סוסים רבותי, סוסים

DDN

New member
לא רק בספר.

גם בסרט של דיסני זה היה צרצר: ג'מני קריקט. כשאני מדבר על התעלמות מהמצפון, אני אומר "למחוץ את הצרצר ולדחוף את הברווזה לתנור".
בנושא אחר: מאיפה לקוחה החתימה שלך?
 
אבל בסרט פינוקיו לא מחץ אותו

ומאיפה לקוחה החתימה שלי? המצאתי אותה בעצמי, אחרי הכל, היא הגיונית- אלפים הם בדרך כלל קשתים, ולכן חלשים בקפא"פ, ולכן חצי אלפים שהם יותר ברוטליים יותר טובים מהם בקפא"פ.
 

DDN

New member
בנוגע לחתימה,

אבל זה הכל תלוי, המאנצ'קין הממוצע ידע לנצל את היתרונות והחסרונות של האלף במו"ד, והוא יוריד את חצי האלף ממרחק. חצי האלף, ילך על חינוך מהבית. פשוט לפי החתימה שלך, לא הבנתי למה הם נלחמים אחד בשני.
 

atkinson

New member
הדמות שאני משחק עכשיו...

סולאר (שחר) בשם אלון אפור סובלת מפטיש מוגזם לסוסים. מדובר בטיפוס שמוצא עצמו הרבה יותר בנוח בין סוסים מאשר בין בני אדם ומגלה הרבה יותר רגישות ומוסריות כלפי הבהמות האלה. בגלל זה, למשל, כשאנחנו מבקרים בערים, בזמן שכולם ישנים בפונדק, אני ישן באורווה (מה שאומר שיש לי נטייה להריח איום ונורא בבוקר) ומעבר לזה, נרקמה ביני לבין חץ שחור (הסוס שלי) מערכת יחסים מאוד קרובה. בהיסטוריה של הדמות, כל סיפור ההתעלות שלה קשורה בסוס, מה שהוביל לכך שהגורל שלה ושל חץ שחור קשורים באופן הדוק (הייתי מספר את הסיפור, אבל זה ייקח בערך שלושה עמודים...). אפשר להגיד שהוא בגדר דב"ש שמלווה את החבורה, למרות שבאופן טכני הוא מוגדר כפמיליאר שלי.
 

Nihau

New member
חצי ../images/Emo32.gif הורשמתי מאוד!

חשבתי שרק אני קראתי את זורו הישן, ג'וק מן הבוש ולאחר האדם- זואולוגיה של העתיד. מגוון הספרים האקזוטיים שלך מרשים, מרשים מאוד.
 
למעלה