סוס דלמטי

Sweet SuGaR

New member
*שיעול* מתלהב *שיעול*

אתה יודע מה טאז...... אני שמה ______ על הידע שלך! אני נורא אוהבת את הפורום הזה.... ותפוז בדרך כלל מקשיבים אם אנשים מורדים בקשר לדרך שהמנהלים מנהלים את הפורום..... אזז אולי תהיה לך את האפשרות למחוק את ההודעות אבל לנו תהיה האפשרות להעיף אותך מהנהלת הפורום!
אז אני מציעה ש... תיזהר בדברייך

אוץ´.. מכה מתחת לחגורה...../images/Emo4.gif

תשמעו! אולי זה נורא מעצבן.. אבל אל תתנו לזה להרוס הכל! אם יתחילו לריב וכולם יצאו מהפורום.. זה יהרוס הכל! אז תתגברו בבקקשהה על העלבון המסריח הזה... זה לא כאילו טאז הוא מנהל לתמיד.. נכון? סו.. עוברים הלאה..
טוב?
?

taz512

New member
איזה עלבון????

את מי בדיוק העליבו? מה זה הרגשות נחיתות האלה כאילו מישהו עשה נגדכם משהו. ואאווין אני הולך להיות מנהל קבוע, כן לנצח (או עד שלא יהיה לי זמן) אני באמת לא מבין מה עובר אליכן, איזה פארנויות יש לכן לכל הרוחות? תתחילו להתעשת כי אני באמת לא מבין מה עובר לכן בראש. טאז, השד שלא מבין

taz512

New member
אני לא ירד לרמת הדיבור שלך אבל...

אני לא מגיב יפה לאיומים, הייתה פה איזה פגיעה כללית מבדיחה שרצה כאן ותאמת אותי זה לא מעניין הרגשות שלכן, אני פה בשביל לדבר על סוסים ולא להתחשב ברגשות של כל הגולשים. דבר שני, תדברי יפה, אני בנתיים לא ירדתי על אף אחד ולא קיללתי אף אחד, ולא הייתי רוצה להתחיל. בנוגע להערות שלכן על מתלהב, תוס מעצמו וכו´ וכו´. כמו שכבר אמרתי מספר פעמים אני יודע את מה שאני יודע, ועם אתן במקום לחפש כמה אתן גדולות תקשיבו מדי פעם אולי איתן לומדות משהו. הבעיה פה היא שהפורום הזה נהיה קטנוני בטירוף, בן אדם לא יכול להשתעל בלי שיתנפלו אליו. תתחילו לדון בסוסים ולהפסיק להתעסק בשטויות. ודבר אחרון אני עדיין לא נכנסתי להיות מנהל וכבר אני מקבל איומים על דרך הניהול שלי, זה נראה לי קצת לא הגיוני שעוד לפני שהתחלתי לעבוד, כבר אני מקבל ביקורת ואיומים. Sweet SuGaR אני באמת לא יודע מה הבעיה שלך, אבל תתפלי בה, כי זאת באמת לא הבעיה שלי. טאז, השד והמידע

~משתעלת~

אתה רואה? לאף אחד לא אכפת שאני משתעלת!
חוץ מזה, אתה מעט.. אמ.. כן, מתלהב.. והפורום הזה בכלללל לא קטנוני... וטאזוס... אי אפשר לדבר ככללל הזמן על סוסים! זה לא יתכן! חייבים קצת פלפל ומלח...קצת עוף..טריאקי..
ואם אתה לא שם על רגשות של אנשים אחרים בפורום, אלא מעוניין רק לדבר על סוסים, אולי באמת לא כדאי לך להיות מנהל!

taz512

New member
מה את מחפשת בפורום סוסים?!

אני אישית מחפש דיונים על סוסים, להחליף חוויות ולדון בגישות שונות בטיפול רכיבה ואילוף סוסים. בקיצור ללמוד עוד וללמד עוד. אבל תסלחי לי הרבה אנשים, שאני דיברתי איתם אמרו לי שהם נטשו את הפורום כי הוא נהיה יותר ויותר מקום שמספר מצומצם כותב בו על מי פגש את מי ומי מדריך של מי וכו´ וכו´. זה מה שאתם מחפשים? אז למה פורום סוסים? אפשר לעשות את זה בכל פורום. פורום אמור להיות במה לדיונים, זה אמור להיות כר נרחב להבעת רעיונות ודברים חדשים. אתם באמת רוצים להשאיר את הפורום כמו שהוא. תסלחי לי שוב אבל עם אני נכנס אחרי יומיים לפורום ואין דיון אחד שלא עוסק או בתמונות או באיזה מדריך עבר לאיזה חווה ואני לא יכול להיכנס לשום דיון ושום דבר לא מעניין אותי. יש פה בעיה. כי אני חושב שיש עוד אנשים כמוני. אני לא אומר להעיף את כל אותם דיונים צדדים, יש להם מקום, אבל בצד, לא במרכז הבמה. וצר לי להודיע לך, אני לא מתלהב, כמו שאמרתי אני יודע מה שאני יודע. וכשאני אומר משהו הייתי רוצה שמישהו שרוכב פחות זמן ומבין פחות בסוסים יכבד זאת טיפה. כשאני מדבר עם אנשים ששלושים שנה בסוסים אני גם מכבד אותם כי הם יודעים הרבה יותר ממני וככה אני לומד עוד קצת. טאז השד והניהול

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo101.gif

טאז הלכתי לרופא לטפל בבעיה שלי. הוא אמר שזה בטח בגלל מישו שחושב את עצמו... וטאז... לא שאני לא לומדת מאנשים פה בפורום האמיתי למדתי מכולם... חוץ ממך! לא זכור לי דבר אחד שלמדתי ממך, כי כל מה שאמרת כבר ידעתי בשנה הראשונה שלי לרכיבה. אולי בקשר לאילוף אני יודעת פחות אבל אין לך מושג איזה ידע יש לי. אחרי 5 עבודות מחקר וחקר על סוסים עם הרבה שאלות הידע שלי גדול ורחב... אז דייייייייייייי להתלהב ולתפוס תחת! כןןן אתה עושה את זה

אוץ´!! ואוו! איזה ירידות!

את ממש מומחית
בלי להעליב טאז.. תפסת מעט.. מעט.. תחת... ואיזה דיונים אתה חושב שאפשר להכניס???? לא צריך להיות מנהל בשביל לפתוח טופיקים מעניינים!!!!!! ולמה אתה מנהל תמידי??? לאנרכיסטית יש ידע עצום על סוסים.. אז למה היא לא מנהלת צמיתית????? ולה גם אכפת מרגשות של אחרים!
בכלל.. אני מכירה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה יותר ממה שאתה אי פעם השקעת בפורום הזה עם כל הכבוד.. וזה מה שמעצבן! פיצי משקיעה המווון! וסוויטי! וכולן וכולם בכלל! זה לא נראה לי הגיוני שבחרו דווקא בך עם כל הכבוד.. לבנות- תסתכלו על הצד החיובי, להיות מנהל זו אחריות... ו.. אני לא הייתי רוצה כזאתי אחריות! לא בקרוב לפחות.. בעקר אם מדובר בלמחוק הודעות או משהו.. אני מעדיפה להיות חברת פורום וזהו.. אני לא מבינה מה גדול כל כך בלהיות מנהלת! בסך הכל אפשר לשלוט בכמה דברים והשם שלך הופך להיות בצבע כחול חמוד..

~ממשיכה הודעה~

אני חושבת שיותר כיף להיות משוחררת מהאחריות הזאת..וזה הצד החיובי בזה...אז אולי מאוד רציתן, אבל צריך גם להבין שזה פלוס עבודה והשקעה...ו.. טוב, לומר את האמת..אני גם לא רוצה שתהיו מנהלות.. כי אז רוב הזמן המנהלים\לות מתנקות פתאום! ולא רואים אותם יותר בפורום משום מה... זו תכונה מאוד שכיחה אצל המנהלים!.. ו..אמ.. אני רוצה שתשארו הרבה
...

taz512

New member
אני לא יורד

ואמרתי כבר שאני לא מתכוון להיכנס למלחמת ירידות, מהסיבה הפשוטה שזה סתם יפגע באנשים אחרים, אבל תאמיני לי אני יכול לרדת על אנשים בלי יותר מידי בעיה. ולפני שמכניסים דיונים צריך לעשות כאן קצת סדר, הפורום הזה נמצא בבאלגן אטומי. למה אני מנהל תמידי? אין לי מושג, זה מה שאני סגרתי עם אבו דני, תשאלי אותו לא אותי. אני בפורום הזה בערך מאז שהוא נפתח, כל יום אני נכנס אליו לפחות 3 פעמים. זה שאני לא מגיב לא אומר שאני לא פה, אני פה כבר הרבה הרבה זמן ואף פעם לא עזבתי. מה זה נקרא אצלך להשקיע? להיכנס ולאוסיף עוד 10 תמונות? זה השקעה? סתם אני רוצה לדעת מה לדעתך נחשב להשקעה. כי אני באמת לא מבין מה פה ההשקעה, עם כל הכבוד לתמונות שהן באמת יפות. אני משקיע בפורום דרך הזמן שלי ודרך הדיונים הספורים שיש כאן, ככה רואים את ההשקעה שלי בפורום הזה. וכבר אמרתי אני לא מבין את הצעקה הענקית הזאת נגדי, את מי כבר רצחתי? טאז, השד וההסבר

לא ידעתי שאפשר לצעוק דרך הפורום!?

וזה וויכוח! יש לך בעיה עם ויכוח? ואולי אתה טורח ברוב טובך להיכנס לפורום.. מצטערת ניצי, זה לא השקעה.. השקעה זה בהחלט להשתתף, זה בהחלט להעלות טופיקים מעניינים.. ו.. אמ.. מה לעשות.. אתה לא עשית את זה כל כך כבר הרררבבהה זמן.. קיבנימאט!! איפה אבו-דני???

taz512

New member
זה לא ויכוח

לרדת על אנשים כמו שאת הגדרת את זה, זה לא ויכוח, אני בחיים לא ברחתי מויכוח. ואמרתי כבר, לא מדובר רק על טופיקים, מדובר על סדר בפורום וזה מה שאני מתכוון לעשות. ונכון באמת לא העליתי טופיק מעורר דיון כבר זמן מה בפורום, אבל מצטער פשוט לא עלה לי בראש נושא באמת מעניין או שכבר עלה לי נושא לא חשבתי שיבואו תגובות שיעוררו דיון מעניין, מצטער אבל ככה אני ארגשתי. ודבר אחרוןב למה את מחפשת בכזאת אדיכות אחרי אבו דני? טאז, השד שעונה שוב פעם

כי הוא המנהל..../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif

וחוץ מזה.. אני לא מבינה איך אתה מתכוון לעשות סדר..?! למחוק הודעות של אנשים או משהו כזה? מה אתה כבר יכול לעשות.. אם תשאלו אותי.. צריך לעשות בחירה דמוקרטית של ניהול! אולי אף פורום בעבר לא עשה את זה.. אבל מי אמר שאסור להיות מקורי?! וזה למה שאני רוצה שאבוי דני יבוא לרגע!! שמי שרוצה יצעה מועמדות ואז נפתח סקר על הניהול! זה יפתור טונה בעיות!

taz512

New member
אמרתי כבר

אני לא תופס שום דבר, אני יודע את מה שאני יודע. ועם לא למדת כלום, אז אני מאוד מצטער, אני חושב שאחרים למדו. ואת אומרת א´ ואני אומר ב´. בנתיים לא ראיתי אותך נכנסת לדיונים מקצועים, מצטער אבל אני אישית לא ראיתי עדיין. אבל כמו שאמרתי לך מסתבר יש בעיה איתי עוד מימי הבדיחה, אז עם לשנוא אותי עושה לך טוב, בבקשה את מוזמנת לשנוא אותי, עם זה עושה לך טוב, כי לי זה לא ממש מזיז. ושוב פעם אני אומר, אני הולך להיות מנהל ]פורום ואת תצטרכי ללמוד להסתדר עם זה. טאז, השד שחוזר על עצמו

speedy123

New member
שמתם../images/Emo23.gif..

שכל הוויכוחים שיש בפורום הם עם ............... טטט ט טטט ט טטטט זזזזזזז טטט טט טטט ט טטט ז טטט טט טטט ט טטט ז טטט טט טטט טטט ז טטט טטט טטט ז טטט טטט טטט ט ז טטט טטט טטט ט ז טטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טטט טט טאז!!!!!!! זה כבר מתחיל להימאס.ואיפה אבו דני למה הוא לא מתערב!?!?

כן.. חחחחח

באמת... את צודקת! מאוד אוהבים להתווכח עם טאז!!! כלאופן, אני אחת מהילדות שהידע שלהם בסוסים מאוד מצומצם.. אז אם התכוונת אלי שלא השתתפתי בדיונים כאלו.. אז זה למה! אני רק שנה לומדת וכל פעם רק פעם בשבוע.. אני למדתי הרבה ממך, אבל הרבה יותר משאר האנשים בפורום..

תמיד אנשים עוזבים פורומים!

גם פורומים שיש בהם נון-סטופ אקשן.. אז זה לא הכי קשור! ושוב.. אני אומרת, לא צריך להיות מנהל בשביל לפתוח טופיקים מענייניים!!!

Sweet SuGaR

New member
ניצן לא יאהב את מה שאני אגיד

אבל לא נורא...... אני מציעה לעשות או הצבעה או נסיון...! להזכיר לניצן שאולי יש לו וותק של 4 עמודים בפורום ככה שהוותק זאת לא הבעיה.... אני רוצה ניסיון להיות מנהלת..... אתה גם רוצה....... בוא נעשה ניסיון...... לאחר מכן הפורום יחליט! מקובל עליכם אנשים?

שיט.. חשבת על זה 8 דקות לפני

אני בדיוק הצעתי את זה למעלה! ניהיה לשם שינוי פורום דמוקרטי! שאבו-דני יפתח סקר במיוחד להצבעה של הנהלה... ככה.. כל מי שרוצה להציע מועמדות שישלח לו מסר או משהו כזה ואז כל אחד יוכל להצביעה.. זה הכי הגיוני! אני בעד... מי שגם בעד שיסמן
.. מי שלא.. שיסמן
..

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo45.gif

אני אני אני!!! אבל יש בעיה.... בסקר אפשר להצביע 1000000 פעמים

למעלה