קשר ישיר עם אלוהים שכן קשה להאמין שסיפורי ההבל בהם הוא מאמין נימכרו לו ע"י בני אדם השיכנוע הפנימי לפיו הוא פועל מעיד שהיתה לו התגלות אלוהית ישירה. מחיר חמור - בשטחים לפחות הוא כ- 500 ש"ח. אינני יודע כמה עולה חמור לבן. אפשר לארגן מגבית עבורו- כדי שינוע בדרכים כמשיח תיקני.
500 שקל? אני משיג מחבר שלי יאסין חמור לבן ב300 יחד עם 72 בתולות! אבל תחשבו על זה אחרי השקעה חד פעמית בחמור אנחנו מרוויחים מליונים. כל מקום שהוא יגיע נבקש סכום פעוט של 50 שקל לפגישה איתו, אם רוצים גם שיעביר מסר ליהוה אז זה עוד מאה, וברכה זה 70 תחשבו על הכסף!...
חוקיות??? מי החליט שזו תפקידה של הדת? זה לא נכון. רוב אם לא כל הדתות טוענות טענות שאת חלקן אפשר (ורצוי) לבדוק ולסתור. יש אזורים בהם יש התנגשות בין דת למדע (האזור משתנה בהתאם לדת).
שתיפת המוח שעשו לך באוניברסיטה שלך גורמת לך להיות בן אדם טיפש שחושב שהוא חכם אתה מזכיר לי את הגרמנים הנאצים שאימצו את התאוריה של דרווין והלבישו אותה על בני האדם וכך נוצרה השואה אתה גם מאמץ את התאוריה של דרווין רק שהפעם אתה מאמץ אותה בשביל להיתעלם מהעובדה שלכדור הארץ חייב להיות בורא
אילו תפוז אנשים לא היה מגביל את חתימתי ל-350 תווים בלבד כבר מזמן היה המאגר פליטות של המחבת"ים בחתימתי מתמלאת עד התפקעות. בכול מקרה, נראה לי שדווקא איטלגנציה משתדל מאוד ליצור את הפליטות האלו, ולמען האמת הן לא כל-כך מעניינות אותי, אני דווקא מצפה לאיזה 'נפילה' של יובל מהפורום חופש, כדי שאני יוכל להציבה בגאון ובריש גלה בחתימתי.. (אני אספן חתימות מחב"תיות..
ציטוט " מדענים בריטים המתמחים בתחום העל טבעי " יערכו את המחקר. מהסיבה ששום דבר "על טבעי" לא הוכח עדיין אז הם לא יכולים להיות מדענים שמתמחים במשהו שלא קיים. אבל זה פרט שולי. הפרט החשוב הוא שאם הם מאמינים בכל זה מראש,תוצאות הניסוי כבר נוטות לצד מסויים. וזה עוד בלי להתחשב בהמון גורמים. בקיצור,אנשים משועממים תמיד ימצאו משהו חסר תועלת לעשות.
מדענים ש"מאמינים" בעל טבעי כבר לא יהיו אובייקטיבים בעריכת המחקר ולכן התוצאות לא יהוו הוכחה מדעית. מדענים שאינם מאמינים לא יטרחו לבצע ניסוי כי אין טעם לחקור "את מה שלא קיים". לכן גם אם התופעה הייתה קיימת אין אפשרות להוכיח אותה במסגרת הנורמות ההיתנהגות של הקהילה המדעית בזמנינו.
אני כפאגאן יודע שאדם נולד, מת ונולד מחדש. מה זה משנה אם זה מוכח או לא מבחינה מדעית על ידיי איזה ניסיוי סטטיסטי מצוץ מהאצבע? אני יודע, אני מאמין, אני מרגיש, זה כל מה שחשוב לי וזה כל מה שאמונה דורשת - שנאמין.
כפגאן,כשמגאן,או כמוסלמי. כל עוד לא מטילים את האמונה על המציאות הכל בסדר. אני למשל מרגיש שאני סופרמן,ולא איכפת לי שאומרים לי שאני לא סופרמן,כי,אני יודע שאני כן סופרמן ואני יכול לעוף, רק שאני לא רוצה. כל מה שחשוב לי זאת האמונה הזאת שלי,לא יותר מזה.