דבר ראשון לא מדובר ב4 עמודים, מדובר מעמוד אחד לפני הראשון. בדוק מהארכיון. דבר שני בנוגע להצעה שלך אני לא יכול לענות, למרות שמראש אני יודע שעם יעלה כזה רעיון אני אפסיד, כי מסתבר שאני לא כזה פופולרי בפורום בימים האלה
ואת זה צריך להחליט אבו דני, כי בפעם האחרונה שבדקתי פורומים לא היו מקום דמוקרטי. אבל זה רק אני, זאת לחלוטין החלטה של אבו דני. טאז, השד והדעה
--- יש לנו פורום שמתעסק בסוסים, שינוי קטן בפורום והרי לכם... פורום "מלחמת היהודים" ...על מה יצא קיצפם של הגולשים? מי יהיה מנהל?..ומה זה מנהל. מנהל זה משרת ציבור גולשים לא איזה סולטן תורכי...ולא לא ימחקו הודעות או יעסקו בפוליטיקה ארצית או ינהלו כאן ויכוחים לא "סוסיים"... מישהו מוכן יצוק קרח על מצחם של הגולשים?
איכשהו.. אבל כנראה שאבו-דני לא אוהב את כל הרעיון... אנחנו יודעות(במקרה הזה מדובר בבנות) שמנהל הוא לא סולטן...השאלה היא.. האם הוא גם יודע את זה?! ולמה דווקא הוא צריך להיבחר ל"שרת את הצרכים שלנו"?
טוב.. שמתם לב שיש כאן קבוצה מאוד דומננתית ופמניסטית של בנות? חחח טוב.. תשמעו.. אני לא פתחתי במלחמה הזאת.. אני רק הצעתי משהו ואמרתי את דעתי! נא לא להתנפל עלי! ודמוקרטיה זו עדין אפשרות לדעתי.... אני לא מבינה למה אסור שתהיה הצבעה הוגנת?!
--- מנהלת הפורום הינה גוף כלכלי המנהלים הם מתנדבים - המטרה היא כמות גדולה של גולשים משמע רייטינג... המנהלים מן הסתם ממונים...על האפשרות הדמוקרטית לבחור מנהל פורום אני חייב להודות לא חשבתי, קצת מחשבה והתייעצות לא תזיק... עוד תשמעו בעניין ממני...בנתיים יהיה מנומס מן הסתם לאחל לטאז בהצלחה...או שזה מוגזם לתת למאן דהוא 100 ימי חסד כמקובל?
לנסות לפחות..? אני חושבת שזה הרעיון הכי טוב.. ויש שמסכימות (איפה הבנים בכל זה???) איתי.. טוב, שמעו, יש עוד משהו.. מכל זה, אני לא רוצה לפגוע באף אחד.. ואני מקווה שטאז או אף אחד אחר לא נפגע במהלך ה.. אמ.. מריבה(?) הזאת..ו.. אני רק מקווה שהפורום ימשיך להיות כמו שהו...
מסתבר שאני היחיד שמרים את הקול שלי מול החבורה שנהייתה פה. זה גם הפורום שלי, המון אנשים עזבו את הפורום מהסיבה הפשוטה שכבר אין כאן כלום. תשימי לב בשניים שלושה דפים אחרונים, כמה אנשים באמת רשומים כמגיבים וכפותחי נושאים? 10? 15? לאן את חושבת שכולם נעלמו? טאז, השד והשאלות