למה אשליה? זאת תיהיה עובדה
הדת קבעה את זה כעובדה עכשיו המדע יצתרף אליה והעולם הבא יוכח ואנחנו העם הנבחר ויש ניסים ותחית המתי ם תבוא אחרי ביאת המשיח ואלוקים טוב כי לעולם חסדו "א הודו ליהוה כי-טוב: כי לעולם חסדו. ב יאמר-נא ישראל: כי לעולם חסדו. ג יאמרו-נא בית-אהרן: כי לעולם חסדו. ד יאמרו-נא יראי יהוה: כי לעולם חסדו. ה מן-המצר, קראתי יה; ענני במרחב יה. ו יהוה לי, לא אירא; מה-יעשה לי אדם. ז יהוה לי, בעזרי; ואני, אראה בשנאי. ח טוב, לחסות ביהוה-- מבטח, באדם. ט טוב, לחסות ביהוה-- מבטח, בנדיבים. י כל-גוים סבבוני; בשם יהוה, כי אמילם. יא סבוני גם-סבבוני; בשם יהוה, כי אמילם. יב סבוני כדבורים-- דעכו, כאש קוצים; בשם יהוה, כי אמילם. יג דחה דחיתני לנפל; ויהוה עזרני. יד עזי וזמרת יה; ויהי-לי, לישועה. טו קול, רנה וישועה--באהלי צדיקים; ימין יהוה, עשה חיל. טז ימין יהוה, רוממה; ימין יהוה, עשה חיל. יז לא-אמות כי-אחיה; ואספר, מעשי יה. יח יסר יסרני יה; ולמות, לא נתנני. יט פתחו-לי שערי-צדק; אבא-בם, אודה יה. כ זה-השער ליהוה; צדיקים, יבאו בו. כא אודך, כי עניתני; ותהי-לי, לישועה. כב אבן, מאסו הבונים-- היתה, לראש פנה. כג מאת יהוה, היתה זאת; היא נפלאת בעינינו. כד זה-היום, עשה יהוה; נגילה ונשמחה בו. כה אנא יהוה, הושיעה נא; אנא יהוה, הצליחה נא. כו ברוך הבא, בשם יהוה; ברכנוכם, מבית יהוה. כז אל, יהוה--ויאר-לנו: אסרו-חג בעבתים--עד קרנות, המזבח. כח אלי אתה ואודך; אלהי, ארוממך. כט הודו ליהוה כי-טוב: כי לעולם חסדו"