סוסים למכירה??

שירלי317

New member
סוסים למכירה??

אני יודעת שזה שרשור שחוזר על עצמו על ידי... אבל אני יודעת שיש כמה פה בפורום חוץ ממני שגם מחפשים סוסים.. אז למה לא לעשות מזה שרשור?! אז כל מי שיודע על סוסים למכירה כל מי שמחפש סוסים וכל מי שיש לו עצות או שאלות בנוגע לקנייה ומכירה של סוסים שישרשר מצטערת על ההודעה החדשה.. אם זה נראה לך נטע לא לעניין.. את מוזמנת למחוק..

serdonix p

New member
סרדוניקס ../images/Emo9.gif

טרקהנייר טהור עם תעודות מיובא מגרמניה בן 11 לדרסז' עד לרמות הגבוהות ולקפיצות. אופי מקסים, שקט ונוח לא בועט ולא נושך עומד בשקט כשמטפלים בו באמת סוס מדהים לפרטים אפשר לפנות אלי במסרים

stary1

New member
../images/Emo55.gifסוסה..

סוסה בת 5-6(אם אני לא טועה)בהריון מתחיל יחסית הסוסה בצבע צ'סטנט עומדת בחוות טיולים ומצבה יכל להיות יותר טוב:/ אבל אני מאמינה שאם יטפחו אותה ויעבדו איתה היא תוכל להיות אחלה סוסה הסוסה נמכרת ב6000 ש"ח לפרטים אתם יכולים לפנות אלי במסנג'ר ואני אספר לכם עוד עליה.. [email protected]

את רוצה להגיד שהיא נראת ב6???????

לא נראה לי שיש קשר בין התמונה לסוסה שעומדת למכירה פפפ במיוחד שבתמונה זה בכלל סייח/ה

stary1

New member
../images/Emo55.gif:|

את בסדר?זה סייח בתמונה..בן איזה חודש..פפפפ וחוצמזה שאמרתי צ'סטנט

stary1

New member
../images/Emo55.gif

וגם אם זה היה סוס בוגר..בתחילת ההריון לא שמים לה להריון..משום מה לוקחים כמה חודשים טובים עד שהוולד גדל ותופס מקום בולט בבטן.. אבל איך לעזאזל נראה לך שזה סוס בוגר?XD

שירלי317

New member
אממ

לא יודעת... לא לגמרי בכיוון שלי... מבחינת תקציב במיוחד... וגם אני נמנעת מהתעסקות עם כנות ברגע זה..

olivia 4 ever

New member
ליונל ..

זכר מסורס בן 5 .. מוחזק בדניי היי .. סוס אם אופי טוב וחמוד .. מתאים לרוכבים טובים אם ניסיון ..
נועם וליונל מאתמול מהמטר עשו נקי .. |שמאלה|

אוךךךך....

אמממ... אני מוכרת את טקי....
כמה שזה נשמע לא הגיוני לכמה אנשים... ככה זה... קיצר.. אממ אפלוסה חמוד וקטני....כרגע הוא באינגליש... אבל אני בטוחה שבווסטרן הוא יצליח הרבה יותר מאשר באינגליש אממ מי שרוצה פרטים.. אז או מסר או אייסי-241698457 או תגובה.. מומלץ

טוב אז..

יש כל כך הרבה סוסים מצויינים לרכיבה דרסג' וקפיצות לכל הרמות.. ביניהם מקסימוס החתיך שכבר כתבתי עליו... רועי אייל 0528729069

../images/Emo124.gif אני כותבת במקום שלקע

מקסימוס סוס בן 10 מצויין לדרסג'- גם לרמות הגבוהות וגם לקפיצות- התחרה בהולנד 130 סוס שקט עם אופי טוב רגוע ונוח אף התחרה באולימפדיית נכים

למעלה