סוס יאור

tully

New member
סוס יאור

או בהמה טיבטית ככה אני מרגישה כל פעם שאני נזקקת לאיזה בגד ונאלצת ללכתלקנות לעצמי משהו. קבלתי על עצמי כבר את רוע הגזירה שבשביל לקנות משהו יותר מחולצת טריקו בנאליתאני חייבת להוציא בערך פי 2 מחברותי הרזות, אבל היום לא מצאתי בכלל בלי קשר למחיר שום דבר. בסה"כ אני רוצה איזה חולצה אחת סקסית עם מחשוף נורמאלי, לא דודתית, משהו אופנתי, לא צמוד מדי. זה לא יותר מדי לבקש. ואין כלום. הסתובבתי ברחובות ובקניון ולא מצאתי כלום. בסוף קניתי עגילים ושתי חולצות טריקו בפוקס בשביל החדר כושר (אני כבר רצה 9 ק"מ 4 פעמים בשבוע) נמאס לי כל פעם שאני צריכה רענון לקולקציה לבזבז יום שלם בחיפושים בתל אביב עוד כסף על נסיעות. אני לא מבינה, 46 זו מידה כזו ענקית?

היי תולי

מבינה אותךךךךךך כי גם אני חיפשתי דיי הרבה זמן אבל בסופו של דבר מצאתי ואפילו מחשופים יפים בX-MIX מאוד אהבתי ואגב אמרו שבבזאר יהיה גם משהו אז אולי כדאי לנסות בהצלחה

אוףףףףףףף כמה אני מבינה אותך,

אני מחפשת חולצות ליציאות , משהו צעיר ויפה , עדיף בשחור עם מחשוף נדיב ואין לא מוצאת כלום! ולא מידה 46 ממש לא אמורה להיות מידה ענקית, אבל בארץ שלנו בהחלט מחשיבים אותה לכזאת!

DREAM111

New member
היי אז קודם כל סליחה אבל לא

אהבתי את הכינוי. תורידי את הכינוי הזה מעצמך לתמיד. אכן מידה 46 זו לא מידה שצריכה להוות בעיה ועצוב שאת צריכה להרגיש כך בגלל שבמדינה שלנו מערימים קשיים לכל המידות הביניים ומעלה. אולי באמת כדאי לנסות את המלצתה של אודליה על X-MIX אולי בגאמפ תוכלי למצוא ואולי באמת לנסות בבזאר של ניקול שהבנתי שהפעם מביאה איתה חולצות מעטפת ודברים יותר חשופים. מאחלת שתמצאי את החפץ על ליבך במהרה.

למעלה