סוףףףףףףףף סוףףףףףףף

L7

New member
150 הוא כנראה המשיח. ניכר שיש לו

קשר ישיר עם אלוהים שכן קשה להאמין שסיפורי ההבל בהם הוא מאמין נימכרו לו ע"י בני אדם השיכנוע הפנימי לפיו הוא פועל מעיד שהיתה לו התגלות אלוהית ישירה. מחיר חמור - בשטחים לפחות הוא כ- 500 ש"ח. אינני יודע כמה עולה חמור לבן. אפשר לארגן מגבית עבורו- כדי שינוע בדרכים כמשיח תיקני.

afon

New member
מה פתאום!?

500 שקל? אני משיג מחבר שלי יאסין חמור לבן ב300 יחד עם 72 בתולות! אבל תחשבו על זה אחרי השקעה חד פעמית בחמור אנחנו מרוויחים מליונים. כל מקום שהוא יגיע נבקש סכום פעוט של 50 שקל לפגישה איתו, אם רוצים גם שיעביר מסר ליהוה אז זה עוד מאה, וברכה זה 70 תחשבו על הכסף!...

Lu Tze

New member
אגב,

הם מוכרים שם קופות צדקה. *מוכרים* קופות צדקה.

ehudt

New member
זה לא "עשה לך פסל ותמונה"?

הם מתעלמים לחלוטין מהדיבר הזה של לא תעשה לך פסל או תמונה ומוכרים קמיעות וכל מיני דברים שמביאים "מזל". זה מקובל על החבר'ה הדתיים כאן?

alond

New member
תפקיד הדת לשלב את האדם באותה

חוקיות??? מי החליט שזו תפקידה של הדת? זה לא נכון. רוב אם לא כל הדתות טוענות טענות שאת חלקן אפשר (ורצוי) לבדוק ולסתור. יש אזורים בהם יש התנגשות בין דת למדע (האזור משתנה בהתאם לדת).

סתום את פייך הביל מתנשא

שתיפת המוח שעשו לך באוניברסיטה שלך גורמת לך להיות בן אדם טיפש שחושב שהוא חכם אתה מזכיר לי את הגרמנים הנאצים שאימצו את התאוריה של דרווין והלבישו אותה על בני האדם וכך נוצרה השואה אתה גם מאמץ את התאוריה של דרווין רק שהפעם אתה מאמץ אותה בשביל להיתעלם מהעובדה שלכדור הארץ חייב להיות בורא

L7

New member
150- חשבתי שאתה תומך בנאצים

שליחי אלוהים שחוללו בשליחותו את השואה. ומה זה עלה בדעתך שלכדור הארץ חייב להיות בורא? לך יש בורא? יש לך הורה ולא בורא. אלא אם כן אתה המשיח.

Lu Tze

New member
דין, הנה לך עוד ציטוט לאוסף:

"אתה מזכיר לי את הגרמנים הנאצים שאימצו את התאוריה של דרווין והלבישו אותה על בני האדם וכך נוצרה השואה"

dean4

New member
חחח..

אילו תפוז אנשים לא היה מגביל את חתימתי ל-350 תווים בלבד כבר מזמן היה המאגר פליטות של המחבת"ים בחתימתי מתמלאת עד התפקעות. בכול מקרה, נראה לי שדווקא איטלגנציה משתדל מאוד ליצור את הפליטות האלו, ולמען האמת הן לא כל-כך מעניינות אותי, אני דווקא מצפה לאיזה 'נפילה' של יובל מהפורום חופש, כדי שאני יוכל להציבה בגאון ובריש גלה בחתימתי.. (אני אספן חתימות מחב"תיות..
)

1337hAx0r

New member
מחקר עלוב וקבוע מראש

ציטוט " מדענים בריטים המתמחים בתחום העל טבעי " יערכו את המחקר. מהסיבה ששום דבר "על טבעי" לא הוכח עדיין אז הם לא יכולים להיות מדענים שמתמחים במשהו שלא קיים. אבל זה פרט שולי. הפרט החשוב הוא שאם הם מאמינים בכל זה מראש,תוצאות הניסוי כבר נוטות לצד מסויים. וזה עוד בלי להתחשב בהמון גורמים. בקיצור,אנשים משועממים תמיד ימצאו משהו חסר תועלת לעשות.

Levos

New member
מלכוד 22

מדענים ש"מאמינים" בעל טבעי כבר לא יהיו אובייקטיבים בעריכת המחקר ולכן התוצאות לא יהוו הוכחה מדעית. מדענים שאינם מאמינים לא יטרחו לבצע ניסוי כי אין טעם לחקור "את מה שלא קיים". לכן גם אם התופעה הייתה קיימת אין אפשרות להוכיח אותה במסגרת הנורמות ההיתנהגות של הקהילה המדעית בזמנינו.

1337hAx0r

New member
הם לא יטרחו לבצע את המחקר

כי כל העל טבעי נחקר מספיק בעבר בשביל לגלות שבטבע אין על טבעי. כמה אפשר לטחון מים.

Justin Angel

New member
מה זה משנה מה יוכיחו?

אני כפאגאן יודע שאדם נולד, מת ונולד מחדש. מה זה משנה אם זה מוכח או לא מבחינה מדעית על ידיי איזה ניסיוי סטטיסטי מצוץ מהאצבע? אני יודע, אני מאמין, אני מרגיש, זה כל מה שחשוב לי וזה כל מה שאמונה דורשת - שנאמין.

1337hAx0r

New member
תאמין בכל מה שאתה רוצה

כפגאן,כשמגאן,או כמוסלמי. כל עוד לא מטילים את האמונה על המציאות הכל בסדר. אני למשל מרגיש שאני סופרמן,ולא איכפת לי שאומרים לי שאני לא סופרמן,כי,אני יודע שאני כן סופרמן ואני יכול לעוף, רק שאני לא רוצה. כל מה שחשוב לי זאת האמונה הזאת שלי,לא יותר מזה.

Justin Angel

New member
אני מקווה שאתה לא מנסה ללגלג לי.

או חס ושתילה לדת שלי, הרי עדיין ראיתי בכותרת את המילה "דת" ואני חושב שמותר לי להביע את עמדתי בפורום זה. או שמא אתה חושב אחרת ומוכן לנמק ולהסביר?

SupermanZW

Well-known member
אשליות

מעניין מה יקרה אם המחקר יוכיח שאתה טועה.

neko

New member
מה זאת אומרת? הרי המדע נגדו!

המדענים יעשו הכל בשביל להוכיח שהיהדות לא נכונה!

למעלה