סוסים רבותי, סוסים

סוסים רבותי, סוסים

בספרות ההרפתקאות והפנטזייה, אנחנו נתקלים לא פעם בסוסים שמהווים דמות חשובה בפני עצמה - לסוס יש צבע מיוחד שמזהה אותו כסוסו של הגיבור, שם, ולא פעם גם רשימת כישורים ותכונות אופי. פרק שלם ב"ג'וק מן הבוש" (ספר שעושה לך חשק לנסוע לדרא"פ ולצוד חיות) מוקדש לתכונותיהם הנבזיות של סוסים מסויימים (וגם כמה שוורים), במהדורה ישנה של "זורו" שקראתי בתור ילד הוזכרו שוב ושוב מהירותו הרבה וצבעו השחור של הסוס "טורנדו", וכמובן שאי אפשר להתעלם משאדופקס, הסופר-סוס שגנדלף קנה במשיכה, או מהתפקיד המרכזי שממלאים הסוסים המדברים (!) ב"הסוס ונערו". במשחקים שבהם הנחיתי או שיחקתי, בדרך כלל סוסים מילאו תפקיד מינורי - אני מעדיף ללכת ברגל ואת הסוס לשים בין שתי פרוסות לחם (כנקניק משובח), והסוסים היוו בדרך כלל סוג של תפאורה במקרה הטוב, לכל היותר עם התייחסות לצבעם. אבל, סוסים יכולים להיות דבשי"ם של ממש, או להצטיין באיכויות ששווה להרחיב עליהן את הדיבור (וזה לפני שאנחנו מגיעים לאחד האוצרות היקרים ביותר בעולם המשחק של פנדרגון - סוסי פיות) - אילו דברים מעניינים אתם עשיתם עם סוסים במשחק?

רמשטיין

New member
סוסים, פילים, דינוזאורים...

מה קורה איתכם חבר'ה?! אני חושב שפורום יחסים וזוגיות יתאים יותר, לא?

JuffoWup

New member
אההה!

אני לא יודע על איזה זוגיות אתה מדבר, אבל אני מגביל עצמי לבני אותו מין! הייתי מבין פורום וטרינריה, ארכיאולוגיה, בעלי חיים ואפילו מספרי סיפורים, אבל בחיית בן אדם, זוגיות?!

JuffoWup

New member
ועל זה הבדיחה:

בחור צעיר פונה לחברו ומתוודה: "אמש שכבתי עם כבשה!" חברו ההמום מביט בו ושואל: "כבשה או כבש?" הבחור מתרגז ועונה: "בטח שכבשה, מה אני הומו?!" Not that there's anything wrong with that

DDN

New member
כששיחקנו בנוסגות'

זהו עולם ללא סוסים. צריך לשנות את תפיסת המחשבה, כדי להבין שבעולם ההוא לא חשבו על קונספט שימוש בבהמות לעבודה - לא בשדה, ולא כרכיבה.

DDN

New member
אבל בעולמינו המודרני אנחנו מכירים

את הקונספט של שימוש בבעלי חיים לצורך עבודה. זה שיש לנו מכונות, לא אומר שאנחנו לא מכירים ברעיון.

Super Monkey

New member
העז ברטה

אחת הדמויות החביבות עלי היתה קוסם ננס בשם זיק שהתמחה באשליות והיו חסרים לו כמה ברגים במוח. לזיק היתה עז בשם ברטה ששימשה לא בתור חייה מלווה עליה הוא היה יכול לרכב (זו היתה עז גדולה מהעיזים הקטנות שיש בעולמנו - כמו חמור קטן). בכל מקרה, הסיפור של ברטה הוא שמכשפה אפלה ורבת עוצמה נכלאה בתוך הגוף של העז. המכשפה מעולם לא הפסיקה לרצות לשלוט בעולם (למרות שהיתה כלואה בתור עז), וניסתה להשתמש בננס המטורף למימוש מטרותיה האפלות, מה שהוביל לשיחות משעשעות בין זיק לעז ברטה (רק זיק הבין מה העז אומרת) ומספר הרפתקאות צד נחמדות. בזיק וברטה אני עדיין משתמש מדי פעם בהרפתקאות שלי להופעת אורח קצרה. זה בשביל העז ברטה -

DDN

New member
סיפור חמוד!

זו הייתה דמות של שחקן בזמן שאתה הנחית? או שניהם היו דב"שים? גם אני ארים כוסים לחיי העז ברטה! אהבתי מאוד את הרעיון!

Super Monkey

New member
אני שיחקתי את זיק הננס המטורף

מאחורי העז ברטה יש סיפור: המכשפה רבת העוצמה היתה אחד הרשעים המרכזיים בקמפיין שאני הרצתי בתור שה"ם. כאשר אני עברתי להיות שחקן השה"ם החליט להפתיע אותי ולהחזיר את המכשפה שנשמתה התגלגלה אל תוך העז ברטה. בגלל שמסיבות שמחוץ למשחק לא סיימנו את הקמפיין, לא הוגדר "סוף רישמי" לדמויות של זיק וברטה אז אני מחזיר אותן מדי פעם בתור שה"ם לחיים.

Super Monkey

New member
שיחקתי את הדמות הזו לפני

יותר מ10 שנים... אני לא חושב שהיתה אז סברינה. בכל מקרה לא נראה לי שזה היה רעיון מקורי, אני בטוח שנתקלתי בתופעת הקוסם כלוא בתוך חיה כבר קודם בהקשר אחר. לא זוכר בדיוק במה...

DDN

New member
כל סיפור העז המרושעת שלך גרם לי

לחשוב על משהו מפחיד: גירסה מרושעת של בלה הברווזה מפינוקיו.

תקראו את פינוקיו המקורי

שם לא הייתה ברווזה, אלה איזה צרצר מעצבן שכל הזמן ישב לפינוקיו על הכתף ולחש לו באוזן מה הדבר הנכון ואיך שהוא זה כל הזמן סיבך את פינוקיו בצרות, ולכן פינוקיו מחץ את הצרצר המעצבן

למעלה