר לומר שמדובר בלהקה מאוד מאוד טובה, לא פחות מאחרים. עוד כמה שאהבתי השנה, ולא היו רחוקים מלאיש את המקום החמישי: lady of peace, dream theater, the withe stripes,nirvana..

ramoni

New member
סימטיה+ סימפטיה

יש עוד המון שגיאות בואדי, כהרגלי, אבל אין לי כח לתקן.. יש לי מחר בגרות במוזיקה... אני שומראת הכוחות למחר

the papercut

New member
בקשר לפאדל אוף מאדד

צריך להוציא חוק שאוסר להם להתקרב לכלי נגינה כלשהוא..

ramoni

New member
חחחחחחח צודק (לא מיוז)

אל אתה יודע, משום מה זה דוקא נשמע טוב כל הפשטנות הנו- מטאלסית שפוקדת כרגע. אבל כמו שאמרתי במפורש, זה יכלוף מהר עוד לפני שתספיק להגיד טל מן.

sapir aloud555

New member
פשוט כי אני חייבת, אבל חייבת להגיב.

בקשר ל3...... העלית לי חיוך...
המ, אני לא אגיב כמוהם זה בטוח....
כי באמת יש פה תגובות לא משו משו עליהן.....[ואני לא מבינה מה הקטע...ויש לי מה לומר על זה ואשתוק.] אז שתקתי...! סיימתי את דברי.

gloria23

New member
ספיר, לא יודעת אם אני כל כך

צודקת, אבל קיבלתי את הרושם שנעלבת באיזה צורה שהיא...מה שרציתי להגיד לך,זה שתקבלי ברוח טובה דעות של אנשים, כי הגיוני שלא כולם יכולים לאהוב את אותו הדבר, ומה לעשות יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שפחות. גם אצלי בבית, אף אחד לא שומע את המוזיקה שלי, אולי אחותי, כי שגעתי אותה חחחח אבל אני בסדר עם זה, הם לא חייבים לאהוב את זה... אהה ועוד משהו קטן לרם, קודם כל אחלה סיכום, אהבתי את הכתיבה שלך, דבר שני אולי טוואלב סטונס לא ישנו את העתיד של הרוק אבל לבבות של אנשים הם כן...

sapir aloud555

New member
לא נפגעתי ../images/Emo3.gif...

חיחיחי
כי הוא הזכיר את זה. וראיתי שיש אנשים שתמיד מתווכחים על הסגנון שלהן וכל מיני. וזה לא מעניין אותי כי אני יודעת בדיוק כמה הן שוות. ואני יודעת שלא כל אחד צריך לאהוב אותו דבר. מי שאוהב סבבה לו מי שלא מכפת לי ממנו. וזהו. זה בסדר, מה שאמרת לי, זו כמובן דעתך, דעתי שונה. אני לא יכולה לבוא ולומר לך, תשני תדעה שלך מיד כי ככה אני חושבת. כי זו את וזו אני....בלע בלע... בקיצר הבנתם תמסר...

ramoni

New member
ספיר זו את??!

רגע נדמה לי שלפני רגע ראיתי צלחת מעופפת, מגיחה לי מעל הראש, אז יכול להיות שאני חולם כשראיתי את ההודעה הזאת.. נ.ב מקוה שזה עוד לא מאוחר. מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה